Sunt curios care e femeia ideala/preferata a fiecaruia. V-as ruga sa puneti si poze, in masura in care e posibil.
Asadar, preferintele mele sunt urmatoarele:
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [A.C.S. Speedline Motorsport] [FORD] [2 Roti] [Old School Cars]
Re: Femeia ideala (poze)
cele de mai sus sunt departe de femeia ideala ,poate ideala ca aspect fizic dar nu doar la atat se rezuma o femeie ideala ,eu pot spune ca femeia ideala este sotia mea si nu arata atat de bine ca cele de mai sus dar este ideala pentru mine ,ati facut inca un topic cu poze ale unor femei frumoase si doar atat ,parerea mea
Femeia ideala este femeia pe care o iubesti....voi vorbiti fix de sex aici.Si pentru sex mai sunt facute inca nspe treaduri.Prima poza cred ca are vreo 3 randuri de photosop in ea ...aia e femeie??
sunt de acord ca sunt o gramada de "idealuri" false,shopuite..chiar nu sunt incintata,ca fiecare fetita de 15 ani sa aiba impresia ca sub 96 cm nu se ia in calcul bustul si daca va deranjeaza si pe voi,atunci luati o poza cu o fata mai reala,care este aproape de gustul vostru si exemplificati la ce anume va ginditi cind e vorba de "femeia ideala".pretty please!