![]() |
Re:
Quote:
si gata cu offtopicu ca pana la urma nu vreau sa imi bat joc de topicu baiatului cu tine :wink: |
Ms mult Race .
|
golf GTI
eu as opta pt. un golf,adaugi si un remap engine si ajungi la 260 horse power :D .
|
Pey banuiesc ca acelasi lucru l-as putea face si pe ST si voi iesi cu cai in plus fata de GTI :wink: nu ?? :D
|
la banii astia ia ti ford ul
|
Ai luat ceva?Pana la urma e 4000 diferenta intre GTI si ST? desi nu prea cred pt ca Focus Titanium X este ~20.000 deci ST e ceva mai mult
|
Mai e pana sa imi iau de abia pe 17 iunie implinesc 18 so :D si nu cred ca ST este mai scump ca Titanium X . Oricum nu s-a afisat un pret exact deocamdata
|
salutare .. sunt mai nou pe aici si vreau sa ma ajutati cu ceva ... Ma gandeam sa`mi iau un Wv Bora la mana a doua desigur(din germania)sau de aici de la noi .. n`fine :) .. si mar interesa in mare parte cam cat consuma in orash si in afara si na .. daca puteti sa mai imi dai ceva detalii as aprecia :) .. astept raspuns .. bafta
|
si daca se merita sa iti iei o Bora :D
|
Re:
Quote:
|
ii bun atunci ... am auzit ca bora consuma cam 6% ... creca 6% e consumul mixt .... dar un opel astra ... din ala brec ... nu stiu cum se numeste exact .... are spatele zici ca`i taiat cica consuma f putin dar motoru e puturos e adevarat ? :)
|
sau ia un logan si baga in el 15 mii ai fii primul care face asta
|
Re:
Quote:
|
mai bine un drabant si bagi in ea 19500 in ea :D
|
Pey banuiesc ca acelasi lucru l-as putea face si pe ST si voi iesi cu cai in plus fata de GTI Wink nu ?? Very Happy.............
nu am auzit,vazut de modificari pe ST deocamdata :!: :!: :!: dar gandestete bine,adevaratul golfGTI IS BACK :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning