![]() |
Re: Renault super 5
oricum super masina a-si da orice sa am si eu una
|
cel mai bine se preteaza la masina asta o turbina hibrid T2-t25, care poate duce 2 bari
|
2 bari? vreau sa-ti zic ca mi-a dat un prieten la 1,4(asta pt ca eu nu stiu cum sa-i dau bari in turbina) si dupa o tura de 500 m era sa fac pe mine , masina trage stanga - dreapta , zici ca e nebuna , dupa ce m-am dat jos din ea am realizat ca imi tremurau picioarele ...eu unu nu as avea curaj sa merg cu 1,5 , sa nu mai vb de 2 bari . dupa parerea mea nu multa lume stie sa stapaneasca un r5 cu turbina ajunsa spre limite , desigur , respect pt bogdan (kwx) si alex berea , care sunt singurii care i-am vazut ca pot stapani fiarele astea
|
ma baieti invatati_ma si pe mine ce sa ii fac la r5 gtl sa trarga mai bine dar nu am prea multi bani de investit
|
am si eu filmulete de prin ani 80-90 cu r5-uri la coasta cum reglau presiunea din turbo
si cum invarteau rotile 1-2-3 cum ieseau din viraje cu rotile invartite in gol....are cam 2 giga filmul, defapt is filmulete lipite...pacat ca nu le pot pune aci...si nici m-am asa teava oricum frumoase r5-urile mi-ar palcea si mie unu...mi-ar ajunge si la 115 cai...la 730 kile cat are una din asta...ca ar fi ceva |
860 stock !
|
am si eu un r5 1.7 GTE la 75 de cp si as vrea sa stiu cum s-ar puta scoate mai mult din motoru asta .... ms
|
zii si mie ce pistoane, biele si supape ai, ca yo am pe al meu am turbina de 260 comandata din anglia si aia mi-au zis ca daca Ii dau mai mult de 0.9-1 maxim sparge motoru
|
aaa, si inca ceva, daca bagi mai mult de 0.7 pe carburatoru de serie iti da inapoi supapele unisens din carburator, la alea ce le-ai facut ???
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:11. |
- Copyright 2026 4Tuning