Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Snowboard (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/148380-snowboard.html)

ArCaDa 19-10-09 21:53

Re: Snowboard

@ didi777: Am fost azi la cei de la magazinu Himalaya si am rezolvat acolo cu ceruit , da mai trebuie sa astept 2 saptamanii maxim cand o sa inceapa sa aduca si marfa. Cica ceruit+ascutit canturi+astupat gaurile din ea costa 80 RON ceea ce mi se pare foarte ieftin . Intradevar la noi este foarte scump, ma uitam la costumele de sky, pai un pantalon + geaca te duce la 8-9 milioane :rolleyes2 . Inca nu este foarte dezvoltat acest sport.

@ MillionDollarBaby : Dute la magazinu Unirii , azi am fost acolo si era o ultima placa pentru fete cu un bleo si alb , cateva floricele pe ea la 5 mil, prinderile erau 1.5 mil si boots erau in jur la 2.7 mil . Este foarte ieftin , cica au avut decat 2 modele dalea asa si aia a ramas de anu trecut , de la 10 mil a scazut la 5 .

Asteptam sa vina marfa la magazine , sa vezi atunci preturi , da am auzit ca dupa 1 luna jumate -2 max dupa ce aduc marfa incep reducerile.

DTH 19-10-09 22:19

Quote:

Originally Posted by ArCaDa (Post 2733840)
@ MillionDollarBaby : Dute la magazinu Unirii , azi am fost acolo si era o ultima placa pentru fete cu un bleo si alb , cateva floricele pe ea la 5 mil, prinderile erau 1.5 mil si boots erau in jur la 2.7 mil . Este foarte ieftin , cica au avut decat 2 modele dalea asa si aia a ramas de anu trecut , de la 10 mil a scazut la 5 .

Asteptam sa vina marfa la magazine , sa vezi atunci preturi , da am auzit ca dupa 1 luna jumate -2 max dupa ce aduc marfa incep reducerile.

Am fost si in mall baneasa si in unirii asta seara , in mall era 8 milioane . Dar nu vreau eu pe alb , ca stiu cum se face :lol: vreau neaparat neagra cu roz iar daca nu gasesc cu putintel roz , vreau neagra complet si o personalizez eu :lol: doar exista paint brush :lol::lol::lol: mersi frumos oricum !

ArCaDa 19-10-09 22:24

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2733929)
Am fost si in mall baneasa si in unirii asta seara , in mall era 8 milioane . Dar nu vreau eu pe alb , ca stiu cum se face :lol: vreau neaparat neagra cu roz iar daca nu gasesc cu putintel roz , vreau neagra complet si o personalizez eu :lol: doar exista paint brush :lol::lol::lol: mersi frumos oricum !

In Mall este cel mai scump , dai o fuga la Himalaya acolo, ca au marfa multa, ai de unde alege . E in spatele magazinului Cocor , aproape de capatu lui 21 .

DTH 19-10-09 22:26

Quote:

Originally Posted by ArCaDa (Post 2733952)
In Mall este cel mai scump , dai o fuga la Himalaya acolo, ca au marfa multa, ai de unde alege . E in spatele magazinului Cocor , aproape de capatu lui 21 .

Maine am de alergat , de facut ceva drumuri ( sper sa imi fac drum si spre cocor ) daca gasesc fac cinste cu o cioco calda :lol:

ArCaDa 19-10-09 22:31

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2733962)
Maine am de alergat , de facut ceva drumuri ( sper sa imi fac drum si spre cocor ) daca gasesc fac cinste cu o cioco calda :lol:

Sper sa gasesti ceva sa'ti placa !!! Daca gasesti/sti pe cineva de face paint brush poate ma combini si pe mine ca mi'as desena un maimutoi pe ea .:oops:

DTH 19-10-09 22:39

Quote:

Originally Posted by ArCaDa (Post 2733982)
Sper sa gasesti ceva sa'ti placa !!! Daca gasesti/sti pe cineva de face paint brush poate ma combini si pe mine ca mi'as desena un maimutoi pe ea .:oops:

Multumesc !

De cunoscut cunosc dar nu sunt din Bucuresti persoanele care fac , sunt din Timis , daca vrei iti las un pm cu un numar de telefon si un email .

didi777 19-10-09 22:44

@ MillionDollarBaby

cateva sugestii pentru placi negru cu roz:

elan model 2009 Leeloo
rossignol modelul de anul acesta Justice
nitro T1
sapient Seduction

... eu am avut o placa CC cu talpa neagra iar modelul de deasupra l-am facut cu autocolant... arata foarte bine si s-a mentinut un sezon intreg, plus ca era unicat pe partie ;);)

ArCaDa 19-10-09 22:45

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2734014)
Multumesc !

De cunoscut cunosc dar nu sunt din Bucuresti persoanele care fac , sunt din Timis , daca vrei iti las un pm cu un numar de telefon si un email .

Credeam ca sti pe cineva prin zona , Timisu e cam departe ,nu prea as bate drumu pana acolo doar pentru atat . Poate o sa se gaseasca si prin zona. In caz ca o sa am drum la timis iti dau un pm ceva pentru informatii !!

ArCaDa 10-11-09 23:40

Se aproapie sezonu si nimeni numai spune nimic, o discutie acolo ceva :-P

All times are GMT +2. The time now is 19:02.

- Copyright 2026 4Tuning