![]() |
Re: Snowboard
@ didi777: Am fost azi la cei de la magazinu Himalaya si am rezolvat acolo cu ceruit , da mai trebuie sa astept 2 saptamanii maxim cand o sa inceapa sa aduca si marfa. Cica ceruit+ascutit canturi+astupat gaurile din ea costa 80 RON ceea ce mi se pare foarte ieftin . Intradevar la noi este foarte scump, ma uitam la costumele de sky, pai un pantalon + geaca te duce la 8-9 milioane :rolleyes2 . Inca nu este foarte dezvoltat acest sport.
@ MillionDollarBaby : Dute la magazinu Unirii , azi am fost acolo si era o ultima placa pentru fete cu un bleo si alb , cateva floricele pe ea la 5 mil, prinderile erau 1.5 mil si boots erau in jur la 2.7 mil . Este foarte ieftin , cica au avut decat 2 modele dalea asa si aia a ramas de anu trecut , de la 10 mil a scazut la 5 . Asteptam sa vina marfa la magazine , sa vezi atunci preturi , da am auzit ca dupa 1 luna jumate -2 max dupa ce aduc marfa incep reducerile. |
Quote:
Am fost si in mall baneasa si in unirii asta seara , in mall era 8 milioane . Dar nu vreau eu pe alb , ca stiu cum se face :lol: vreau neaparat neagra cu roz iar daca nu gasesc cu putintel roz , vreau neagra complet si o personalizez eu :lol: doar exista paint brush :lol::lol::lol: mersi frumos oricum ! |
Quote:
|
Quote:
Maine am de alergat , de facut ceva drumuri ( sper sa imi fac drum si spre cocor ) daca gasesc fac cinste cu o cioco calda :lol: |
Quote:
|
Quote:
De cunoscut cunosc dar nu sunt din Bucuresti persoanele care fac , sunt din Timis , daca vrei iti las un pm cu un numar de telefon si un email . |
@ MillionDollarBaby
cateva sugestii pentru placi negru cu roz: elan model 2009 Leeloo rossignol modelul de anul acesta Justice nitro T1 sapient Seduction ... eu am avut o placa CC cu talpa neagra iar modelul de deasupra l-am facut cu autocolant... arata foarte bine si s-a mentinut un sezon intreg, plus ca era unicat pe partie ;);) |
Quote:
|
Se aproapie sezonu si nimeni numai spune nimic, o discutie acolo ceva :-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:02. |
- Copyright 2026 4Tuning