Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dyno Tuning (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning.html)
-   -   Discutii generale despre dyno (https://forum.4tuning.ro/175-dyno-tuning/13014-discutii-generale-dyno.html)

200SX 13-05-06 19:45

Re: Discutii generale despre dyno

OFFTOPIC: n-am cerut o informatie f exact ci ceva orientativ, asa ca nare rost sa va luati de valori
Quote:

Originally Posted by einstein1984
Pai 200SX a zis 5l, nu 5lb mai sus. Merci de informatie.

si in incheiere am zis asta

Quote:

Originally Posted by 200SX
se pot oferii niste informatii aproximative despre cat tine o butelie
..............
sau ceva de genul exemplului dat de mine

ca poate nu avea date exact pentru exemplul meu si in schimb mi-a dat un raspuns foarte multumitor adica niste date cat mai apropiate de ce intrebasem eu, scopul intrebarii era sa-mi formez o idee orientativa despre canitatea consumata de nx raportat la cresterea de putere.

einstein1984 20-05-06 16:14

Nu am vazut scris pe aici: Dinamometrul vostru masoara si masini cu tractiune integrala?

MasterTuner 20-05-06 16:24

Teoretic nu dar practic da in anumite conditii. Adica daca e 4X4 nepermanent si se decupleaza o punte DA, daca e pemanenta cu Haldex se scoate o siguranta si DA (WV Quatro), daca se poate bloca diferentialul interaxial si se scoate cardanul sau se ridica o punte DA. Daca se mai asteapta pana in toamna DAAAAAA! Oh yeah! In toate felurile!

B-Turbo 18-06-06 22:05

Salut! Unde as putea sa pun masina pe dyno test??? As fi curios cati cai are... este in bucuresti asa ceva...daca da astept un raspuns sa vin O adresa ceva...

MasterTuner 19-06-06 10:44

Quote:

Originally Posted by B-Turbo
Salut! Unde as putea sa pun masina pe dyno test??? As fi curios cati cai are... este in bucuresti asa ceva...daca da astept un raspuns sa vin O adresa ceva...

Da, este in Bucuresti, MasterTuner, Bd Timisoara 60-62 in spate la Torb Motors. 0722 275522

B-Turbo 19-06-06 23:22

Multumesc...Osa sun pentru o programare...Un pret sti?

MasterTuner 20-06-06 10:19

50 Euro 4 teste incluse.

Quote:

Originally Posted by B-Turbo
Multumesc...Osa sun pentru o programare...Un pret sti?

beck 25-06-06 13:35

Quote:

Originally Posted by zbuciumus
Teoretic nu dar practic da in anumite conditii. Adica daca e 4X4 nepermanent si se decupleaza o punte DA, daca e pemanenta cu Haldex se scoate o siguranta si DA (WV Quatro), daca se poate bloca diferentialul interaxial si se scoate cardanul sau se ridica o punte DA. Daca se mai asteapta pana in toamna DAAAAAA! Oh yeah! In toate felurile!

la a8 quatro poti sa masori acum? sunt f curios

beck 28-06-06 10:27

Quote:

Originally Posted by beck
la a8 quatro poti sa masori acum? sunt f curios

up, chiar sunt interesat

MasterTuner 28-06-06 11:50

Salut, nu stiu daca are Haldex pe spate. Intra si tu sub masina si vezi daca cardanul mintra in diferential printr-un agregat care arata ca o mica cutie de viteze si care are si o mufa pe ea. Daca da Uraaa. Sau fa-ne o vizita.

Florin
0722 275522

beck 29-06-06 16:52

mda, am incercat azi sa ma uit, inafara de un genunchi julit nu am rezolvat nimic. saptamana viitoare cred ca ii schimb uleiul si ma uit atunci .

einstein1984 29-06-06 21:14

Quatro de la audi A8 are diferential torsen, full mecanic. Adica nu cred ca poti sa-l masori. Parerea mea.

beck 29-06-06 22:59

asteptam pana in toamna atunci :D

cu putin noroc o sa aduc si un evo9 :)

einstein1984 30-06-06 16:04

E posibil sa fi vorbit prea devreme. Daca ridici puntea din fata in aer complet, am impresia ca rotile fata nu se vor invarti de loc si puterea se duce la puntea spate. Deci ar putea fi masurata. Sa vedem ce zice si zbuciumus.

beck 01-07-06 02:52

mai bine astept.. nu ma duc la legale cu a8-u totusi :D

All times are GMT +2. The time now is 17:57.

- Copyright 2026 4Tuning