![]() |
Re: Discutii generale despre dyno
OFFTOPIC: n-am cerut o informatie f exact ci ceva orientativ, asa ca nare rost sa va luati de valori
Quote:
Quote:
|
Nu am vazut scris pe aici: Dinamometrul vostru masoara si masini cu tractiune integrala?
|
Teoretic nu dar practic da in anumite conditii. Adica daca e 4X4 nepermanent si se decupleaza o punte DA, daca e pemanenta cu Haldex se scoate o siguranta si DA (WV Quatro), daca se poate bloca diferentialul interaxial si se scoate cardanul sau se ridica o punte DA. Daca se mai asteapta pana in toamna DAAAAAA! Oh yeah! In toate felurile!
|
Salut! Unde as putea sa pun masina pe dyno test??? As fi curios cati cai are... este in bucuresti asa ceva...daca da astept un raspuns sa vin O adresa ceva...
|
Quote:
|
Multumesc...Osa sun pentru o programare...Un pret sti?
|
50 Euro 4 teste incluse.
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut, nu stiu daca are Haldex pe spate. Intra si tu sub masina si vezi daca cardanul mintra in diferential printr-un agregat care arata ca o mica cutie de viteze si care are si o mufa pe ea. Daca da Uraaa. Sau fa-ne o vizita.
Florin 0722 275522 |
mda, am incercat azi sa ma uit, inafara de un genunchi julit nu am rezolvat nimic. saptamana viitoare cred ca ii schimb uleiul si ma uit atunci .
|
Quatro de la audi A8 are diferential torsen, full mecanic. Adica nu cred ca poti sa-l masori. Parerea mea.
|
asteptam pana in toamna atunci :D
cu putin noroc o sa aduc si un evo9 :) |
E posibil sa fi vorbit prea devreme. Daca ridici puntea din fata in aer complet, am impresia ca rotile fata nu se vor invarti de loc si puterea se duce la puntea spate. Deci ar putea fi masurata. Sa vedem ce zice si zbuciumus.
|
mai bine astept.. nu ma duc la legale cu a8-u totusi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:57. |
- Copyright 2026 4Tuning