Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/129745-agresat-fizic-trafic-posesorul-auto-95-vnj.html)

Mustang 23-06-09 11:05

Re: Agresat fizic in trafic de posesorul auto B-95-VNJ

Intimidarea cu pistolul poate fi interpretata ca amenintare cu arma. Si poti intra iar la bulau, pentru ca ti se face un mic dosarel... numit penal.

BC-20-LET 23-06-09 11:11

Nu si in cazul in care detii permis si este folosit in scop de autoaparare.
Sunt de acord cu ce zici tu , nu putini au fost cei care au ajuns sa aiba dosar penal ptr ca s-au crezut zmei si au inceput sa fluture armele in aer .

Odata ce ai un pistol iti asumi responsabilitatile . E bine ca atunci cand esti agresat sa nu-l fluturi ci sa-l folosesti ca s-ar putea sa nu mai ocazia.

22VIN 23-06-09 11:17

in principiu iti iei pistol cu bile de cauciuc, ce nu poate omori sau rani grav, iti poate acorda sansa sa il faci sa-l doara cat sa ai ocazia sa fugi. si nu intri la parnaie, pentru ca l-ai folosit in scop defensiv si nici nu l-ai ranit grav.

Danutz Bratosin 23-06-09 11:23

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 2430332)
in principiu iti iei pistol cu bile de cauciuc, ce nu poate omori sau rani grav, iti poate acorda sansa sa il faci sa-l doara cat sa ai ocazia sa fugi. si nu intri la parnaie, pentru ca l-ai folosit in scop defensiv si nici nu l-ai ranit grav.

In cazul in care gasesti vre-unu care da in tine ca animalu merita sa descarci tot incarcatoru pe el sa doara al dracu de rau:evil:

lascarica 01-07-09 22:07

Unde mama drk-ului ajungem daca incepem sa ne inarmam care mai de care? eu cred ca cel mai corect este sa ne asiguram de sanse egale in caz de conflict...toti ne mai enervam...sunt stari de tensiune cumulate...servici,familie,stresul traficului infernal si al infrastructurii inexistente la care se mai adauga si camere si militieni...etc. Ca atare,decat sa facem arsenal din masina personala,mai bine invatam a ne apara propria piele..si nu musai devenind niste bruce-lee,ci sunt si multe chestii simple,asa-numite "trucuri"...:)...legate de cine coboara primul si ce ai de facut daca tu ai coborat primul OR daca celalalt a coborat primul...de pozitia in care opresti masina in functie de celelalte...si daca totusi se ajunge din neatentie la ambii "combatanti" afara din masini...:lol:...incearca sa fii barbat...si sa fructifici in felul propriu fiecare secunda ce o ai la dispozitie:)(chiar nu prea conteaza decat la impresia artistica,care-i "mai mare"/"mai tatuat"/"mai ras in cap" la treburi d-astea de "tac-pac si gata" ...5secunde). Daca celalalt e femeie si coboara cu umbrela/tocul pantofului/spray-ul/batul/prastia/pistolul ...bagi mana sub scaun si scoti ce scrie la regulament ca ar trebui sa ai acolo(sau undeva in habitaclu,la indemana)...nimeni nu te poate acuza de nimic..:)
Succes tuturor si lasati inarmarea pt cei care traiesc din asta..restul,sa ne bucuram de viata:)

spartanwarrior 02-07-09 16:28

sa fim seriosi, cate unii mai si merita ;) ce i-a trebuit lu' fractu' de s-a dat el zmeu, si i-a injurat pe aia? nu putea sa mearga linistit inainte, fara "schimbul de replici cu geamurile inchise"? e tare enervant, oricare dintre noi facea la fel. zi mersi ca nu l-au legat aia de masina pe fractu', si lasati-o asa, pe viitor mai cuminti din gura, sau faceti-va ninja, si bateti-i voi. up pentru batausi :D

NONE 02-07-09 17:07

Eu nu înteleg o chestie, cum dracu` poti sä iei bätaie la tine în oras ? mai da-l in puii mei cä întram peste el in casä si îi dädeam foc sä ardä ca sobolanii dacä-l bätea pe frate-miu ... :-| ce sä mai zic, sper sä o scoti la capät cu ei ... daune fizice, morale, etc ;)

BC-20-LET 02-07-09 17:13

Eu nu stiu de unde ai tras tu concluzia ca s-a dat zmeu .
S-o fi dat si mie mi-a relatat altceva. :rolleyes2

@lascarica : sunt de acord cu cele spuse de tine dar nu in totalitate.
Sanse egale atunci cand situatia permite . Dar cum de regula sunt 2 contra 1 sau 5 contra 1 , unde mai sunt sansele egale atunci ?
Cat despre tips&tricks , astea nu le inveti la scoala de soferi si nici la liceu facultate ci trebuie sa fii putin trecut prin viata si situatii de genul .

@spartanwarrior - Oricare dintre noi ce facea ? Se dadea jos si-l lua la bataie ? Pe ce motiv ?
In tara asta mai exista si legi si de regula suporti consecintele actiunilor tale.
Bati omul pe strada ca s-a uitat lung sau urat la tine ?
Eu asta nu inteleg, mentalitatea asta...

@None : Eu nu ma amestec in situatia asta ca nu e cazul. Il sustin in demersurile ce vrea sa le desfasoare ca nu suntem in jungla , sa raspundem cu aceeasi moneda.
El si-a invatat lectia, data viitoare probabil chiar daca se trezeste vreo unul sa se ia de el fara nici o vina probabil il va trata cu indiferenta si nu-i va raspunde si sa speram ca toata lumea va fi fericita.

capricosti 02-07-09 17:31

Agresivitarea se datoreaza de multe ori frustrarilor sexuale, iar cei care sar la bataie in trafic, asa cum au facut aia care l-au atacat pe fratele tau, in mod sigur ca nu le-a mai dat mama lor (!!!) sex de foarte multa vreme. Din pacate sunt inca multi bolnavi mintali care umbla liberi si fac rau din nimic celor din jur...Se poate intampla orisicui asa ca e bine sa aveti mereu in minte un plan de scapare cand se ajunge la cazuri d'astea...

razvanell 16-07-09 15:41

toata chestia asta depinde de tine...de ex daca te vede mai nevinovat:D se ia de tine,da daca tu esti mai nebun si te dai jos si tipi la el sau ii iei fatza sau te faci ca dai in el cu masina:D,respectivul ar trebui sa se impace cu ideea ca a gresit,dar mai intai de toate sa pregatesti langa scaun un levier,bata de baseball ceva sa poti sa faci fata in situatii extreme:P.

Khalis 17-07-09 11:17

ummm.. eu sunt de acord cu obtinerea unei arme pentru auto-aparare... voi toti sunteti barbati, aveti ceva forta si rezistenta fizica. daca va da unul un pumn, nu va adoarme pentru 5 ore si puteti sa ripostati. eu am patit-o cu un idiot posesor de x5: l-am lovit in parcare, din vina mea, e adevarat (desi el a intrat in parcare cu 60 la ora si se afla in miscare cand eu l-am lovit, in fine, nu caut scuze). Am deschis portiera sa discut cu el, sa-mi cer scuze ca l-am lovit (murise bunica si ma duceam la inmormantarea ei, deci nu eram extrem de fresh) si sa-i propun sa mergem la politie sa facem formalitatile. Deci fara agresiune, fara nimic. Nu apuc sa fac un pas afara din masina, ca individul imi articuleaza una de ma arunca inapoi. Vreo cateva secunde nu am mai vazut nimic. Am inchis usa, am blocat-o si am vorbit restul cu el prin geamul intredeschis. Am depus plangere la politie, dar nu a interesat pe nimeni nimic. Asta pe langa amenintarile pe care le-am primit pana cand nu am mai putut indura si l-am informat ca are adresa pe copia procesului verbal.
In asemenea conditii... cum sa nu vreau si eu sa ma apar, femeie fiind. Nu am nici rezistenta si nici forta sa ma iau cu el la "lupta dreapta", deci am nevoie de altceva, iar un pistol ar fi tocmai nimerit. Nici nu v-ar veni sa credeti cati tampiti exista in trafic care nu ezita sa injure si sa ameninte o femeie la volan fara niciun motiv, altul decat ala ca nu stai in prima banda ca el sa se plimbe cum vrea sau ca indraznesti sa aprinzi un far pentru ca ti-a taiat fata la 5cm. Sunt indivizi de care am fugit pentru ca am indraznit sa-l claxonez ca sta ca boul cu masina la verde (fara a avea vreo problema tehnica) - am facut raliu prin berceni incercand sa scutur individul de pe coada mea, pentru ca erau vreo 4 in masina, eu singura, si daca opream undeva s-ar fi dat jos (cum au avut intentia) si biata mea masina avea de suferit. Eu una sunt pro acordarii permiselor de port arma pentru auto-aparare: mai ales pentru femei, ar fi foarte folositoare.

lascarica 17-07-09 16:12

khalis draga, chiar crezi ca e vreo diferenta intre a dormi in urma unei lovituri 5minute sau 5 ore? :lol:..in afara cazului cand ploua torential si exista sansa a deceda prin inec or pneumonie?:lol: n-are nici o legatura,e doar impresia ta si a multor fete..ca barbatii "rezista"...pai "rezista" doar daca cel care-l agreseaza nu e deloc priceput:lol:...altfel,si barbatii si femeile,au cam aceeasi "protectie antisoc" a "ECU" :D...diferenta e poate doar ca tie iti sparge maxilarul sau iti face un cucui f urat intre ochi,iar unui barbat poate nu:).Insa de dormit,va odihniti ambii la fel de eficient:lol:. Cu acel clubman-manelica-armani-D&G-fost"student R-A"(probabil)-cu slana pe brate si burtzoi,ras in cap+ tatuat si cu limbaj de parnaie(99.9% si-o fura'n C grav acolo,asadar chiar cu riscul sa-ti furi una,poti sa-i spui si tu "partzarule" daca te jigneste:lol:)ce l-a facut sa-ti para un bau-bau ...Tu ai gresit...Trebuia IMEDIAT la IML,scos certificat pe banii tai,APOI la militie si daca nu vor sa inregistreze plangerea,incepi sa strigi ca te duci la televiziune...MUSAI trebuie numar de inregistrare,nu sfaturile lor si "recomandarile pline de intelepciune"..:lol: .E bine chiar sa STAI sa dea in tine,in cazul in care vezi macar 3 martori in zona sau o camera de supraveghere....SAU nu-ti trebuia X5-ul lui ? :lol:
Treaba cu armele nu este tocmai ideala...si motivul ar fi urmatorul: Prostalaul care nu si-a stapanit nervii (n-ai sa vezi vreodata vreun luptator sau om capabil de ceva cu membrele lui,care sa dea in vreo femeie pe strada,chiar daca se enerveaza..aia care dau sunt niste bieti prostovani ce in copilarie erau niste grasuni,toba de bataie a cartierului/clasei si acum observand ca pe strada/in diverse localuri,sunt oameni care le fac loc,hop s-au trezit "chichi-chani" peste noapte:lol:) ,administrandu-ti tie o simpla palma,or chiar un pumn...fara a-ti pune (voit) viata in pericol,in mod sigur s-ar fi pricopsit din partea ta cu macar o bila de cauciuc in capatana..asta in cazul fericit in care NU te gandeai la arma letala cu munitie de razboi...Si poate nu numai una...de teama/nervi,posibil sa tragi cat ai munitie...posibil sa NU ai destule trageri la activ,incat sa fii foarte stapana pe ceea ce faci cu arma,posibil ca in urma loviturii,ametita fiind sa tragi aiurea,nimerind vreun copil ce tocmai a coborat din masina sa merga cu parintii in parc...:( .... E bine?:|..nu prea...:|

"tampitii" care injura sau ameninta in trafic..nu ameninta si injura numai femei si...nu sunt numai barbati:lol:...am vazut FOARTE multe femei care injura grav in trafic..:lol:..nu ma indoiesc catusi de putin ca si tu ai facut-o cateodata,asa-i?:D...
Situatia o vezi in felul in care arati mai sus, pt ca nu tii cont decat de suprafata...de intamplarea ce aparent a declansat reactia agresiva...insa acea reactie vine in urma unui cumul de factori si iese "la suprafata" prin locul cel mai slab/"usor de patruns",precum magma ce alege fisurile din scoarta din locurile cele mai subtiri:)...adica...normal ca nu va refula in fata unuia de 2m si 120kg;)...De cele mai multe ori INVOLUNTAR ne varsam nervii pe o persoana evident mai putin capabila de o reactie pe masura..este instinctul de conservare al fiecaruia:)
Numai bine !

zapp_ecko 17-07-09 18:31

sfatul meu si credeti-ma merge cand sa dat jos la tine ori pleci peste el sa il calci ori cel mai simplu te lipesti de masina lui si pleci gramada peste ea. bara ta va tine sigur, vor fi urme pe ambele masini si la politie o sa zici ca a fost o urmarire etc.
PS. cei ce se dau jos din masini de obicei nu trag frana de mana si nici nu lasa masina drept asa ca poate ai noroc sa o rastorni sau sa io bagi intr-un copac

lascarica 17-07-09 21:14

aberant zapp...aberant RAU ce spui..:(..poate omul se da jos sa vorbeasca cu tine si are un mers mai leganat (sau alte "simptome pe care tu le-ai putea interpreta ca semn al tendintelor agresive,conform experientei tale de viata rutiera- cam mica spre zero,pt recomandari atat de drastice) ...iar tu..ii rastorni sau avariezi masina or ii rupi picioarele?!... HUH...ascultati-l bine pe zapp_ecko daca incercati sa deveniti smecheri si nu gasiti o solutie pt a va satisface "stagiul obligatoriu" la puscarie...:lol:

Danutz Bratosin 17-07-09 22:00

Totusi...eu zic ca iti dai seama ce tendinta are omu cand vine spre tine....ori vine cu o fata din aia luuuuuunga ca i-ai lovit masina ori cu o falca-n cer si una-n pamant...alteori vine direct cu o bata si-ti dai seama imediat ce vrea omu:lol:

ps: nici eu nu prea sunt de acord cu ce zice zapp dar...raman la propunerea mea si anume spray-u;)

All times are GMT +2. The time now is 12:44.

- Copyright 2026 4Tuning