![]() |
Re: kingpin mobil
hai ma vgroza da-le detalii la oamenii...sper sa-ti vad masina la urmatoarea intalnire...ca tare curios sunt cum trage bestia....multe bafta in continuare...si cat mai multe linii:p
|
Compresorul e de mercedes ce e super ok ca poate fi deconectat si sa merg cu masina stock, raportul de compresie a ramas acelasi ptr ca rezista motorul si presiunea e mica. Electronica a ramas aceasi momentan.Am sa revin pe seara poate cu o fisa dyno cu softul stock cu care mi-a venit masina, chiar sunt curios cat scoate cu softul de la dacia cel de 87cp aspirat:))
|
doar motorul l-ai facut? roti, suspensie,toba, nu i-ai pus ?
|
cred ca te-am vazut azi prin cluj daca nu ma insel
|
tot respectu pt tine, echipa, masina, alea alea :) ai facut treaba buna,de admirat curajul de care ai dat dovada ca sa modifici un Logan, o masina frumoasa dar cu mare nevoie de imbunatatiri la capitolu performante...dupa cum se zice mai sus,da`ne si noua mai multe detalii...planuri de viitor? electronica? interne? :) poate dai si tu prin Oradea odata sau pe la vreo legala la voi :D Multa bafta in continuare!
|
...
2 Attachment(s)
Masina are telescoape bilstein b8 cu arcuri eibach, diametru evacuarii e pe 55mm de la serpisori pana in capat,intermediara si finala schimbate, jante rial viper pe 15 cu cauciucuri 195/50/15 goodyear hidra grip, bara de rigidizare wiechers, filtru K&N, internele standard, etc....
Daca vreti sa stiti si ce alte piese am schimbat sa-mi ziceti |
Injectoare,pompa de benzina stock?Mai exact ce piese trebuie schimbate in motor pt a putea pune kompresorul?
O fisa dyno?Cam la ce putere estimezi motorul?Planetarele si cutia rezista? |
Oare merge sa pui si pe 1.4 compresor?
|
merge da nu e rentabil ...
|
8 Attachment(s)
Si fisa dyno impreuna cu cateva poze :evil: Multumesc celor de la spdzoom din Cluj-Napoca pe aceasta cale.:D
Rezultatul vorbeste de la sine: 122.2 cai putere masurati la roata 155.5 cai putere estimati la motor 208.4 nM cuplu Are si un buton in bord care decupleaza compresorul, rezultatul fiind: 63.2 cai putere masurati la roata 83.2 cai putere estimati la motor 127.8 nM cuplu Contact spdzoom: Adresa: str. Fabricii nr. 118A, Cluj-Napoca Telefon: 0733-966.509 Email: [email protected] Orar standard L-V: 9.30 - 18.00 S-D: Inchis Orar la cerere la orice ora din zi sau din noapte, inclusiv in weekend |
Altfel te vede lumea intrun logan dasta. Multa bafta in continuare
|
am vazut cum merge masina si cum suna in seara asta pe la sala . e nebunie :). de pe ce mercedes e compresorul?
|
|
ce frumos se infinge;) felicitari pentru bestia asta!
|
Quote:
felicitari pt ce ai realizat! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning