Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Cam asta a fost, cel putin pt moment (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1425-putin-pt-moment.html)

BoSsuL3TZ 02-07-04 22:07

ma frate, tipu care mi-a spus chiar imi spunea serios.. ca totul este legal, si bla bla bla.. probabil ca nu era foarte bine informat.. si nu-mi dau seama de ce nu vor astia sa ii lase pe cei care doresc sa-si rupa masinile.. chiar nu inteleg.. in fine.. sunt pentru! :P

Gabi 02-07-04 23:35

Noi putem fi pentru, da' atata timp cat ei sunt impotriva, nu vom realiza nimic. Hai sa mai asteptam putin si sa nu mai credem toate zvonurile pe care le scot raspnadacii.

Mie mi-au venit cateva idei si, cu ajutorul celor care au ceva experienta, poate reusim sa facem ceva frumos.

g-spott 03-07-04 00:55

poate............ :ballbounc

Hashish 03-07-04 01:16

Nu putem decat astepta si spera in acelasi timp sa se rezolve ceva si in fine sa putem sparge gheata cat mai curand posibil....

BoSsuL3TZ 03-07-04 08:24

asa e Gabi.. timpu va decide tot.. ;)

Al3xius 04-07-04 03:35

pana se organizeaza in cadru legal recunoasteti ca tot mai misto e ilegal...

Hashish 04-07-04 03:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
pana se organizeaza in cadru legal recunoasteti ca tot mai misto e ilegal...

Adevarul ca fugarit de politie e mai misto fata de cele legale..dar faza este ca nu ai o masina cine stie ce si te prine..ce faci?!?!..dosar penal iti fac dupa ceea ce s'a intamplat ...asa ca mai bine mai asteptam decat sa ne hazardam in bezna..poate sfarsim cu bratari....take care and have fun!

Al3xius 04-07-04 03:48

asta asa e ...

BoSsuL3TZ 04-07-04 06:16

este bine si la ilegale.. cum sa nu fie bine.. dar acu stau si ma gandesc cat timp o sa ne mai inghita astia?.. Pe cioara sau pe altzi sigur n-o sa le faca nik.. n-au cum .. dar ne ia pe noi, cei care nu prea avem o masinutza buna si care nu puteam sa ne permitem orice cu domni Politzai neavand cunostinte la Politzie, si tocmai pe noi ne doare mai tare neavand cine jtie ce bani :P so.. ilegalele sunt faine.. si cum am mai spus orice om care vine, jtie care-s riscurile.. asa ca hai sa nu ne mai plangem...

Gabi 04-07-04 18:54

Hai sa mai asteptam putin. De ce n-am face si noi ce fac baietii la Bucuresti, cu legalele ?

Vorbim dupa ce vin de la Bucuresti, adica peste vreo 2 saptamani :wink:

Al3xius 05-07-04 01:55

oricum se pare ca la baietii din bucuresti le-a placut ce a fost la craiova marti ...si craiova e momentan peste bucuresti(asa s-a scris aici...no ofence ) ...iar noi nu avem etapa de legal racing .... cred ca ar trebui ca cei care se ocupa cu organizarea legal racing sa ia in considerare de acum si orasul craiova ... pentru ca ati vazut daca organizarea este impecabila cum a fost marti(r3sp3kt cioara ! ) vine si lume si iese super !

BoSsuL3TZ 05-07-04 20:01

ma adevaru ca ce s-a facut, nu s-a mai intalnit :D :P si-mi pare bine ca au fost ai nostri cu aceasta initiativa :D :D :D :D

Al3xius 06-07-04 00:10

sa speram ca o se se faca si la noi etapa...sa speram....

Alex NOS 06-07-04 00:14

Asa curse nici nu o sa mai fie...Pt ca politia Craiova a fost mustrata de mai marii din Bucuresti pt ca a permis desfasurarea liniutelor...Si de acum inainte vor fi schimbari...O sa vina politia cu procurosri si o sa filmeze,astfel filmarile putind fi luate ca probe..De acum inainte la liniute va fi mult mai periculos decit pina acum..Pina acum a fost doar o joaca..
Venea politia,ne imprastia si gata...De acum se schimba...S-a facut prea multa vilva si politia craiova a fost luata in colimator pt ca nu a facut nimic...Deci,aveti grija de acum inainte...

Al3xius 06-07-04 00:18

...eu ziceam de etapa legal racing ! :lol: :P

All times are GMT +2. The time now is 04:03.

- Copyright 2026 4Tuning