![]() |
Re: Formula 1 este ruptă în două
Quote:
"Formula One Team Association, formată din cele 8 echipe Ferrari, McLaren, Renault, BMW Sauber, Toyota, Brawn, Red Bull Racing şi Scuderia Toro Ross, a anunţat că va pune bazele unei competiţii separate, fără amestecul FIA, conform Autosport.com . Decizia, vehiculată şi în trecut, dar creditată cu puţine şanse de materializare, a fost luată în cadrul unei întâlniri de 4 ore la fabrica Renault între reprezentanţii celor 8 team-uri nemulţumiţi de actualul şi viitorul format, înaintat de FIA pentru Formula 1. În comunicatul de presă emis de FOTA se precizează: " Echipele nu vor mai face compromisuri fundamentale legate de valorile acestui sport şi nu îşi vor schimba statutul şi conţinutul intrărilor condiţionate pentru sezonul 2009/2010 . Prin urmare, nu există altă alternativă decât demararea unei alte competiţii care să reflecte valorile participanţilor şi partenerilor"." nu este nimic oficial pe siteurile lor pentru ca doar ieri 19 aprilie a avut loc intalnirea . hai sa fim seriosi cum va arata F1 fara Ferrari , McLaren , Bmw , Renault si Toyota ? daca pleaca ei pleaca si spectacolul , FIA stie ca in momentul in care pleaca aceste echipe intra in declin competitia lor :???: si totusi ce echipe le vor lua locul ? Geely auzisem ca se pregateste pentru intrarea in F1 :lol: |
nu este normal ca un singur om sa decida ce o se intample in F1. e un lucru bun ca se intampla acest lucru pentru ca se va sustine in continuare progresul tehnologic. chiar daca vor iesi cele mai importante echipe din f1 si vor crea un champ propriu cred ca ambele vor avea de castigat
|
cred ca din alte motive nu a aparut pe site... nu da foarte bine la imagine, oricum sunt doar amenintari, fota a zis asta si inainte de inscriere, amenintand cu neparticiparea pt 2010... ghici ce? s'au inscris :)
cred ca si ei isi dau seama ca un campionat separat e imposibil, dar nu pierzi nimic daca incerci... |
nu am stiut lucrul asta. era doar ce citisem in gsp... era vorba de un termen care expira azi si probabil sau cantarit anumite lucruri. Brandul F1 e foarte greu de inlocuit cu altul cred ca cei din fota ar fi pierdut mult.
|
Formula 1 era interesanta cand masinile alea erau cele mai rapide din ce puteai vedea in motorsport...acum cand ai Gt3...cand ai Rs4...cand ai Veyron...masini de strada in care il lasi pe Schumi in ceata...cine mai e interesat de formula 1?...sa fim seriosi...ca sa redevina interesant masinile alea trebuie sa circule cu o viteza muuult mai mare...mult mai aerodinamice...etc...formula 1 a evoluat foarte putin iar automobilismul de strada aevoluat foarte foarte mult facand din Formula 1...ceva...neinteresant...plictisitor...te uiti si...da...mda...merg cu 300...mda...pai un veyron scoate 400 :)...
cred ca ar fi mai interesant de vazut un Gumball 3000 decat o formula1.... |
La Gumball se circula si legal - de multe ori. S-ar taia cheful sa vezi masina mergand legal cand asteptarile sunt intalte: sa fuga cu 400 la ora.
|
Formula 1 este ruptă în două
Quote:
GRIV, -Ă, grivi, -e, adj. (Pop.; despre câini, păsări etc.) Pătat cu alb şi negru; pestriţ, grivei. ♦ (Substantivat) Câine sau căţea cu blana de culoare pestriţă. ♢ Expr. (E) departe griva de iepure, se spune cuiva care se află departe de adevăr. – Din bg. griv. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:06. |
- Copyright 2026 4Tuning