![]() |
Re: Trei prinţi germani: Audi A8 vs. BMW 750Li vs. Mercedes-Benz S550
eu le aleg pe toate 3...nu se poate spune ca e una mai buna decat cealalta pentru ca se completeaza una pe alta! asa ca...nu-mi ramane decat sa dau cu banul sa vedem ce iese :lol:
P.S. am dat cu banul intre timp...a iesit 750Li...:lol: |
A8 pentru raport performante/pret. si ptr eleganta. locul 2: bmw (desi performantele sunt cele mai bune, mai conteaza si lookul).
|
parerea mea ii ca la masinile astea nu mai conteaza secunda de accerelatie in plus sau in minus..ii vorba de masini de lux, si sunt sigur ca cine isi cumpara un :s,a8,sau seria7 nu se uita si nici nul intereseaza ca bmw are 4.9 si mercedesu are 5,3!!
Cum ziceam Mercdesu are eleganta care bmw nu o sa aiba niciodata pt. ca este agresiva ..in categoria asta coneaza sa fie eleganta si luxoasa;) (parerea mea) |
masinile sunt foarte deosebite... fiecare alegere e strict subiectiva.
dupa parerea mea, bmw e prea puternic pt o limuzina... merc e mult prea luxos, iar audi le imbina pe toate destul de inteligent, deci e cea mai relevanta alegere :) ca design... tot audi castiga... prea elegant pentru prezentul industriei auto :) |
de admirat posturile gen king, printisor, regina, sufletica, desirica, bubulina si etc si posturile total anapoda si subiectivismul
ot... am votat si eu un 750 (dar fara stopuri) ca na.... daca e de votat dc sa nu votam cu tontii? |
S-Klasse. In mare parte pentru eleganta pe care o emana. Celelalte masini prezentand minusuri(in lumea mea) care nu ar trebui sa fie prezente pe o limuzina.
BMW nu este foarte atragator... si mai presus de toate nimeni nu o sa te ia in serios mai ales cu acel ,,grill" fara rotisor. Este ca un om de afaceri bine imbracat, manierat dar cu gel in par. Iar Audi are o silueta fada, mai bine destinata unei masini ,,executive"... plus ca lemnul prezent pe masina testata arata mai mult decat hidos... parca ar fii plastic. |
Quote:
Exista :) Audi S8 ;) |
Quote:
@ontopic: aleg mercedesul pt ca este cel mai impunator , numai cand te gandesti la numele brandului - automat te gandesti la lux de inalta calitate, nu este cea mai performanta dar nici foarte slaba! o masina de lux totusi trebuie sa ramana la lux.. |
Bmw e mai puternic dar pentru asta au creat nemtii de la MERCEDES S65 AMG si S63 AMG;)
|
mie greu sa aleg intre A8 si SKLASSE .Seria 7 degeaba e performant e prea fad nu inspira nimic masina aia pacat de interior si de tehnologie..aleg A8 pentru aspect exterior si interior (cu un plus pentru jantele de 20 si culoare interiorului) si performante pentru un 4.2 aspirat e destul de bine ,pacat de platforma tehnica care are deja 7 ani
|
am ales audi A8 , pentru ca imi place audi :) nu au scos nici un model care sa nu imi placa :)
|
am ales S-ul. imi place cum arata, exterior + interior, mai ales daca are si pachetul AMG. de asemenea, mi s-a parut foarte confortabil si luxos, mai ales daca vorbim de versiunea LONG, ca in cazul de fata.
|
bmw-ul nu scoate 4,9 secunde pana la suta nici dak pica din avion . in jur de 5.5 scoate in mod real
|
Aleg "prinţul" celor de la Audi pentru eleganţa si stil.
|
merc are prestanta, bmw are performante si audi le copiaza pe amandoua si nu iese nimic
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning