Eu n-am sugerat deloc combinatia STEA GRI SI BUZA ALBA, chiar am spus in a doua paranteza ca NU. E adevarat ca reply-ul meu anterior necesita atentie sporita ca sa intelegi exact ce-am zis, insa reiau acum ca sa se inteleaga.
Combinatiile pe care eu le vad posibile sunt:
-buza alba - stea neagra
-buza aluminiu - stea aluminiu
-buza aluminiu - stea neagra.
Combinatiile pe care le consider "nefericite":
-buza alba - stea aluminiu
-buza alba - stea alba
-buza argintie - stea alba
-buza neagra - stea aluminiu
-buza neagra - stea alba
-buza neagra - stea neagra
-buza/stea cromata in combinatie cu orice.
In ce priveste carbonul... spune-mi si mie te rog cum poti aplica folie AICI (vezi cerculetul rosu din poza atasata) fara sa se vada ca e o imbinare de folii sau fara sa intinzi folia si sa deformezi astfel patratelele. Cu alte cuvinte, fara sa se vada ca e fake

Sunt convins ca ar putea iesi frumos, am vazut si capote, si borduri si alte piese colantate frumos cu folie carbon-look, insa.... tot un kitsch ramane! Este o imitatie buna/rea, dar ieftina a unui lucru bun si frumos, dar scump.
Cat despre "Janta: steaua neagra + buza nichelata = perfect!", eu as mai adauga "pentru un Passat, un A6/A8, Touareg, Q7 si, in general, orice masina mare si/sau americana etc.".
Din nou
parerea mea: nu are ce cauta cromul pe o masina mica si/sau sport! Mai ales in combinatie cu un body-kit cum e cel pe care-l va avea acest Fiat.
PS: nu ma supar nici daca ai dreptate, nici daca am eu. Dar daca erai designerul meu, te concediam inainte sa te angajez

probabil e valabil si reciproc, dar asta e firea omului, sa fie preponderent subiectiv in toate cele
PS2: deja despicam firul in 4 si nu dam nicio mana de ajutor lui Morph, care oricum va face cum va crede EL de cuviinta (si bine face!).
Toate bune tuturor!