Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Racing Code (https://forum.4tuning.ro/679-racing-code.html)
-   -   DYNO MUSTANG MD-AWD500 REAL HORSE POWER By Racing Code 2009-2016 (https://forum.4tuning.ro/679-racing-code/136057-dyno-mustang-md-awd500-real-horse-power-by-racing-code-2009-2016-a.html)

kickass 06-08-09 21:16

Re: DYNAMOMETRU AWD MUSTANG la sediul RACINGCODE

ai pm, sa nu continuam cu off topicul aici!

Alex_55 09-08-09 01:38

si ce pret are o masurare a puterii ?

aviator 09-08-09 08:45

Inca nu este stabilita lista de preturi.
Pentru faptul ca se pot face mai multe tipuri de masuratori si se pot masura, monitoriza mai multi parametrii, lista completa de preturi o sa fie intocmita ceva mai tarziu.
Deasemenea in sediu mai sunt de pus la punct cateva mici detalii, pe langa stand.
In plus este si perioada de concedii.
Oricum va pot spune ca, deja, a aparut pe youtube primul filmulet cu un test:
https://www.youtube.com/watch?v=Q0qe6kbty6o
Revenind la capitolul preturi acestea vor fi facute si tinand cont de faptul ca trebuie sa fie rezonabile la calitatea oferita.
Am fost placut surprins de faptul ca masinile modificate se aflau in zona de putere dictata de tuner indiferent care a fost acesta. Cel putin asa a fost pana acum.

Zyx 10-08-09 12:53

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 2544582)
Oricum va pot spune ca, deja, a aparut pe youtube primul filmulet cu un test:
https://www.youtube.com/watch?v=Q0qe6kbty6o

This video has been removed by the user... So, where is it?!

Felicitari pentru realizare!

Alex_55 10-08-09 15:08

felicitari in sfarsit ceva constructiv si bun !

aviator 10-08-09 19:08

Quote:

Originally Posted by Zyx (Post 2547472)
This video has been removed by the user... So, where is it?!

Felicitari pentru realizare!

Multumim!
Linkul activ este acum aici:

https://www.youtube.com/watch?v=C79R3UMZzwo

cstavaru 11-08-09 15:17

Salut,

Ma intereseaza si pe mine sa fac niste teste in urmatoarele zile pe acest dinamometru (BMW 335i 2WD/manual).

Am si eu niste intrebari:

- Unde este sediul Racing Code ?
- Cand se pot face teste, incepand din ce zi ? Ce inseamna "perioada de concedii" ? E deschis sau nu ? :)
- Cum contactez si eu pe cineva de acolo ? Exista un telefon oficial al firmei ?
- Vad ca thread-ul e nou si din filmulet se pare ca exista in Romania un tehnician de la Mustang venit sa asiste la instalare/calibrare, mai sta prin Romania sau a plecat ?

gollum_ 11-08-09 15:31

Quote:

Originally Posted by cstavaru (Post 2550445)
Salut,

Ma intereseaza si pe mine sa fac niste teste in urmatoarele zile pe acest dinamometru (BMW 335i 2WD/manual).

Am si eu niste intrebari:

- Unde este sediul Racing Code ?
- Cand se pot face teste, incepand din ce zi ? Ce inseamna "perioada de concedii" ? E deschis sau nu ? :)
- Cum contactez si eu pe cineva de acolo ? Exista un telefon oficial al firmei ?
- Vad ca thread-ul e nou si din filmulet se pare ca exista in Romania un tehnician de la Mustang venit sa asiste la instalare/calibrare, mai sta prin Romania sau a plecat ?

Si marmota invelea cicolata bla bla.....:D

Foloseste PM si o sa afli enorm de multe de la primul tau post :D

aviator 11-08-09 19:20

Toate informatiile oficiale despre partea tehnica a standului, sunt disponibile pe siteul oficial al producatorului. Informatile suplimentare se pot obtine tot de la producator.
Sediul se afla in Bucuresti si se va anunta deschiderea oficiala din timp.
Odata cu acest anunt se v-a afisa si lista de preturi completa, pentru serviciile oferite pe stand.
Aici nu ne facem publicitate ci oferim o informatie, publicitate vad pe bara din drepata a acestei pagini de internet. Noi nu aparem acolo, mai mult reprezentantul oficial este sicanat si nu i se permite sa isi exprime in mod direct opinia. Probabil din dorinta de a proteja concurenta.
Poate fi si acesta un mod de a pune batista pe tzambal si a ascude realitatea.
Cred ca acest stand este menit sa aduca lumina in z.o.n.a o.b.s.c.u.r.a a t.u.n.i.n.g.u.l.u.i romanesc nemailasand posbilitatea interpretarilor arbitrare de colt de strada.

[email protected]
0723691731

Datorita numeroaselor solicitari maine se pot face programari in prima parte a zilei.

cstavaru 11-08-09 20:35

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 2551022)
Datorita numeroaselor solicitari maine se pot face programari in prima parte a zilei.

Adica se pot face teste maine sau doar programari ? (scuze dar nu se intelege :) ) Daca se pot face teste, de la ce ora ? Cat costa un test ?

aviator 11-08-09 21:40

Se pot face programari maine dimineata pentru maine.
Avem de lucru la cateva masini, iar daca suntem acolo putem efectua si cateva teste.

gollum_ 12-08-09 09:14

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 2551022)
Toate informatiile oficiale despre partea tehnica a standului, sunt disponibile pe siteul oficial al producatorului. Informatile suplimentare se pot obtine tot de la producator.
Sediul se afla in Bucuresti si se va anunta deschiderea oficiala din timp.
Odata cu acest anunt se v-a afisa si lista de preturi completa, pentru serviciile oferite pe stand.
Aici nu ne facem publicitate ci oferim o informatie, publicitate vad pe bara din drepata a acestei pagini de internet. Noi nu aparem acolo, mai mult reprezentantul oficial este sicanat si nu i se permite sa isi exprime in mod direct opinia. Probabil din dorinta de a proteja concurenta.
Poate fi si acesta un mod de a pune batista pe tzambal si a ascude realitatea.
Cred ca acest stand este menit sa aduca lumina in z.o.n.a o.b.s.c.u.r.a a t.u.n.i.n.g.u.l.u.i romanesc nemailasand posbilitatea interpretarilor arbitrare de colt de strada.

[email protected]
0723691731

Felicitari maxime pentru investitia in acest segment. Sper ca aceasta investitie sa ajute la formarea masinilor de performanta in RO.
Sper sa ajute si la finalizarea Subaru-lui pentru ca sunt multe vorbe urate in targ despre masina si trebuie sa dea o lectie.
Concurente in acest segment de masutatori deja pare acerba. 4 compani de tuning cu 4 dynamometre :D tare de tot :D pare ca ne indreptam catre performanta :D

aviator 12-08-09 20:39

Noi nu avem nimic in comun cu concurenta, nu-i consideram concurenta si fiecare face ce stie, ce vrea, cum vrea.
Investitia facuta de noi in stand am considerat ca este necesara pentru dezvolatrea activitati noastra, fapt pentru care am ales un dyno care se recomanda singur.
Pentru a face lucrari de calitate avem nevoie de scule de calitate.

aviator 13-08-09 08:08

gollum_ masinuta ta in ce staiu mai este? Cand o sa fie prima data pe stand?
Intre timp ieri a fost o zi f plina in care au trecut pe stand o multme de masinini cu diferite tipuri de tractiune si diferite modele.

Standul functioneaza perfec si acuratetea lui este impresionanta.

gollum_ 13-08-09 09:01

Quote:

Originally Posted by aviator (Post 2554679)
gollum_ masinuta ta in ce staiu mai este? Cand o sa fie prima data pe stand?
Intre timp ieri a fost o zi f plina in care au trecut pe stand o multme de masinini cu diferite tipuri de tractiune si diferite modele.

Standul functioneaza perfec si acuratetea lui este impresionanta.

Salut. Masina este aproape gata. Are rodajul faut pe strada cu un soft de rodaj si am inceput sa facem si un soft cu presiune. Am pierdut cateva zile pentru ca s-a rupt un stut din admisie si a trebuie sa o dau jos sa-l resudez. Negociasem de mai de mult cu Florin o sedinta de reglaj pe dyno si vom incepe sa facem harta de benzina la el. La finalizarea din vara asta oricare ar fii rezultatul initial in mod sigur ajung si la voi pentru o verificare. :D

All times are GMT +2. The time now is 23:12.

- Copyright 2026 4Tuning