![]() |
Re: da in nas
Probleme transmisie - planetare?
|
ma gandesc ca daca era transmisia facea si in accelerare si in decelerare...lui ii face decat in decelerare...cred ca pica varianta cu transmsia
|
Da, cu delco, insa nu se regleaza ca la Dacie dupa ureche. Se pune testerul pe ea si se regleaza avansul initial care trebuie sa fie intre 10-13 grade. Dupa care se trece la reglaj CO la o valoare de 680 ohm si reglaj clapeta acceleratie la 3-4mm deschidere. Abia atunci masina v-a functiona ok. Daca reglam dupa ureche si mai dam o tura la un surub, si mai dam putin avans, nu se intampla nimic bun in afara unui consum ridicat, rateuri, lipsa putere etc.
Este valabil pentru Cielo, Espero cu delco. La cele cu senzor vibrochen si distribuitor de curent sunt alte reglaje specifice, care tot printr-un program si tot prin setarea ECM-ului se realizeaza. |
Quote:
|
eu odata mi-am pus gresit cureaua de distributie la masina si mergea bine cand acceleram dar avea probleme cu relantiul si cu decelerarea....poate nu ai pusa cureaua bine...:?:
|
o sa ma duc la un service daewoo pana la urma.
am fost la o vulcanizare zilele astea de miam pus gumele de iarna si langa vulcanizarea aceea e un service unde mi`au schimbat baietii capatele de bara si mia zis ca sar putea sa fie vre`un tampon rupt de la motor. acum nici nu stiu ce sa mai zic:)) ALEX la tine cand facea asa se misca si schimbatorul de viteze? |
umpic e normal sa se mista findca daia e tampon de cauciuc ca sa absoarba socurile..e normal sa aiba umpic de miscare..cand e prea rau ori e imbatranit rau ori e rupt..numai un mecanic in urma unei constatari poate sa iti zica
|
am inteles... ms pt sfaturi.
pana la urma o sa ma duc la un service si gata:)) |
se poate inchide! problema rezolvata!
|
si ce avea pana la urma
? |
Chiar asa, de la ce era? Spune-ne si noua cum ai rezolvat-o!
|
simplu... filtrul de benzina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning