Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Proiectul RED BUGGY (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/12476-proiectul-red-buggy.html)

alfa33 03-02-06 11:11

Asa e. Nu este un proiect dedicat celor din club. Insa trebuie sa existe si niste restrictii sa nu facem o masina a poporului. Fara sa incerc sa par dubios... pun la bataie o gramada de chestii pe care as lua si o gramada de bani si vreau ca oamenii care se implica sa fie seriosi. Asa ca vom selectiona cumva oamenii pe niste criterii transparente hotarate de comun acord la prima intalnire care se va intampla pe acest subiect.

BMW-M-Power 03-02-06 11:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
Quote:

Originally Posted by \"alfa33\"
Ideea este ca masina sa fie una a clubului

Parerea mea este ca buggy ul sa fie al nostru al pasionatilor de masini din brasov care ne cunoastem pt ca nu toata lumea este in club si eu unu nu asa vrea sa se creeze diferentze pe aceasta latura sau sa ne desparta apartenentza sau nu la un club
nu razvane ?

eu cred ca ar trebui sa fie doar al celor care lucreaza la el (sau care ofera orice fel de ajutor), pun suflet in asta, investesc timp si bani etc... eu zic ca asa e corect - indiferent dc este in club sau nu :)

tuner 03-02-06 12:11

idea suna bine dar iti dai seama ca va fii nevoie si de bani destul de multi aia cine ii investeste in ea inteleg ca masina va fii a tuturor si ca demontatu merge repede da la partea cu piese care tre schimbate ce faceti?

nu vreau sa va suparati pe mine dar problema trebuie privita din toate punctele de vedere.

Flow 03-02-06 15:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tuner\"
idea suna bine dar iti dai seama ca va fii nevoie si de bani destul de multi aia cine ii investeste in ea inteleg ca masina va fii a tuturor si ca demontatu merge repede da la partea cu piese care tre schimbate ce faceti?

nu vreau sa va suparati pe mine dar problema trebuie privita din toate punctele de vedere.

ideea ar fi sa se solutioneze cu bani cat mai putini si bunavointza cat mai multa si sunt sigur ca o vom scoate la capat
eu unu ii dau votul meu de incredere acestui proiect si voua colegilor de forum care sunt convins ca o sa ne uneasca si o sa ne faca sa ne cunoastem mai bine

Flow 03-02-06 15:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BMW-M-Power\"
eu cred ca ar trebui sa fie doar al celor care lucreaza la el (sau care ofera orice fel de ajutor), pun suflet in asta, investesc timp si bani etc... eu zic ca asa e corect - indiferent dc este in club sau nu :)

asa va fi gabi

Flow 03-02-06 15:43

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alfa33\"
Asa e. Nu este un proiect dedicat celor din club. Insa trebuie sa existe si niste restrictii sa nu facem o masina a poporului. Fara sa incerc sa par dubios... pun la bataie o gramada de chestii pe care as lua si o gramada de bani si vreau ca oamenii care se implica sa fie seriosi. Asa ca vom selectiona cumva oamenii pe niste criterii transparente hotarate de comun acord la prima intalnire care se va intampla pe acest subiect.

avand in vedere ca suntem o mana de oameni care ne strangem din brasov cu sigurantza nu va devenii una a poporului

tuner 05-02-06 12:37

no pai demarati proiectul si vad eu daca va voi putea ajuta cu ceva ca acu nu imi vine nimica in minte ca la murdarit cica sau bagat alti :) poate altceva,la motoare nu ma pricep

treaba e sa il inceapa cineva...

BMW-M-Power 05-02-06 14:27

de inceput o sa-l incepem cu totii sa vedem cati il vor termina :D

charger. 16-04-08 16:21

Re: Proiectul RED BUGGY

respect,

De cand am citit titlut topicului am inceput sa apreciez proiectul .. este o idee foarte ingenioasa .. de la un singur BOOGY se poate ajunge la o mare echipa .. iar de la asta se poate ajunge la un nou hobby ... in BRASOV.

Respect proiectul fiindca si eu am unul asemanator si inca e in constructie .. este un [Off.Road Boogy]. ca orice boogy , totul incepe cu 'numele' .. si el se prezinta sub numele de |blackSheep" .. ce va pot spune mai mult: este un AWD veritabil echipat cu un 3.2 D.

Deci daca ma primiti in grup, va pot ajuta si eu cu ceva. Adica voi lucra in paralel la ambele proiecte.
Sunt mecanic si sunt din bv .. o sa ma limitez la partea 'motorizare' .. si mai mult ..

.. astept un PM daca mai este in picioare proiectul ..

cu respect,
alex.

bebe_mic 16-04-08 19:02

Ma bag si eu. In Sohodol un sat uitat de lume are unu facut un minibuggy sa zic asa, as putea sa ii cer informatii si toate cele legate de masinutza, o sa pun si niste poze sa vedeti cum ar arata si poate il iau pe om sa ne dea niste sfaturi.C ziceti???

Flow 16-04-08 19:24

proiectul a fost putin lasat la o parte , sper ca in curand sa l aducem din nou in discutie si poate iese pana la urma ceva

Dominic 17-04-08 14:55

de sudor daca e nevoie o sa ma interesez....dar singura problema ar fi timpul....si ca omul e din azuga...se pricepe foarte bine..

strik3ru 17-04-08 21:53

Cu cat interesez a inceput acest proiect. NU am vazut ca este din 2006 si ma gandeam sa ma ofer si eu sa ajut, ca imi place sa lucrez la asa ceva :D, acuma insa vazand ca este de vreo 2 ani si nu s-a inceput nimic e destul de trist, dar cred ca o sa se realizeze ceva pana la urma, chiar daca ar fi sa incepeti cu o Dacie luata la cheta ssa fie masina poporului nu ar fi rau ca ar fi un mare + de experienta, distractie.
In concluzie mai greu e cu primul proiect ca urmatoarele vor curge foarte usor, Mobilizarea baieti

aaabuggy 06-10-08 23:01

1 Attachment(s)
eu am ajuns cu buggy in stadiul asta daca va ajuta cu ceva putem discuta

cristiandun 02-12-08 15:50

salut...sunt Cristi de la Tg-Jiu...bafta la construit....
Dupa ce-l terminati poate ne intalnim pe pista sa le testam...
Sunt unul dintre membrii primului club de buggy din tara....A.C. Raideri...
Vedeti ca sunt cateva poze exemplificative cu buggy construite manual...
Daca aveti nevoie de niste sfaturi la constructie apelati.
Adresa de e-mail a clubului este : [email protected]a bafta !!!

All times are GMT +2. The time now is 20:05.

- Copyright 2026 4Tuning