![]() |
Re: Problema E36 2.0
zilele astea am sa ii fac o diagnoza, am sa va spun atunci ce si cum !!
|
azi am luat un coupe 2.0 si am ramas cascat de ce poate sa traga masina. Nu stiu cum se comporta a ta dar asta rupe normele. Foarte misto se comporta motorul.
|
Am mers si eu zilele acestea cu un 2.0 in mintile lui si am ramas pur si simplu uimit de cum poate trage, a mea cred ca nici pe sfert nu trage, inca nu am reusit sa fac diagnoza, sper ca vineri sa o fac sa vad care e treaba, mi-a mancat zilele pur si simplu, consuma 30%.
|
Daca ai rezolvat ceva cu diagnoza, te rog, sa postezi ce si cum. Cum ziceam, cam aceeasi problema o am si eu, da' inca nu am ajuns sa o rezolv. Si da sunt de acord ca motorul, in mintile lui, trage foarte bine, mi-am dat seama de asta in momentele cand trage si a mea bine (cand e rece motorul, in primele minute cand plec cu ea), am ajuns de cateva ori fara vreo intentie la 5000 rpm in treapta 1 (cu tot cu chitzait de roti :D ), pur si simplu pentru ca am plecat cum plec de obicei.
Daca fac diagnoza inainte sa o faci tu, o sa postez aici rezultatele. |
Deci am reusit sa fac diagnoza astazi si treaba sta in felul urmator.Mi-a dat eroare debimetru si amandoua sonde lambda, dar mi s-a spus ca ar fi dusa doar prima si din cauza aceasta sa o dea ca defecta si pe a 2 a. Sper ca maine sau poimaine sa cumpar sonda si debimetru si sa le schimb ca m'am saturat...
|
spor la treaba cu ele , sper sa te scapi de belele dupa ce schimbi si alea.
|
Quote:
|
Daca scot debimetru nu se sesizeaza nici o diferenta in mersu motorului, azi am reusit sa cumpar o sonda lambda Febi noua, dar mi-e teama ca nu se potriveste m-am uitat pe realoem si nu au codurile la fel, dar baiatul care mi-a facut diagnoza a zis ca se potriveste, stie cineva daca am cumparat-o degeaba ??
|
probeaza si vezi daca merge daca nu o duci inapoi si iti schimba cu alta.
|
Am reusit sa schimb azi sonda si debimetru, Se prezinta destul de bine pana acum, Nu mai are nici unul din sintomele, maine sau poimaine o sa ma duc sa ii mai fac inca o diagnoza sa vedem daca m'ai da vro eroare.
|
Quote:
|
Da oarecum, sper ca saptamana viitoare sa ma duc sa ii fac si motorul, nu de alta dar masina a fost pe gaz si va dati seama de ce e in saracul motor.
|
Daca ai nevie de ceva piese de 2.0 am eu un motor, nu chiar complet, acum am 2.5. Ne intelegem ca doar "e criza"!
|
Quote:
|
l-am schimbat, la ce te referi cand spui ca nu este plug and play , ce anume mai tre facut ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning