![]() |
Re: Cei mai sexy burlaci in 2009
3 Attachment(s)
Mai invioram atmosfera ...:lol:
1. Dean Winchester ( Supranatural ) 2. Taylor Lautner ( twilight ) 3. Cam Gigandet ( twilight ) |
Pentru domnisoarele, doamnele, ce au postat top-urile anterioare si care-si jinduiesc dupa masculi celebri, am si eu de facut o constatare; CE VA MAI PLAC BARBATII CELEBRII SI POTENTI(financiar)!!??!!! , un romanash de-al nostru care sa fie frumusel, spalat citit, viril, et.c, dar care poate ca nu-i chiar asa de potent financiar v-ar sta in gat din cate vad io. ..... unde mai pui ca citeam in alta sectiune cateva posturi de ale voastre in care mai, mai, sa jur ca pentru voi frumusetea unui partener nu consta numai in bani.
|
Quote:
Dar de unde stii tu ca nu am iubit? De ce critici fara sa cunosti ? De unde relatezi tu faptul ca imi plac barbatii celebrii si "potenti" ( l-ai incercat pe vre-unu de mai sus de zici ca sunt potenti ) sau cu o situatie financiara imensa ? Am o relatie de 2 ani de zile fara absolut nicio cearta si nu cred ca daca am postat pe un forum la un subiect de comunicare imi inshel barbatul . "Iubesc" persoanele astea bagatoare de seama :lol::lol::lol: |
as face si eu o constatare : CE VA MAI PLACE SA JIGNITI IN LOC SA JUDECATI!
cind o sa apara romanashul nostru intr-un articol...cind o fi el suficient de interesant pt ziaristii nostri valorosi,sigur o sa isi faca si el aparenta intr-un post pe aici.(mai pe romaneste,vreau sa zic,ca nu donsoarele au facut acele topuri,ele doar le-au copiat si au postat pe aici...si nici pe departe nu inseamna ca am fi noi toate de acord cu ele) Va rog frumos,nu jigniti fiecare femeie din zona asta! |
Revin cu o noua constatare; CE REPEDE SARITI DE "DOS" IN SUS !
Acum as vrea sa fac oaresce precizari, si anume: 1) Ptr M D Baby: A) ma bucur ptr tine ca ai DEJA o relatie de 2 ani si ca nu ai "reusit' sa ai nici o disputa pana in prezent cu partenerul, insa nu-l regasesc printre cei din top (sau poate ca nu reusesc io sa-l identific). B) referitor la treaba aia cu iubirea si cu criticatu', cred ca faci o confuzie deoarece nu are nici o legatura cu ceea ce am scris eu, dar probabil ca in subconstientul tau exista oaresce complexe pe teme asta (nu continui ptr ca ar insemna sa ma erijez in micul Freud) C) Cat despre incercatul vreunuia sau altuia pe motive de potenta , prefer sa nu-ti fac placerea de a da un asemenea curs discutiei (ar fi degradant ptr amandoi) 2)Acum ptr Trixi: A) Nu jigneam, doar constatam, iar aceasta constatare era adresata numai acelor tipe(fete, femei) ce se regasesc in ea (in nici un caz "fiecarei femei din zona asta"), , imi pare rau ca numeri printre ele, insa nu a fost directionata catre tine , dar asta este. B) De judecat, am judecat (este adevarat ca nu putem judeca toti la fel), de jignit , pardon da' nu jignii mai deloc. |
Quote:
|
Nu am chef acuma sa ma contrazic cu tine sincera sa fiu , nici macar nu ma mai intereseaza despre ce critici sau daca critici ceva anume ...eu am vrut doar sa relatez faptul ca ma refeream la cei trei de mai sus ca imi plac ca personaje de film ... recunosc nu am mentionat aceasta chestie , alta data o sa mentionez ca sa numai existe discutii care nu isi au rostul aici si care sunt total offtopic .
Stiu ca subiectul este "Cei mai sexy burlaci in 2009" nu cunosc nimic despre ei ...nu stau sa ma interesez citind reviste care sunt cu principala tema despre ei si chiar nu sunt genul meu ...daca stau sa ma gandesc mai bine pe mine nu ma atrag ca barbati felul in care arata ei ( nu spun ca sunt frumosi sau urati ) si nu stau acuma sa vorbesc despre mine dar zic asa ca fapt divers ... Eu inchei discutia aici , daca mai vrei neaparat sa imi raspunzi sau sa mai spui ceva imi poti da un pm ( private message ) si iti voi raspunde ...dar aici nu ca suntem deja offtopic si nu vreau sa supar pe nimeni :) Multumesc |
Quote:
Fetele au preluat ştirea şi au lansat topicul. Daca te supără faptul că cei mai sexy burlaci, în acceptiunea lor, nu-s români, poţi foarte simplu să aduci exemple din România. Ma miră faptul ca nu te-a deranjat ce citeşti aici şi n-ai sărit revoltat defaptul ca bărbaţii de prin zonă aduc numai exemple din afara ţării, de parcă n-ar fi şi la noi femei...., cum spuneai? cu vână... Să vii cu generalizări jignitoare sau zemflemitoare şi cu concluzii din start agresive, nu-i ok deloc. Din păcate pentru inflamatele-ţi concluzii pe care bănuiesc eu că le vei trage citindu-mi postul, nu vei putea purta discuţia pe acelaşi fir pentru că: 1) eşti off-topic şi 2) creezi flame. |
Scuze ca ma bag ca musca.......dar thread-ul mare nu se numea FEMEI???
Ce cauta ''Cei mai sexy burlaci'' ca si sub-thread??? |
Uite că s-a strecurat, asta e. Poate aleg femeile mai uşor pe secţiunea asta :)
|
Top 10 cei mai sexy barbati in 2009 Desi vedetele feminine sunt la loc de cinste in topurile de frumusete, nu putem sa nu-i remarcam si pe reprezentantii sexului tare din industria divertismentului, fie ei actori, cantareti sau fotbalisti, care au reusit in acest an sa castige admiratia femeilor din intreaga lume. 10.Cuba Gooding jr. http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_318.jpg Carismatic, talentat si…sexy, ce iti mai poti dori de la un barbat? Nascut in Bronx, in 1968, actorul adauga la toate aceste calitati 'performanta' de a-si imparti viata cu prietena din adolescenta, actuala sotie. Cei doi sunt impreuna de peste 20 ani si au trei copii. Astfel ca, desi clasat pe ultimul loc, Cuba Gooding merita sa figureze in acest top poate mai mult ca toti ceilalti la un loc, fiind un exemplu de urmat de catre toti barbatii sexy, faimosi si bogati. 9. Jeremy Piven http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_313.jpg Latura sexy a actorului american a fost remarcata, in special, datorita personajului Ari, din seria HBO "Entourage", pentru care a castigat trei premii Grammy. Matur (44 de ani), misterios, cu un stil de cuceritor 'Old School', Piven si-a asigurat prezenta, la randul sau, pe lista celor mai sexy barbati din acest an. Cat despre viata personala, vedeta tine la intimitate, fapt ce trezeste si mai mult interesul publicului feminin. Printre filmele de succes se numara Grosse Pointe Blank, Singles, The Family Man sau Black Hawk Down. 8. Gavin Rossdale http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_312.jpg Sotul cunoscutei Gwen Stefani, cantaretul atrage de fiecare data atentia paparazzilor cand iese cu cei doi fii la plimbare, spre deliciul fanelor, care nu se mai satura de combinatia rocker dur, sot si tatic de exceptie. Solistul trupei Bush si Gwen Stefani s-au cunoscut in 1996, in 2002 s-au casatorit, iar in prezent au doi fii. Insa faptul ca Gavin este la casa lui nu le-a impiedicat pe reprezentantele sexului frumos sa-i asigure un loc in topul celor mai sexy barbati in 2009. 7. Eddie Murphy http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_311.jpg Faptul ca la varsta de 48 de ani este unul dintre cei mai doriti burlaci spune totul. Insa aceasta faima i-a adus artistului, pe plan personal, numai probleme: de la relatii cu Mel B (Spice Girls) si chiar Withney Houston, la casnicii cu Nicole Mitchell si Tracey Edmonds, actorul nu a facut o impresie buna in randul partenerelor sale. Cu toate acestea, vedeta se bucura de viata de burlac, atragand femeile ca un magnet. 6. Justin Timberlake http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_310.jpg Desi nume noi vin in forta din urma, Justin ramane prezent in topul celor mai sexy barbati din lume. Iar asta pentru ca inca de cand a trecut peste dezamagirea cu Britney Spears, a reusit sa fie adulat de mii de fane, trecand in 'palmares' numai femei incantatoare. Cantaretul american si-a dovedit talentul de producator, compozitor, dansator sau actor, toate acestea la doar 28 de ani. In prezent, imaginea de pusti din perioada N'sync este doar o amintire, iar daca in topurile muzicale si-a adjudecat suprematia, nu putea sa lipseasca din acest top. 5. Orlando Bloom http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_307.jpg Actorul s-a bucurat de succes inca de la inceputul carierei sale cinematografice, datorita rolului "Legolas" din "Lord of the Rings". Iar daca pe atunci nu s-a evidentiat prin aspectul fizic, rolul din "The Pirates of Carabbean" l-a propulsat in topul celor mai doriti barbati din lume. Orlando, 32 de ani, vorbeste fluent limba franceza, exceland in domenii precum arta fotografica si dramatica, olarit sau sculptura. Recent, actorul a marturisit si faptul ca este vegetarian, probabil una dintre explicatiile pentru aspectul fizic de invidiat. 4. Mario Lopez http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_305.jpg Cu siguranta v-a atras atentia in anii '90, cu rolul lui Slater din comedia "Saved By The Bell". De atunci, actorul american si-a continuat cariera cu mai multe proiecte din show-bizz, iar stilul de latin-lover a atras simpatia a numeroase fane. Astazi, la aproape 20 de ani de la rolul care l-a facut celebru, Mario Lopez este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din show-bizz. 3. David Beckham http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_303.jpg "Nu, nu ne-am plictisit de el!", se pare ca spun femeile la unison, din moment ce fotbalistul inca se mentine in top. Astfel, in ciuda faptului ca este 'luat' de ani buni, dar si a prezentei sale in mai toate topurile destinate barbatilor de-a lungul timpului, David ramane un sex-simbol. Tinuta impecabila cu care ne-a obisnuit si, bineinteles, cunoscutele reclame la lenjerie intima nu fac altceva decat sa ne intareasca parerea. 2. Ashton Kutcher http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_299.jpg Daca ne amintim de faptul ca a devenit celebru datorita aspectului fizic, fiind model la inceput de cariera, nu ar trebui sa ne mire faptul ca Ashton ocupa a doua pozitie in topul celor mai sexy barbati din acest an. De-a lungul timpului, Kutcher s-a remarcat insa si ca actor si producator, cu proiecte in show-bizz precum show-ul Punk'd sau filme de succes cum ar fi "Dude, Where's My Car?", "Just Married", "The Butterfly Effect" sau "What Happens in Vegas". Desi ii este fidel lui Demi Moore, fane din toata lumea inca mai suspina dupa actorul in varsta de 31 de ani. Iar cu ultimul sau rol din "Playboy de LA", ne demonstreaza ca avem toate 1. Eric Dane http://img.9am.ro/images/slideshows/...139162_298.jpg Desi mai nou in bransa, actorul american a atras toate privirile asupra sa, clasandu-se in fruntea topului, spre surprinderea marilor veterani. Pe plan profesional, 'scorpionul' de 37 de ani este cunoscut pentru rolul din "Grey's Anatomy". In ceea ce priveste viata privata, tot in acest an a tinut prima pagina a ziarelor de scandal cu filmuletul postat pe internet, in care apare in ipostaze intime alaturi de sotia sa Rebecca Gayheart, dar si de o participanta la 'Miss Teen USA', Kari Ann Peniche. Daca trecem insa peste acest aspect si ne referim strict la look, se pare ca nu avem ce sa-i reprosam lui Eric, iar imaginile vorbesc de la sine... Sursa. |
Nu prea i-as cataloga la cei mai sexy barbati ( nu sunt genul meu asa ca nu aruncati cu rosii ) ...:D
Dar pot spune ca cei enumerati mai jos de mine sunt niste actori care ador sa ii vad in filme ! Cuba Gooding jr. Eddie Murphy Orlando Bloom |
Quote:
|
Quote:
2...Cu freza aia zici ca e ghey ...no offence :lol::lol: 3...Daca ar mai lucra la pectorali ...ar fii o chestie , arata bine la corp/moaca dar cand sta in picioare , arata naspeti butonasii aia de pe piept :lol: 4...simpaticutz ... 5...cioc , mustacioara , par lung ...neahhh ! :lol: |
bucăţele de piloţi la moto gp pentru toată lumea
http://www.motogphotties.com/ |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning