![]() |
Re: Semnati petitia pentru Alex
aaa nu am cerut o data fixa dar stii ca odata ce incepi sa vorbesti cu lumea toti intreaba acelasi lucru:cand? da' oricum comunicam nu e problema.
|
Multumim mult Lao :)
Horia o sa te tin la curent.. :) Multumesc inca o data.. :D |
Chiar nu aveti pentru ce pe bune va ajut cat pot si cu ce pot.Asta ne priveste pe toti dintre noi.
|
As vrea si eu sa semnez petitia, dar ce ma fac... nu sunt din Bucuresti si nici nu voi ajunge acolo pana in vara... :(
|
In cazul asta faci ce fac shi eu... Raspandeshti vestea... Nici eu nu o sa pup romania pana in vara..
|
Razvan / HC 080303
Ma anunti la tel cand e mitingul. (Votez aici tazz ca pe celalalt forum nu am primit confirmarea) |
Quote:
Trebuie gandit inainte de a actiona. |
Un sfat :
vreti miting, da? pentru a avea ceva sorti de izbanda trebuie sa: stabiliti exact tema si motivele vedeti cati se aliaza cu voi si daca sunt motive in plus consultati un avocat pentru modul de inregistrare a mitingului, conform legilor ce stabilesc conditile de desfasurare a unor astfel de manifestatii publice intocmiti cerere scrisa si inregistrata la registratura primariei primaria aproba mitingurile la ministerul de interne si Domnului Blaga ii puteti da doar un memoriu tot ce faceti sa fie conform legii |
Sebastian in legatura cu legea totul e ok!
|
Aporopo ca au pomenit baietii mai sus de strainatate sper sa faceti mitingul in maxim o luna ca daca nu ne mai vedem in Decembrie sau Ianuarie ca plec si eu la munca ca aici nu pot face rost de banii care imi trebuiesc pentru a-mi face masina.oricum am inceput deja sa vb cu care m-am intalnit si bineinteles ca sint deacord. Va PuP :) :)
|
Horia te astept in Italia... :D
|
in primul rand, multumesc 4 tuning pt sprijin.
baieti, sunt convinsa ca unii ne si cunoastem, altii oricum aveti prieteni motociclisti si stit de la ei ce magarii se intampla cu noi in trafic. cred ca mitingul va fi pe 25 martie sau 1 aprilie, o zi de sambata. petita poate fi semnata la mine la service. va rog, sunati. 0722-44-22-89 in numele familiei Marinciu va multumesc. |
scuze k va deranjez..dar pe 1aprilie e 4tuning day ...si nu s`ar putea desfasura in conditii optime..pe 25 ar fi ok .. nu e programat nimic... cu tot respectu`..scuze de deranj !
|
Quote:
|
Mitingul va avea loc in data de 8 APRILIE 2006 si va contine urmatoarele puncte:
ora 12.00 - Adunarea Arcul de Triumf ora 12.30 - Plecarea traseu 1 : Arc-Piata Victoriei-Romana-Universitate-Piata Unirii-Palatul Parlamentului cu stationare de 30-45 minute traseu 2 : Locul accidentului-Barbu Vacarescu-Stefan cel Mare-Piata Victoriei-Romana-universitate-Piata Unirii-Palatul Parlamentului cu stationare de 30-45 minute Momentan treseul nu este stabilit exact,urmeaza sa vedem care se aproba. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:05. |
- Copyright 2026 4Tuning