![]() |
Re: Ce carburanţi folosiţi?
la ce altceva sa ne asteptam... avand in vedere ca incepe sa se cam termine petrolul
|
Quote:
|
cand merg eu cu masina..pun rompetrol efix..tata pune petrom carrera95
|
Eu de 2 ani de cand am masina.. am bagat numai de la OMV.. dar in ultima luna am bagat de la Rompetrol si sunt multumit.
|
Quote:
|
da chiar ca abereaza...motor de 4 l..da ce ai mai baiatule? a stat cu cronometru s avada cat de repede raspunde masina la comenzi :)) =)) hai ca e tare
|
PETROM MULT EFTIN SI BUN LA INCEPUT AVEAM IMPRESIA CA DACA BAGI DE 100 E RACHETA CE NAIBA STAI SA TE GANDESTI CA NU ZBOARA DACA BAGI DE LA OMV TOT AIA E MASINA fara suparare zeama daca vrei sa o faci tare ii bagi acetona da nu ai nevoie 95 SANS PLOMB E CEA MAI BUNA
|
o sa incep si eu cu inceputul ca si voi....am inceput cu petrom cand mi-am cumparat prima masina o astra g 1.6 16V 101cai...mergea fb pe 98 si intro si am ramas pe rosu am cel mai apropiat peco a fost omv.am facut full cu 100 si am constatat ca masina mergea mult mai bine si consumul era putin mai scazut.nu ma dau meserias si zik era cu 5litri mai putin,dar ..ceva gen 1litru a fst diferenta.acum am astra g 1.8 16V 125 cai si am incercat mai toate benzinariile...am revenit la omv carerra 95 sau 100..sunt aproximativ la fel,doar ca pe top 100 alearga mai tare .accelereaza mai repede si raspunde mai repede in comenzi.poate este doar o senzatie sau kiar asa este...
|
masina noua, folosit petrom, lukoil, agip - 4 luni, s-a infundat EGR, schimbat pe garantie,
de atunci folosesc numai Efix Diesel Rompetrol si n-am avut nici o problema, filtru motorina schimbat la 15k murdar, schimbat la 30k ca nou. am 44k 1 an si 3 luni 2-3 plinuri lunar 140-210 litri/luna. |
Quote:
|
Deoarece cartea masinii cere minim benzina de 98, bag Top99+ de la Petrom...cam 70-80 litri pe luna. Din ce am citit pe aici voi incerca si eu Rompetrol (n-am incercat niciodata).
Legat de pret, eram sigur ca pas cu pas vom atinge din nou preturile care au fost la pompa in momentul maxim al barilului. Ca exista justificare sau nu, asta nu mai conteaza cand traim in Ro. Suntem in continuare bataia de joc a celor care fac legile si asa vom ramane atata vreme cand nu protestam vehement atunci cand ne sunt lezate fara nici o justificare drepturile. |
Eu bag doar Top Euro Diesel 5 sau OMV Sprint Diesel, amandoua de la Petrom....De la Lukoil nu bag niciodata, e cea mai jenibila benzina si motorina posibila, nici pe dacie nu bagam de acolo.....am avut un bmw 316, si am pus si de 95 si de 100, dar sincer... nu am observat nici o diferenta :)) ... Cu jucausa asta noua, fac maxim 2 plinuri pe luna....(110 litri) pe o skoda octavia.....
|
Inainte foleseam lukoil numai lukoil si mi s-a infundat un injector si m-am dat pe omv si petromV si mergea bine numai carrera 100 si bag in jur de 400 litri pe luna mentionez am bmw 325 24v
|
recomand cu mana pe inima efix de la rompetrol....si alto101(pt cine isi permite)....super benzina si motorina(am masina de la munk diesel) sunt fff multumit de rompetrol....chiar daca sunt vecin cu o benzinarie mol si una petrom...prefer sa caut un rompetrol
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning