Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 17-10-09, 14:13   #1
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Snowboard

Salutare !! Ca tot se apropie iarna si urmeaza sa se dea drumu la partie, am facut acest topic sa putem discuta despre acest sport, pareri, sfaturi si asa mai departe. Astept impatimitii acestui sport la vorba !!
Old 17-10-09, 14:50   #2
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: Snowboard

Cand eram mai mica am inchiriat niste schiuri , m-am dat ce m-am dat si mi-a sarit un copil in fata, l-am evitat , am pierdut controlul si am cazut de mama focului intr-o pozitie foarte dureroasa , mai precis ...spagatul cu tonajul schiurii`lor .

Dupa care nu mi-a mai placut schiat`ul si m-am apucat de snowboard , imi place mult mai mult , nu pot sa spun ca sunt profesionista dar nici ca n-am nicio treaba cu acest sport , stiu sa ma tin pe picioare bine si sa ma dau "de-a latu" pe partie mai ales cand beau un paharel de vin fiert

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 15:00   #3
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Eu nu am incercat skiurile deloc. Nici eu nu sunt mare profesionist pe placa, ma dau de vreo 4 ani si acu 2 zile mi'am luat placa. Dasta si am deschis topicu sa mai discutam despre acest sport ,pot spune foarte frumos mai ales cand te dai dupa un paharel de vin . Te dai agresiv
ArCaDa is offline   Reply With Quote
Old 17-10-09, 15:36   #4
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

Si eu vreau sa-mi cumpar placa , dar mai am niste chestii pe lista mai importante , dupa ce le termin cumpar si placa ca vreau neaparat decat sa stau sa inchiriez aiurea si sa ma doara picioarele de la cele inchiriate
Old 17-10-09, 15:55   #5
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu prea se mai merita cu inchiriatu' , mai ales daca te dai iarna de iarna. Facusem un calcul : e 80 Ron ziua si ai stat 4 zile la munte sau facut 320 Ron , te'ai dus de 2 ori la munte pe sezon si ai stat 8 zile in total , la banii astia iti iei placa cat de cat bunicica pentru novice . Am avut ocazia acum si am luat la 150 E cu totu dar nu'mi vin expadrilele (boots) si sa le iau din magazin dau mai multe decat am dat pe placa + legaturi .
Poate apare cineva prin sectiunea asta care se pricepe k'lumea si are cunostinte in cauza. Poate cand ma duc acum la munte sa vorbesc cu aia de la inchiriat sa fac un schimb cu ei , sa le dau pe astea ale mele si sa'mi dea unele mai mari. Poate facem o coborare
Old 18-10-09, 08:23   #6
kalasnikov

Stage 3

kalasnikov's Avatar

sal, si eu ma dau cu placa.prima data am incercat cu schiurile dar a esuat tentativa printr-o cazatura nasoala care a avut ca urmare o zi stat degeaba in cabana si mers sontac .Apoi am incercat placa si nu am mai lasat-o.Iarna asta s-ar putea sa aterizez prn italia vreo saptamana sa incerc si partiile lor. Daca stiti vreun site unde gasesti placa, boots si legaturi sh puneti-l aici ca vorba voastra cu banii pe care i-am dat la inchiriat 2 sezoane imi luam tot ce imi trebuia.Atasez si o poza cu mine rupandu-ma in figuri pe partie
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Straja 2008 062.jpg
Views:	185
Size:	45.0 KB
ID:	1132343   Click image for larger version

Name:	Straja 2008 113.jpg
Views:	185
Size:	33.8 KB
ID:	1132344  
Old 18-10-09, 11:39   #7
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Magazine sunt pe la noi.
Vreo 2 in Unirii , 1 in Mall Baneasa (care e extrem de scump ) si am inteles ca mai e 1 Hymalaia pe Mosilor in spate la magazinu Cocor .
Deocamdata nu au adus marfa, sunt modelele de iarna trecuta si sunt foarte ieftine , aproape la jumatate de pret . Luni dau o fuga a Hymalaia sa vad ce au si aia pe acolo.
Sunt o gramada de chestii cand iti reglezi placa si chesti de genu , cum iti alegi boots, prinderi ,ma luase capu cand am citit pe siteuri, nu credeam ca sunt atatea chestii , mai ales ca nu am avut treaba 4 ani de zile am stat numai pe inchiriat .
Caut pe cineva prin Bucuresti care sa se ocupe cu ascutirea canturilor, ceruit da nu gasesc nimic, poate se ocupa aia prin brasov,predeal ca singur nu ma bag . Deocamdata la noi nu prea este asa de dezvoltat acest sport cum este prin alte parti . Sper sa dau si eu o fuga prin afara ca am auzit ca acolo sunt partii cu adevarat . Bafta !!
Old 19-10-09, 14:15   #8
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Numai le are nimeni cu sportu' asta ?
Old 19-10-09, 15:40   #9
didi777
Accelarate Club Member

Stage 2

didi777's Avatar

Member of:
[Accelarate Club]
[Opel]

Salutare, si eu astept cu nerabdare sa vina zapada... de doi ani ma dau pe placa... si sincer e cel mai misto sport de iarna ... am incercat si eu skiurile dar sincer a fost o experientza foarte urata =)). Sper ca sezonul acesta sa ma perfectionez mai mult la kiker si boxuri . De ceruit in Bucuresti incearca la magazinul H2O, ei s-ar putea sa faca asa ceva, prin urmare ei sunt cei care promoveaza cel mai mult snowboardingul in Romania prin multitudinea de concursuri pe care le organizeaza pe timpul iernii....
Sper ca anul acesta sa nu imi rup nimic =)) si sa speram ca o sa fie zapada cat mai multa
didi777 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 15:54   #10
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

E zapada mare si slabe sanse sa se rupa vreo mana,picior .
Unde este magazinu asta mai exact ? daca sti !!
Vad ca tu stai in Brasov, de tine e super bine, placa in brate si direct pe partie
Old 19-10-09, 16:03   #11
Champion

Stage 5

Champion's Avatar

M-am dat si eu putin cu placa in trecut si iarna asta vreau sa ma apuc mai serios de snowboard, stiti ceva marci de placi bune si daca se poate nu foarte scumpe? cat despre schi pot sa spun ca nu m-a atras niciodata, mi se pare un sport caraghios .Voi iarna pe unde mergeti la munte? care vi se par cele mai bune partii ?
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
Champion is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 16:07   #12
ArCaDa

Stage 5

ArCaDa's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Quote:
Originally Posted by Champion View Post
M-am dat si eu putin cu placa in trecut si iarna asta vreau sa ma apuc mai serios de snowboard, stiti ceva marci de placi bune si daca se poate nu foarte scumpe? cat despre schi pot sa spun ca nu m-a atras niciodata, mi se pare un sport caraghios .Voi iarna pe unde mergeti la munte? care vi se par cele mai bune partii ?
Cu firmele nu prea ma descurc, la boots am auzit cate ceva de firme. (cei cu sireturile otelite prin interior)
Cu schiurile si mie mi se pare total comic si aiurea, nu am incercat niciodata .
Partii .... hmmmm ... cand m'am apucat prima data ma dadeam la Kalindero la Busteni , parca asa ii zicea la partie, primu an ca porma m'am dat numai in Predeal, altele pe la noi nu am incercat desi am auzit ca mai sunt cateva mult mai smechere ca in predeal. Orcum Predealu ramane cel mai vizitat si cel mai ok fata de condiitile din Romania noastra draga .
Old 19-10-09, 16:20   #13
didi777
Accelarate Club Member

Stage 2

didi777's Avatar

Member of:
[Accelarate Club]
[Opel]

Nu stiu adresa exacta a magazinului dar o sa ma interesez.
Firme bune de snowboard sunt Burton, Forum, Rome, Elan... acum depinde ce vrei sa practici freestyle, freeride sau all mountain. Eu mi-am achizitionat sezonul trecut o placa Elan model 2009 Freestyle + legaturi Elan la pretul de 1.000 Roni si sunt foarte multumita . Oricum la noi snowboardingu este un sport foarte scump ... sa speram ca in timp va fi mai ieftin. Cel mai bine de cumparat echipament este in perioada aceasta cand sunt reduse cele de anul trecut.
didi777 is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 18:36   #14
kalasnikov

Stage 3

kalasnikov's Avatar

Si Salomon face placi si se stie ca sunt tari in domeniu.
kalasnikov is offline   Reply With Quote
Old 19-10-09, 21:15   #15
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

De dat ma dau dar nu am nimic achizitionat in materie de snowboarding ...asa ca poate imi recomandati si mie unde gasesc o placa neagra cu roz ( nu mult roz ) ceva discret si un design de flori abstracte daca stiti la ce ma refer ...va rog frumos
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -