![]() |
Re: ajutor achizitionare boxe !!!
Ti-as sugera sa te uiti totusi la componente( sistem). Amplificatorul este bun, este muuult mai ok decat sa le amplifici pe player. Ia-ti Helix Esprit Componente. Merita diferenta de bani, cu varf si indesat. :D
ATENTIE : Player-ul are maxim 13 W RMS/canal, desi pe el scrie ca are 4x50. Daca nu a crezi, google-it. Deci da, e mult mai bine sa amplifici boxele decat sa le pui direct pe player. |
te cred k merita diferenta de bani .. dar helix espirit sistem si pe fatza si pe spate ma duc cam 12 mil .... bugetu meu e cam 6 - 7 mil pt boxe .... e aproape dublu :D deci ma cam depaseste :D:P ... o sa incep cu helix dark blue tot sistem k ma incadrez in bani si cand o sa fac rost d bani o sa tre la helix espirit
|
Vrei tu neaparat si pe fata si pe spate? Eu cred ca te coafeaza mai bine doar pe fata si sa folosesti celelalte 2 canale pentru amplficarea unui woofer. Ce zici de asta ?! Oricum, ai luat o decizie buna cu Helix, in orice forma. ;)
|
:peace:pai la ce ai zis tu m`am gandit si eu .. sa iau doar pe fatza helix espirt sistem, k ma incadrez in bani .... si luna viitoare sa imi iau si pt spate sa folosesc celalate 2 canale ... woofer`ul si amp`ul pt woofer ceva mai tarziu :P ... o sa raman deocamndata decat la cele pt fatza si pt viitor ramane sa cumpar si pe spate :peace:
|
Bravo tie! Vezi ca exista o solutie?! ;)
|
hehe :D intotdeauna exista o solutie ... numai k trebuie cautata .... urmatorul pas dupa ce cumpar boxele inainte sa le cumpar si pe cele din spate o sa insonorizez usile din fatza, o sa deschid un nou topic, si o sa va cer din nou parerea si cateva sfaturi pt k vreau sa fac aceasta operatiune singur, ms animalutz pt sfaturi :D dak nu am ajutai cred k dadeam banii degeaba si dupaia ma ofticam
|
ti-ai mai cumparat difuzoarele? cum se aude,esti multumit?
|
le`am cumparat demult, le`am montat in usi fara insonorizare, se aud super, acum mi`am luat alta masina si am pastrat dif`urile si le montez in usi, o sa ii fac si insonorizare, o sa revin cu poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:17. |
- Copyright 2026 4Tuning