![]() |
Re: Al meu r5 campus
2 Attachment(s)
am revenit si cu pozele . usor usor ca luna viitoare se vopseste . astazi iam facut itp si la trecut cu brio .dar singura problema nam putut sa omologhez cauciucurile pe 175 ca nu a gasit in baza lor de date nimic de reno 5 .
nici la reprezentanta nu au mai avut date despre ia . cine stie unde pot merge pt roti as fi recunoscator sami spusa sau cum as putea sa le omologhez. |
faci o copie dupa cartea de identitate de la un reno5 care are trecut in acte cauciucurile care le vrei tu....
|
am eu omologate 195 / 50 / 15 ; 195 / 55 / 15 ; si 205 / 50 / 15 daca te ajuta cu ceva
|
daca mai putea ajuta cu o copie la cartea de identitate si sa mio trimiti pe email tias fi foarte recunoscator .si o poza la trapa ca astept in continuare .
|
deocamdata nimeni nu ma ajutat cu o carte dar asta este .las ca merge si asa ca doar in talon nu scrie .inca astept . pana in 11 luna ce vine apoi intra la vopsit si nu mai am vreme sa umblu dupa roti la rar .pana atunci adunam vopseaua si materialele .
|
azi primesc trapa. cu cartea... nu am unde sa o scanez. vrei sa fac o fotografie?
|
ar fi buna si aia
daca poti sa mio trimiti numa sa se vada pe ea |
5 Attachment(s)
uite pozele. eu plec acum din bucuresti.
luni ma intorc si trimit trapa daca e buna. |
sa montat trapa lui mili pe masina cum scrie la carte :). acu nu mai ploua in masina . la masina nam mai lucrat ca sunt in concediu si am facut ceva km cu ea pana acuma . a trecut trans fagarasanu , acu sunt in brasov . probleme cu masina nimic . merge impecabil , dar mia venit o idee in concediu : sa trec masina pe injectie monopuct . am o instalatie complecta si as cam folosio .o sa revin cu poze cam dupa 1 septembrie cand ajung acasa si se va monta instalatia . am inteles ca instalatie multipunct ar fi mai buna dar asta este nu este dar vedem ce iasa si cu asta .
va tin in continuare la curent cand ma apuc de treaba la pus injectia pe masina . |
mai are vulturul pe ea? :)
|
injectie monopunct nu iti reomand daca vrei performanta,iar multipunct nu stiu de la ce ai putea lua...dar daca folosesti masina doar pentru plimbari si mers de colo-colo e e ok mono
|
masina nu vreau so fac sa zboare .imi tre sai mai reduc un pic consumul si sa fie pentru servici masina de familie.instalatie de monopunct am dar mai am lipsuri pe ea cum ar fi pompa de benzina electrica .
deci cine are una de vanzare ias fi recunoscator sami lase un pm . |
pompa de benzina electrica : 150 ron fara transport si fara taxe de banca etc. eu vreau sa imi intre 150 ron in buzunar(pe card. cu restu de descurci)
|
masina de ieri a intrat in reparati cu tablaria . aveam o gaura pe aripa si am decis ca daca tot am o capota foarte buna si aripi , am zis de ce nu .asa ca mam apucat de masinuta . astazi aliniat bar spate si demontat faruri , semnalizatoare radiator . daca tot sa luat adi de mine cu semnalizarile ca stau stramb am zis sa trec la actiune si sa aliniez fata.surpiza cea mai buna e ca toata fata sub masca (plus ochelari de la faruri erau frumos dati cu grund si nu au rugina).
acuma vine o intrebare : am doua capote . una un pic cu rugina una buna pe care am so pun .intrebarea: ziceti voi iar sta bine cu o grila de aer pe masina ? sa nu vopsesc toata masina si apoi sami para rau ca nam pus.ca stiti cum e e scumpa vopseaua. ine are o gura de aer frumoasa daca se poate si o poza si vrea so dea .......... dau si eu 3 bei.:)) cu poze o sa va pun maine ca in seara asta ma duc sa dormn ca ziua la lucru iar dupa masa la masina . maine sper sa apuc . ori ce sugestie e bine venita acuma orice idee pana nu se va vopsi masina . |
Vezi renaultul de dolj - ID dj81bas parca - omul a pus o gura de aerisire de pe un clio rs parca - arata super belea - finuta si misto ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning