Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Styling by request - Idei de tuning pt masina ta

Styling by request - Idei de tuning pt masina ta Locul in care masina ta e tunata de membrii 4Tuning. Tu spui ce vrei si noi iti dam ideile!

Reply

Thread Tools
Old 17-07-09, 02:46   #1
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Se poate?

Am si eu o ciripea...prima data am zis ca fac steaua neagra...apoi am zis "oare se poate colanta steaua in folie imitatie carbon?"...astept raspunsul cu interes din partea celor care fac asa ceva...dar daca se poate face o lucrare calitativ superioara nu porcarie si in 2 sapt se dezlipeste folia...

P.S. eventual si un pret....

Multumesc anticipat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00132.JPG
Views:	204
Size:	679.7 KB
ID:	1010085  
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 30-08-09, 13:29   #2
Alejandro
Ford Driver

Stage 5

Alejandro's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]
Default Re: Se poate?

mai bine ai vopsi-o...
Alejandro is offline   Reply With Quote
Old 30-08-09, 14:56   #3
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Asta clar e mai bine si in final asa am sa si fac...buza alba steaua neagra momentan https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1251541442 imi plac f mult si asa
Old 30-08-09, 18:15   #4
Alejandro
Ford Driver

Stage 5

Alejandro's Avatar

Member of:
[DACIA]
[FORD]

arata super fain asa.
Alejandro is offline   Reply With Quote
Old 11-09-09, 10:35   #5
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Nu fa prostia sa ii faci buza alba, crede-ma ca o sa arate ca naiba, am mai vorbit noi despre asta...
la asemena jante cu buza lata ar merge steaua neagra si buza cromata !!! indiferent ca combinatia masinii ii alb cu negru.... alb cu negru in exces strica
cum ti-am mai spus ... daca faci buza alba, iti fac pana
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 14:56   #6
mba

Stage 5

mba's Avatar

Member of:
[Freehand Design Usergroup]
[Virtual Tuning 3D]
[Fiat]
[VW]
[Old School Cars]

steaua neagra (daca vrei) si in rest crom!! crom!! crom!!
mba is offline   Reply With Quote
Old 14-09-09, 22:33   #7
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

2 contra 1
deci... faci buza cromata :>
Old 17-12-09, 13:43   #8
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Eu sunt de parere ca pe masina ta (nici cum e acum, nici cum va fi in curand) nu are ce cauta cromul, nici macar la buza jantei. Este o masina mica si sport, nu un vapor american cu garda la sol 50 cm.

Steaua ar arata bine neagra sau culoarea aluminiului. Buza ar arata bine alba (dar nu cu steaua culoarea aluminiului, ci neagra) sau culoarea aluminiului (dar nu cu steaua alba). Janta alba cu totul nu ar da bine, buza nu ar trebui sa fie neagra in nici o combinatie.
Daca as fi in locul tau, as face buza alba si steaua gri-antracit.
De foliat este imposibil fara imbinari la vedere sau fara deformarea pattern-ului carbon-look. De vopsit in nuante carbon-look e foarte greu, nefiind suprafata dreapta.
In schimb sa stii ca au aparut jante din fibra de carbon! si nu sunt chiar scumpe: 12.000 euro daca retin bine

PS: se impune o mica distinctie - buza cromata e una, buza polisata e alta
Attached Thumbnails

Name:	S%20Star%20Black%20Chrome%20Lip%20Right.jpg
Views:	86
Size:	78.2 KB
ID:	1225055   Click image for larger version

Name:	miro-349.jpg
Views:	91
Size:	53.5 KB
ID:	1225056  

Last edited by quick_5hifter; 17-12-09 at 13:46.
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 17-12-09, 13:52   #9
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Steaua gri si buza alba? cea mai urata combinatie, nu te supara quick....
Am vazut multe Seicento cu jante(Steaua neagra, Buza nichelata) si erau criminale !!!
Raman la ideea -> Janta: Steaua Neagra, Buza Nichelata = Perfect !

@Quick_shifter: Mai nou se poate aplica folie pe jante dar nu folie pus-a cu racleta, se vopseste janta in negru, apoi folia se pune intr-un cazan cu apa si pui janta peste apa, o scuturi putin(janta) si apoi o scoti, si totul e gata, CARBON
Old 17-12-09, 20:06   #10
quick_5hifter

Stage 5

quick_5hifter's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Xtreme Club Emotion]
[DAEWOO]
[Toyota]
[Opel]

Eu n-am sugerat deloc combinatia STEA GRI SI BUZA ALBA, chiar am spus in a doua paranteza ca NU. E adevarat ca reply-ul meu anterior necesita atentie sporita ca sa intelegi exact ce-am zis, insa reiau acum ca sa se inteleaga.

Combinatiile pe care eu le vad posibile sunt:
-buza alba - stea neagra
-buza aluminiu - stea aluminiu
-buza aluminiu - stea neagra.

Combinatiile pe care le consider "nefericite":
-buza alba - stea aluminiu
-buza alba - stea alba
-buza argintie - stea alba
-buza neagra - stea aluminiu
-buza neagra - stea alba
-buza neagra - stea neagra
-buza/stea cromata in combinatie cu orice.

In ce priveste carbonul... spune-mi si mie te rog cum poti aplica folie AICI (vezi cerculetul rosu din poza atasata) fara sa se vada ca e o imbinare de folii sau fara sa intinzi folia si sa deformezi astfel patratelele. Cu alte cuvinte, fara sa se vada ca e fake
Sunt convins ca ar putea iesi frumos, am vazut si capote, si borduri si alte piese colantate frumos cu folie carbon-look, insa.... tot un kitsch ramane! Este o imitatie buna/rea, dar ieftina a unui lucru bun si frumos, dar scump.

Cat despre "Janta: steaua neagra + buza nichelata = perfect!", eu as mai adauga "pentru un Passat, un A6/A8, Touareg, Q7 si, in general, orice masina mare si/sau americana etc.".
Din nou parerea mea: nu are ce cauta cromul pe o masina mica si/sau sport! Mai ales in combinatie cu un body-kit cum e cel pe care-l va avea acest Fiat.

PS: nu ma supar nici daca ai dreptate, nici daca am eu. Dar daca erai designerul meu, te concediam inainte sa te angajez probabil e valabil si reciproc, dar asta e firea omului, sa fie preponderent subiectiv in toate cele

PS2: deja despicam firul in 4 si nu dam nicio mana de ajutor lui Morph, care oricum va face cum va crede EL de cuviinta (si bine face!).

Toate bune tuturor!
Attached Thumbnails

Name:	untitled77b.jpg
Views:	150
Size:	497.8 KB
ID:	1225870  
quick_5hifter is offline   Reply With Quote
Old 18-12-09, 00:15   #11
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

1. Am inteles gresit amandoi
La fel ziceam ca tine, Buza argintie(nichel, polish) si steaua negrea e OK , in rest NU !
2. Folia de care zi eu, se poate aplica si acolo fara sa se vada imbinarile, crede-ma , iese totul perfect, si acolo la supapa, peste tot, fara sa se deformeze patratelele sau sa se vada imbinari
Old 22-12-09, 09:00   #12
Bogyciu

Stage 5

Bogyciu's Avatar

Eu votez pt buza polishata si centrul jantei negru. Ai grija cine iti executa lucrarea, ca nu e chiar usor de realizat (vopsirea). Pt lustruirea buzei iti recomand o pasta de la Sonax
Bogyciu is offline   Reply With Quote
Old 24-12-09, 11:43   #13
daffy duck™
Inferno Motorsport Member

Stage 5

daffy duck™'s Avatar

Member of:
[Inferno Motorsport]

vopseste interiorul negru matt si buza fao alba....fa-ti un VT si ai sa imi dai dreptate....:P
daffy duck™ is offline   Reply With Quote
Old 28-12-09, 21:59   #14
bodyspeed

Stage 5

bodyspeed's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Oltcit]
[4Rally]
[BMW]
[FOTO]

Quote:
Originally Posted by Bogyciu View Post
Eu votez pt buza polishata si centrul jantei negru. Ai grija cine iti executa lucrarea, ca nu e chiar usor de realizat (vopsirea). Pt lustruirea buzei iti recomand o pasta de la Sonax
Idem, buza polish , iar steaua dacă va fi neagră nu orice fel de negru
Quote:
Originally Posted by daffy duck™ View Post
vopseste interiorul negru matt si buza fao alba....fa-ti un VT si ai sa imi dai dreptate....:P
NU..NU NU, nu o să dea bine deloc

Morf, eu in primăvară o să mi-le fac, adică incerc, că tot am unele de tabla acum pe maşină ...m-aş documenta mai mult poate le fac eu polish , de nu vorbesc cu un baiat
Old 03-01-10, 02:41   #15
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Pfoaaaaai mama cat sa scris aici si mie nu mia aparut nimic in mail subscriptions (don't know why). Vad ca sa vb. foarte mult, foarte multe pareri pro contra...moama moama. Hai sa va lamuresc

1. Crom nu o sa vada masina eva eva!!!
2. Jantele mam hotarat!!! Vor fi urmatoarea combinatie: Buza polishata, nichelata, cum vreti voi sa ii spuneti...adik OGLINDA! Frumos facuta, am gasit si baietii cu 150 ron pe janta mie mi se pare ok (bodyspeed am sa te prezint si pe tine, mergem amandoi in primavara, amandoi brock brother's poate obtinem o reducere). Deci cum ziceam buza polishata si steaua negru carbon. PRIN PROCEDEUL NUMIT HIDROTRANSFER (zicea bine scturoag ce zicea dar nu prea stia toata povestea). Atasez in continuare un filmulet de exemplificare: https://www.youtube.com/watch?v=HZC3D...layer_embedded . Acum nu stiu cat de rezistenta e treaba, oi vedea...

Practic am sa o fac in genul asta http://magazintuning.ro/poze/hidrotr...ntacarbon7.jpg dar pe modelul jantei mele. Nu mi se pare un kitch, nu mi se pare o idee rea, doar scumpa. Sa o luam cam asa

Vopsit stea in negru cred ca o sa ma ajunga cam 400ron maxim (sper)
600 ron hidrotransferul (asta nu stiu daca include in pret doar scufundarea sau include si vopsitul partii in negru/lacuitul ulterior...etc...)
polishat 600 ron deci ar veni undeva la 1600 ron doar "preparatul" jantelor, nemaipunand la socoteala si pretul initial.

Dupa atata "rim tuning" eu zic ca o sa fie unice, pe un seicento in lume si in romania...si o sa fie ceva frumos...Brock B5 cu buza polishata si stea carbon look.

Voi ce ziceti, gresesc?

P.S. Doamne ajuta ca hidrotransferu ala sa includa si vopsitul partii in negru si lacuitul ulterior k altfel toata nebunia mi se pare scumpa rau de tot!!!
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -