![]() |
Re: Golf 3 VR6
Quote:
|
Still For Sale!
7800 cu tot cu muzica... Alpine 9850RI,2 seturi (fata spate)JBL GTO nushtucit,2x10" Infinity Kappa subwoofer+600Wamp tot Infinity Kappa. |
:!: Up :!:
|
un alt exemplu de vanzare al ''tuningului'' nu al masini.. :paper:
|
Quote:
Nu se cheama 4tuning forumu asta? Ce anunturi te astepti sa gasesti?Porumb fiert? |
NU TE AGITA !
din partea mea poti sa ceri 10 mii pe el :) succes |
Quote:
Masina am cumparat-o cu 6400 datorita optiunilor si a starii tehnice. Daca ti se pare mult 1000 in plus din care 600 a fost doar setul de suspensie reglabila e treaba ta.. nu trebuie sa postezi aiurea aici. Poti sa faci un topic separat gen "Topul celor mai prosti vinzatori de masini" si eu sa iau locul intii daca e cazul ca nu ma deranjeaza:D Numa bine! |
cam multa rautate in postul tau !
in fine nu prea ma intereseza pe mine ce faci tu cu avionul tau rog moderatorul sa stearga posturile! sau CONSIDERALE ca pe un ..''UP '' ;) iar faza cu ''cel mai prost vanzator'' .. m-i se pare cam copilareasca pt varsta ta ! ma asteptam la mai multa maturitate! APropo Sunt FAN 100 % VW GOLF si masina care mi-o doresc e un VR6 ! SUCCES |
Quote:
Merci pt up-uri oricum si sa stii ca virsta nu conteaza la unii prea mult. |
Quote:
Da ce sa ii faci ... unii prefera sa cumpere un golf obosit si borat de ulei din 1994 cu motor de 1.6 cu 5000 euro ... P.S> : Din fabrica , motorizarea costa mai mult ... ca sa nu mai discutam de tuning ... ca nu ni-l da drumul Mos Craciun pe horn de 25 Decembrie ! Nu iti permiti , nu pui mana ... eu asa consider corect ... te limitezi la buget ... sau mai pui peste ... Spor la vanzare ... |
:)
ultimul pret care l-am vazut acoloe era 8000 eu ceea ce m-i se pare mult PT romania , pt o masina din 94 pt un golf 3 la banii aiai iei un golf de generatie mai noua cu 1 serie , nu am vrut sa fiu rautacios in afirmatzi , e parerea mea personala si nu reflecta ce poate masina ta! sunt convins ca e ''unicat'' prin natura ei , dar vezi tu ca piata de vanzare pt astfel de masini e limitata dupa parerea mea! Cu cele mai bune ganduri si cu un sincer SPOR LA VANZARE te salut APROPO dece ai bmw in semnatura si tu conduci un mk3 ?!? strange |
Quote:
Nu te supara pe mine ... dar decat sa dau banii pe un BMW 316 din 2001 , mai degraba cumpar o Lancia Delta Integrale din 1995 , cu 6 ani mai batrana , dar cu care am senzatii ... nu trag bashini ... Sper sa nu ma intelegi gresit dar eu asha vad lucrurile ... Hai sa il lasam pe om sa isi vanda masina ... Spor la vanzare inca 1 data ... Si scuze ptr Off-topicul facut ... dar ... si asta e un Up ... :) |
Quote:
Arata-mi si mie Golf4 la banii astia care sa aiba piele,climatronic,trapa si4 geamuri electrice, sa se inchida toate singure printr-o singura apasare de buton, sa mergi cu ea toata autostrada 220-230 constant(asa am venit azi de la mare cu bagaje,copil,nevasta si ciine lup de 56kg.. intreaba BMW-u 530D cam 2000an care i-am dat flashuri la 200 si a zis ca nu e adevarat ce se intimpla) fara sa-ti fie frica ca plezneste motoru sa sare mai stiu io ce si mai vb. Treaba cu semnatura e poveste mai lunga si n-are rost. |
Quote:
;) |
:arrow:7300:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:28. |
- Copyright 2026 4Tuning