Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

George_P. 01-03-06 21:59

yo odata ma luasem la cearta cu unu,clasa a 6-a parca eram.....asa in fine.....si nush cum ne dam noi pm ca se intoarce ala si-mi f*** un cot in gura de era sa raman fara jumate din buza de jos :cry:
pan la urma m-am dus la grigore alecsandrescu si mi-a cusut-o pe viu.......incepusem sa plang ca prostu ca mah doare alea alea pana mi-a dat cu un spray si mi-a amortit
dar totusi,senzatia aia ca-ti baga doctora acu prin buza si cosea acolo.......eeeewwwww :cry: NASPA RAU

valib 01-03-06 22:09

in clasa a 7a m-a scos unul din sarite(sunt tare calm de fire, e ceva tare serios daca ma scoate cineva din sarite)...si l-am luat de guler...si l-am trecut prin dulapul cu machetele corpurilor geometrice...si m-am taiat la mana...mi-au ramas cioburi in maini.
prin clasa a 8a...am picat cu o semicursa....si am gustat capatul asfaltului si vreo 30metri de pietris, nisip, pietre si gunoaie. 6luni am fost tot pansat...mi-au ramas cicatrici pe genunchi(un fel de bube din alea pline cu apa, doar ca in astea nu e nimic, si totusi nu dispar), 1bucata pietricica(cred ca asta e) undeva langa nas, pe partea dreapta(damn...e mai alb...si nu imi place cum arata, e aproape triunghiulara), si vreoo 8luni am avut ceva sub ochi, nu stiu ce...dar cred ca tot pietricica, care pana la urma a iessit.
Faza cu picatul cu bicicleta...a fost fix cu 2saptamani inaintea nuntii matusii mele, deci va dati seama cum aratam in poze...tot belit si pansat :lol: (am o gramada de poze...pfoaj...)
prin clasa a 10a m-am sprijinit de o bucata de sticla de bere... :lol: care era prin iarba...eu la padure.... :lol: si am sangerat vreo 3ore, sticla a ramas in podul palmei, care a fost extrasa ulterior la spital.

durere sufleteasca...acum 2saptamani am omorat un caine:( nu am apucat nici sa apas pe frana....si totul s-a intamplat in oras...cu 55km/h...l-am vazut zburand din spatele masinii...nu nr. de inmatriculare cu tot:( (interesant a fost ca masina nu a patit nimic, doar numarul l-am pierdut, dar cel mai nasol a fost ca am omorat cainele)

Psycho 01-03-06 22:11

eu de cand am fost mic nu am fost cuminte .. eram tare de cap .. drept dovada am avut capu` spart de zeci de ori ...

imi aduk aminte in generala parca sau la liceu k ma dadeam utza pe banci si mi`au alunecat mainile si am venit in cap ...

sunt multe de povestit .. usi in cap ce`mi luam .. dadeam cu capu` de coltzu de la scaun ..

cea mai periculoasa aventura a fost acum 2 - 3 ani apropos de rotula .. eram in tabacarie si am dadeam pe gheatza .. si am ales cel mai mare deal si m`am dat .. pana jos .. toate bune viteza .. toti cadeau eu stateam in picioare .. siii ... vrrrrrrrrrruuuummm ... si POC intr`un perete ... si am cazut jos .. ma duk acasa cu chiu cu vai ma dure genunghcui .. atucni cand m`am izit in perete am auzit ceva cum a crapat ... in noaptea aia .. era 25 decembrie nu am putut sa dorm .. s`a umflat genunchiu meu si s`a facut imens .. cat o minge de volei ...nu puteam sa stau in pat am luat 3 algocalmin si nimik .. stateam cu prosopu`n gura de durere sa nu`mi sparg dintzii .. dimineatza la urgentza .. imi fac ashtia radiografie .. o \" mica \" fractura de rotula .. sa ma interneze .. acum urcam cu liftu p targa .. la ortopedie ... si ii arata o asistenta .. radiografia la o doctoritza la care aia face ... : A .. cam nasol .. se opereaza nu cred k ami poate fii salvata ! ... in momentul ala am bufnit in plans .. ciudata imaginea .. un om de 90 de kg , 1 metru 80 plangea k un copil mic ... si acum imi aduc aminte .. cred k nu mai plansesem de 10 ani ... in fine ma interneaza baga in mine calmante .. a 2`a zii pe 26 - 27 mi se pare operatzie .. aici alta distractie .. ptr k faceam sport si aveam o masa destul de mare nu`si facea efectu` anestezicu` .. baga ashtia rahie .. tot ridicam din picioare .. k cica atunci cand iti face rahie nu pot sa te mai mishti de la brau in jos ... si nu nimik .. pana la urma mi`au bagat 2 seringi in bidonu` ala cu glucoza si apa nush de care si am dormit DUS .... acum dupa operatie doctoru imi zicea k atunci cand a bagat bisturiu in genunchi a murdarit sala de operatzie de sange pe toti peretzii a tzâshnit de acolo cam 2 litri de sange .. si se punea problema de transplant .. de la ai mei .. eu avand grupa 0 era mai greu de gasit in fine .. mi`am revenit .. dar acum ... omu a reushit sa`mi faca rotula ... era sparta in 7 BUCATZI :) ( ce v`am povestit mai sus e PRIMA operatie din viatza mea ... mie si de injectzii mi`e frica :oops: )

in fine au urmat luni cu ghips de la buca pana in glezna .. inca o operatzie pentru scos fiarele din genunchi ... si acum e ok cat de cat .. dar .. nu pot indoi piciorul la max ... deci ... aia cu puntzia alex si scos apa e copilarie pe langa rotula mea .. treaba era nasoala k daca nu putea sa mi`o faca la loc .. imi facea transplant de la un mort ( cu riscu de a nu tolera organismu` ) .. sau imi puna una artificiala ( 3 mii de coco ) .. dar si acolo nu se shtia daca pot sa merg :) ..

PS .. De atunci ma dar FOARTE RAR pe gheatza

a_ombladon 01-03-06 22:11

ce-am patzit eu, am patzit cand eram mic, si am ramas marcat pe viatza...pana fac operatie esetica :lol:
am intrat cu fatza intr-un cablu care lega un gard de un stalp, si am zburat pe spate exact ca in \"Home Alone\" (1, 2, 3, 4, 5, 6...) si mi-am sectionat buza de sus, la scurt timp dupa, un \"tovaras bun\" mi-a spart un dinte din \"joaca\"....ca sa vezi ghinion :lol:
asta la durere fizica, cat despre durere psihica: a trebuit sa imi parasesc prietena pe care o iubeam atat de mult, pt ca ne vedeam prea rar(ea era cu serviciu, facultate etc.)... inca ma doare... :cry:

Wizard_maill 01-03-06 22:37

Durerea Fizik

hmmm.in leg q durerea fizik...mi-am pus un cercel aqm vreo 4 luni si am zis k ma opresc..d qrand mi-am faqt un piercing.si nu am d gand s ma opresc aici..mentionez k piercul a fost faqt intr-o zona intima..dar nu va speriati k nu doare..va recomand si voua..:))

Alexutzzz 01-03-06 22:47

bad psyho :) daca esti \"diliu\" eh pentru mine a fost destul de dureros :) na la fizicu meu 1.80 si 60 de kile om firav:) na si nebun am zis nu yo nu las fotbalu cum am scos picioru din ghips la 2 zile am plecat in cantonament:) cica program special m a alergat ala de mi au sarit capacele:) oricum mai usor ca la derbedei aaia:)

ps NOI SA FIM SANATOSI

Alexutzzz 01-03-06 22:53

a_ombladon care facultate ma=)) :lol: :lol: :lol: :lol: :D :) :lol:

George_P. 01-03-06 22:56

mi-am adus aminte acuma......in urma cu cativa ani buni,pe la vreo 6 ani asa,eram yo disperat de jucarii,masinutze,motociclete chestii si pusesem ochii pe un set de motociclete la un magazin aproape de mine......
in sfarsit vine si ziua in care primesc de la o vecina banii pt acel set......cum vad banii in mana,incep yo si dansez alea alea,ma invart ce ma invart si poc,ma dezechilibrez si cad cu urechea in coltul la mobila.....1 cm mai la dreapta unpic si dadeam de timpan sigur
ma rog,din nou povestea cu grigore alecsandrecu,ORL si alte chestii :oops:

Ce sa mai zic de durerile provocate de mobile,paturi,scaune etc. cand le lovim cu degetele mici de la picioare :cry: :cry: :cry:

Psycho 01-03-06 22:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Alexutzzz\"
bad psyho :) daca esti \"diliu\" eh pentru mine a fost destul de dureros :) na la fizicu meu 1.80 si 60 de kile om firav:) na si nebun am zis nu yo nu las fotbalu cum am scos picioru din ghips la 2 zile am plecat in cantonament:) cica program special m a alergat ala de mi au sarit capacele:) oricum mai usor ca la derbedei aaia:)

ps NOI SA FIM SANATOSI

io eram copil cuminte .. cand aveam 7 ani .. au venit ai mei bunici din rusia cu sapmanie roz .. si m`am imbatat si am cantat sanie cu zurgalai tot drumu pana acasa si a mers maica`mea cu mine pe jos k ii era rushine cu mine beat la 7 ani in troleu :)

George_P. 01-03-06 22:59

Re:

Quote:

eeeeee,poate omu avea gagica in anu 3 si mai si muncea pe deasupra
:lol: :lol: :lol: :lol:

Alexutzzz 01-03-06 23:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"
Quote:

eeeeee,poate omu avea gagica in anu 3 si mai si muncea pe deasupra
:lol: :lol: :lol: :lol:

ai lasa ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zici cas baba dinaia barfitoare :) dupa ce am citit din nou am vaz ca zicea de ea ca e la facultate :) eram grabit

Wizard_maill 01-03-06 23:24

Cazutul din balansor???/fratilor am vazut qm in clasa a 8 -a park un tov de-al meu si-a rupt gura cand a sarit dintr-unul..in plina viteza..saraql d el a pierdut si teza la franceza<park>si a stat qsut mai multe sat si in pansamente.Mentionez k il cheama Silviu...asta pt qnoscatori :))

SpeedeR 01-03-06 23:59

pe mine ma doare in.... incepe cu p si rimeaza cu bascula :D ... de multe chestii :)
dar nu e o durere...e o stare..se pune?! :D

DJ77VLD 02-03-06 08:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
Cornet sub ochiu stang (dezorientat 5 sec.), pitricica aruncata cu prastia in umar (cicatrice pe viata), bila de plastic trasa din pistol de plastic in abdomen (20 sec. de blesteme si vaicareli), polidin in buca stanga (luat familia doctoritei de la un cap la altu + picior stang amortit 20 min.), sut in outze (5 min de tavalit pe jos, cred ca avea talpa lata ca le-a ochit pe amandoua)..... :wink:

:o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DJ77VLD 02-03-06 08:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

ps NOI SA FIM SANATOSI

io eram copil cuminte .. cand aveam 7 ani .. au venit ai mei bunici din rusia cu sapmanie roz .. si m`am imbatat si am cantat sanie cu zurgalai tot drumu pana acasa si a mers maica`mea cu mine pe jos k ii era rushine cu mine beat la 7 ani in troleu :)

:)) Tare si asta! Ce de derbedei :lol: :lol: Am ras cu lacrimi la cele 2 posturi!

All times are GMT +2. The time now is 22:06.

- Copyright 2026 4Tuning