Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova "de cupa" (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/141888-nova-cupa.html)

Gabi 07-09-09 14:48

Re: Nova "de cupa"

Sincer, īncă nu ştiu ce vreau. Cel mai uşor mă voi hotărī cānd voi avea banul īn mānă.

catalanu 07-09-09 16:39

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2618030)
1,6 injectie. Catalanu poti sa pui pretul aici...nu e problema. Insa oricum am zis ca decat unu e dus. Le demontez pe alea de pe fata si le trimit la Bucuresti la refacut si nu o sa mai fie probleme. Zilele astea tre sa montez arcurile de asfalt....cele de pe masina nu sunt ale mele...si asa a fost intelegerea cu fostul proprietar.

Pei sa zic 150 euro toate 4 si iti dau bonsu si un calulator modificat BOSCH.

crazyfornova 07-09-09 16:48

In ce consta acel calulator modificat BOSCH. Ms:rolleyes2

softul ?

catalanu 07-09-09 21:04

Da softul este modificat.

Mai am unul stock pt cine este interesat

crazyfornova 07-09-09 21:17

cati bani cel modificat? si o dovada k ala ar fi modificat daca se poate;)

bobby_gsi2 10-09-09 11:20

Dovada se simte.... :), nu stiu cum e la nova.....dar probabil se vede soclul montat.
On: ieri s-a executat o mica revizie pe la masina. S-a schimbat capacul de la pompa de apa, s-a inlocuit axa cu una mai agresiva . S-a dat si chiulasa jos.....pt ca pe reducere masina dadea niste rateuri suspecte.....banuiam ca o supapa nu inchidea bine.....dar supriza a fost alta....chiulasa e stass, supapele inchid f bine insa problema a fost garnitura de chiulasa. Desigur ca la schimbarea uleiului s-a descoperit si apa in el.
Trebuie schimbata fulia de la arbore...montat scutul si bara fata.....sa vedem cum rezolv cu amortizorul...si e gata pt rally sprint-ul de sambata viitoare....asta daca exista buget pt asa ceva.

crazyfornova 10-09-09 11:26

axa aia mai agresiva de pe ce masina e? as fi si eu interesat de una rezultate mai bune...in ture?

bobby_gsi2 10-09-09 11:32

Axa aia e primita de la un fost cursant batran. Nu ma intreba detalii ca habar nu am :). Rezultate.......relanti-ul a disparut..... pana in 3000 de ture nu prea merge rotund.....se tureaza ceva mai repede si parca urca si mult mai mult in turatii. Nu am apucat sa merg cu ea ca eram cu alta masina...dar pana acasa a aruncat cureaua de la alternator ca un meserias bun a strambat fulia de la vibrochen. Azi urmeaza sa repar ce au stricat altii .

crazyfornova 10-09-09 11:36

off...:( am obs si la NIG ca motoru practic numai are relantiu:)) da sa se opreasca e din cauza axei nu? ma intreb daca s-o comporta bine o axa daia pe o injectata dasta de nova

bobby_gsi2 10-09-09 11:43

Tot injectata e si asta. Inca nu ma pronunt ca abia diseara o sa ies cu ea sa vedem ce si cum, asta daca imi trece lenea si schimb fulia. Ce preturi....te rupe intretinerea la o asemenea masina...14 lei fulia si 9 lei cureaua :)))))))

crazyfornova 10-09-09 12:26

daaa...=))) o rugaminte la tine..cand iesi cu ea poti face 2-3 poze p la motor si un clip ccv cand ii dai gaze?? please .mersi mult :rolleyes2

bobby_gsi2 10-09-09 14:04

pai crezi ca poti vedea ceva deosebit la compartimentul motor? Masinile de n sunt , au fost si vor fi "restrictionate" ...in sensul ca nu ai voie sa umblii la ea decat ce prevede omologarea. La nove stiu ca "s-a umblat" la suspensii, axa, calculator, rapoartele din cutie, scut, si desigur alte cele care imi scapa. Intariturile caroseriei asa sunt facute din fabrica, chiar si asa se vad destule urme pe oalele caroseriei....avand in vedere ce omor lua pe macadam. De fapt isi va lua in continuare :). E diferenta mare , f mare de la o masina de serie la una de curse...fie ea chiar si nova......a rezistat cu stoicism si inca rezista rafelor pe un macadam care nu e tocmai ca in palma. Sper doar sa fie gata si sa o aliniem la start la rally sprint.

Shobo2020 10-09-09 18:42

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 2627519)
daaa...=))) o rugaminte la tine..cand iesi cu ea poti face 2-3 poze p la motor si un clip ccv cand ii dai gaze?? please .mersi mult :rolleyes2

Am eu cateva poze cu fosta masina...pozele de la motor nu le-am gasit ...dar stai linistit ca arata ca o nova normala vorba cu bobby_gsi motoru' arata la fel la caroserie s-a umblat mult.Sper sa te ajute pozele astea am si niste filme cu ea pe asfalt cu si fara slickuri din timpul antrenamentelor dar ocupa mult de tot o sa le convertesc si le pun.

Sirius 10-09-09 22:35

ai cumva niste poze cu axa?

crazyfornova 10-09-09 23:29

chiar si eu as dori....o poza
si eventual daca imi poti face rost de una;) :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 16:32.

- Copyright 2026 4Tuning