![]() |
Re: AG 95 BBU
o sa vina si pozele...nu am timp de masina k lucrez si vin seara pe intuneric aksa....
|
3 Attachment(s)
|
Pozele pe kre le asteptati snt astea de mai sus...asa arata masina in prezent :|...bafta !
|
de ce ai faruri de astea...?
|
pentru ca nu mai am capota cea veche .. e tip 97' , iar farurile au ramas tot astea.
|
iati capota de aia veche...sau ia.ti faruri de alea noi...;)
|
1 Attachment(s)
nu frate...o sa iasa piesa cu bad boy si faruri dastea...uite asa o sa arate...Attachment 1191981
|
Quote:
|
oricum fa ceva cu masca ca nu se leaga cu masina bafta in continuare si nu mi se pare potrivita capota model mai nou decat modelul masinii
|
masina e frumusica,dar cum au zis si altii o stica botul,sunt 3 tipuri combinate.dar acum fiecare cu gusturile lui,bafta multa.
|
Nici mie nu-mi place cum arata asa fara Bad Boy...o sa arate k cea Gri...am cumparat si aripi k sa se potriveasca cu capota..o sa dea super bine...bafta !
|
2 Attachment(s)
|
frate, de masina ce pot sa zic... bafta la ea si spor la munca!!! esti cumva incepator? sau cineva care mai conduce masina ta? ai/(ati) putea sa mai cititi legislatia inca o data, sa vezi unde se pun semnele de incepator...!
|
salut...si eu am vrut sa ii schimb botu la masina dar m-am lasat ca e prea mult de schimbat:D...sa speram ca iese ca in poza de mai sus...ce pot sa zic...asteptam pozele!!!...bafta cu masina....va salut pe toti
|
Semnele snt pt fratele meu,asa am nimerit sa le pun si nu are ce sa-mi faca politia cu tot cu legislatia lor :)))...ms mult bafta si voua !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:36. |
- Copyright 2026 4Tuning