Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Achizitie Saab (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/141946-achizitie-saab.html)

Nautilus 13-09-09 19:59

Re: Achizitie Saab

Uite un exemplu: dintre Mercedes-Benz 260E/300E Sportline (1990) şi E320 Elegance (2001), care crezi că e mai stabilă, manevrabilă, uşoară, insonorizată şi solidă? Diferenţa e la fel de vizibilă ca īntre un Saab 9-5 Aero şi un Audi A6 :D

~Nautilus

Undying_Renault 13-09-09 21:36

Nu compara Saab-ul cu A6... Mai ales cand vine vorba de clienti si de feeling.. Asta e un motiv(foarte important) pentru care eu imi doresc Saab si nu Audi/BMW/Merc.. sunt masini foarte bune dar nu au acel "je ne sais quois" pe care Saab sau Volvo il au.. Si da poate as face o afacere mai buna cu un A6 sau seria 5 sau E-Klasse.. Dar Saab e ceva care fie iti place fie iti este total indiferent... Iar la intrebarea ta as zice 300E Sportline din 1991 :D

Nautilus 13-09-09 21:52

Asta am vrut să aud :) eu aş fi ales oricānd 9-5 īnaintea lui A6, şi Mertzul 260E/300E (W124) īnaintea lui E320 (W210). Şi Saab 900 Aero īnaintea Ursuleţului, for the matter... probabil de aici se īnţelege care e diferenţa...

~Nautilus

Undying_Renault 13-09-09 21:56

Saab-ul nu e o masina sa epateze si asta imi place mie sincer.. Nu e masina care sare sa arate ce poate sa faca(poate nici nu face ceva incredibil).. Dar face lucrurile cum trebuie si daca stii sa o apreciezi este o masina ideala.. Si asta o auzi de la un om care a avut pe mana (mai multi km) numai Renault-uri :D.. Povestea mea cu Saab Aero a inceput prin 2000 cand am vazut un test cu Saab 9-5 printr-un "Gente Motori".. mi-a luat privirea design-ul si mai ales mi-a placut la nebunie gandirea pozitionarii contactului(as funny as it seems).. Si de atunci visez pe ascuns la masina asta(Bine asta si Renault 5 GT Turbo dar pentru ala nu as avea timpul necesar pentru a o face sa mearga cum trebuie).. Si sper sa reusesc sa imi indeplinesc visul acum :D

Multumesc mult pentru feedback-uri..

xxdadixx 13-09-09 22:23

Inainte sa-mi iau masina am luat in considerare un 9-3. Era singura masina pe care as fi luat-o din Romania in caz ca nu gaseam ceva in Germania. Citisem mai multe la vremea aia si per total sunt foarte ok, le prefer oricand in fata la Audi sau alte masini cu tractiune fata cand vine vorba de masini premium.

mobiles_de 24-11-09 22:33

Quote:

Originally Posted by mobiles_de (Post 2632407)
Saab este acum pe un drum falimentar fiindca apartine de GM. Asa ca cel mai bine te mai gandesti :)

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 2633611)
Saab apartine de Koenigsegg de vreo luna

Esti chiar asa sigur ca apartine de Koenigseeg ? :D

ionut_cluj 24-11-09 22:52

Da, au si anuntat 3 modele noi, au primit un imprumut de 600 de milioane de euro de la guvernul suedez, etc.

dan_stage28 24-11-09 22:57

However, on 24 November 2009, Koenigsegg released a statement, saying that they had come to the painful and difficult conclusion that it could no longer carry out the acquisition.[21] According to the statement by Koenigsegg Group the reason for the abrupt end to the acquisition process was because of timing issues; the original time table established in the summer of 2009 was no longer valid and this removed Koenigsegg's ability to complete the purchase.asta scrie pe wikipedia

mobiles_de 24-11-09 23:42

@ Ionut inca sigur ? :D
Insa la tema...e meseria mea si sunt de acord ca saab sunt masini bune...din pacate nu tot ce este bun poate rezista pe piata mondiala :sad:
Insa poate se baga altul in afacere...ca ar fi pacat de marca saab :cry::cry:

ionut_cluj 25-11-09 00:02

No f*tui! Asta nu stiam. Pacat...

Mai raman chinezii de la BAIC, care au ramas pe pozitie si sunt interesati in continuare, mai exista posibilitatea sa ramana la GM, sa treaca sub tutela Fiat sau sa dispara total... cine stie...

adi01 30-11-09 14:56

Ionut .. cum naiba ti-au picat butoanele la scaune ?:)) ca nu pricep faza asta... ca sunt fixate ff bine din cate am vazut ...

ionut_cluj 30-11-09 15:36

butonul care regleaza spatarul a cazut.

Cristiansen09 01-02-10 19:03

Re: Achizitie Saab 9.5, se merita oare

:DSalut, parerea mea e sa nu mai stai pe ganduri. Ia-o! La pret este foarte bun, dar se poate si mai bine. Si pe mine ma bate gandul sa ma bag la cel negru care se afla pe acest forum. Ca tinuta de drum foarte buna, daca deschideai putin geamul si o duceai cu a 2 a la 90-100km/h, se auzea ca si cum ai fi avut nitro:-). Per total am fost multumit de masina si nu as ezita sa mi mai iau un saab. Ca minus pretul foarte mic, chiar supermic la revanzare si numarul service urilor din Ro.[/QUOTE]

Undying_Renault 12-02-10 18:19

Salut.. Da.. Daca voi face rost de banii necesari vom fi competitori :lol: pentru ca am testat masina si.. that's something.. Momentan incerc sa strang banii necesari pentru a o putea achizitiona si nu numai(nu e un trofeu la care sa ma uit ulterior).. Sper sa fie finalul fericit oricum.. Multumesc inca o data pentru feedback-uri !

Cristiansen09 13-02-10 07:30

Bafta atunci! Daca il iei tu pe asta, eu o sa ma bag la cel de pe autovit:D

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning