![]() |
Re: Pezentati-va.....
masinile mele de suflet sunt 4 bucati 300zx....2 tt si 2 atmosferice
o sa mai apara inca una peste vreo 2-3 saptamani restul masinilor mele sunt neinteresante pt ca sunt nemtesti..... poze pe mai tarziu |
<alex> super tare masina! skyline...
<amadeus_and> sa le stapanesti sanatos si tare as vrea sa te vad cum le conduci pe toate odata! :twisted: |
super masini.....Din pacate eu deabia am luat masina(o am de ceva timp dar inka nu am facut actele si nu vreau sa investesc in sperante)dar promit sa fie gata pana pe 1 mai.....o sa fie criminala.....
|
as ruga pe toata lumea sa imi dea un pm sau mail pe [email protected] cu nr de telefon ca sa putem comunica mult mai bine tinanad cont de marele eveniment de pe 1 aprilie.....as dori ca o mare parte sa poata ajunge in bucuresti cu ocazia lansarii revistei 4 tuning......
|
Quote:
Pune si tu ceva poze te rog ... super tari masinile si mie imi place nissanul mult sper si eu sa imi iau un 200sx mai incolo .. Hai sa le vedem si noi :) nu fi egoist .. :) |
daca dati un click pe bannerul din semnatura cu suzuki, o sa va trimita la o pagina unde sunt pozele cu japoneza mea. momentan are o buba in instalatia electrica si pana ii gasesc piesa m-am gandit sa ii fac si un RK la motor si la tablarie.
ce vreau sa fac cu ea... sa o aduc la o stare buna de functionare, sa ii pun roll-bar & accesorii si sa ma dau cu ea la vtm, liniute si indemanari. nu mai am planuri cu ea sa o tin ca masina de strada, nu renteaza dpdv financiar. |
1 Attachment(s)
suciu a.k.a. pastorul :P masina:nissan almera 1.8 twin cam 16v ...poze nu prea recente dar cu STIL :P
|
bubu 021 ma speriasei cu oltcitu ala de la inceput....
|
3 Attachment(s)
Salut eu sunt Vali si sa va prezint una dintre masini
Evo 9 MR2 6 speed gearbox turbo modificat evacuare borla 3" de la turbo pana in spate ambreiaj twinplate de competitie blowout valve si multe altele pe care nu le mai stiu test dyno 465hp at the wheel celica inca nu apare in nici o poza |
Quote:
Felicitari pt masina si ne bucuram ca te-ai inscris in clubul nostru :) Cred ca e masina la care viseaza multa lume prin romania, numai eu stiu cativa :) Poate pe cei care vor reusi sa o cumpere o sa poti sa ii ajuti cu un sfat, cu o idee, cu piese etc ... :) Si neaparat sa ne pui mai multe poze si filmulete cu prostioarele pe care le faci tu pe acolo cu masina ..:) Bafta, |
de adus acasa nu cred ca se pune problema pentru ca eu locuiesc aici si voi continua sa locuiesc aici cat despre filmulete si poze o sa mai pun cand o sa am timp :) apropo ieri am afumat un corvette pe 1/4 mile asa ca din cate am observat eu va trebui sa-mi pun un nou numar cum ar fi "killV8" si se pare ca in seara asta am client pe unu cu un mustang dar no el ar vrea da masina lui nu prea poate ))
|
pista de accelerare in cj ai tot construit....acum ai evo ix modificat?!!! bravo tata....pune si tu o poza cu tine la volan
|
1 Attachment(s)
sandrei pista nu s-a mai facut pentru ca nu le-o rentat investitia deci au preferat sa nu riste romania nu e inca o zona in care asemenea investitie sa renteze cel putin in urmatori 3-4 ani ,si daca vrei poza cu mine la volan dami mailu sa-ti trimi si apropo evo ala nu e singura pe care o am :)
tu tot cu nissanu ala te tarai prin cluj :) just kiding i frumoasa dar daca vrei ma pot uita pe aici dupa modelu tau ca sunt tunate ff faine sa-ti trimit niste ideei :) |
da...tot cu nissanu "ma tarai"...faina masina...poza e facuta in ianuarie 2005 si noi ne-am intalnit in 17-09-05, la ora 18:00...nu de alta...dar banuiesc ca 8 luni ti-ai lasat-o in fata garajului in state...cat timp "te-ai tarait" tu cu nissanu tau in tara..anyway..ca e a ta...ca NU e...nu conteaza...masina oricum e frumoasa si nu "se taraie"..bafta
|
Felicitari pentru masina pe care o conduci. Nu este rau sa ai 320 CP sub talpa.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning