![]() |
Re: Se poate?
Daca erai mai aproape te jutam eu cu vopsirea in negru, oricum pretul e f mare (daca atat ti-a cerut cineva cere cam mult). Cat despre hidrotransfer... ai vazut vre-o janta facuta asa LIVE? Eu am oarece dubii ca o sa arate bine pe masina ta... Ce alte elemente de carbon vei avea pe masina? Pune una langa alta doua poze in care sa apara o piesa de carbon (total sau laminata) si janta de mai sus...
|
Quote:
Quote:
O să dea super bine steaua carbon :!::!::!: P.s aştept să imi zici de hidrotransfer ;) mai multe detalii |
Eram cam adormit aseara...de baietii aia stiu si eu :D iei cereau 300 ron/4 bucati (am uitat) dar mai gasisem cinev care cerea 150ron/janta... (aia da mi se pare mult)...e...incurcasem putin borcanele.
Oricum o sa dea bine ;) |
1 Attachment(s)
va salut
eu ma ocup cu hidrotransferul , din cate am cautat nu se mai ocupa nimeni in Romania . site-ul www.magazintuning,ro este al meu , daca va mai pot ajuta cu alte informatii ma puteti suna la 0752272559 sau pe mess la rosu_adrian uitati o noua lucrare , un suport de ceasuri de stalp. pretul de 600 lei ptr 4 jante include tot de la vopsit , aplicat folia , la lacuit . trebuie doar sa venit cu jantele dezechipate . pretul de 600 lei este ptr un set de maxim 16" . pentru jante de 17" -18" pretul este 800 lei per set |
Hai pe mess!
|
Pana la urma cum le faci ? sunt tare curios cum arata daca le faci prin hifrotransfer...
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning