![]() |
Re: Clubul Sportiv Cluj Street Team
1 Attachment(s)
Quote:
|
distractiv topicu asta :))
|
dap, vb lui tekno, masina mea e stock, si desi am rupt cam multe masini pana aku, sa le fie rusine, pentru ca masina mea are 140cp motor si 110cp roata masurat.
pentru mihaidiva, poate nu te stiu eu si esti vreun smecher, hai sambata si inscriete la libere, ca as fi onorat sa vedem cum iti merge masina. Si cand ma vei face vreodata atunci sa povestesti. pt HardWorker dap speedsterul lui Pepy e cel mai tare din tara, dar asta nu inseamana ca nu voi putea sa il fac pe al meu mai tare. Defapt e chiar ushor, vand celelalte 2 masini care le am si bag c20Let-ul de care am vb Pentru toti astia dastepti de pe forum care sunt tari la povesti, cate masini m-au facut pe mine in cluj, daca stiti raspunsul inseamna ca ati trecut de clasa 1, pentru ca nu m-au facut mai mult de 5 masini, si daca nu ati reusit cu 140cp sa dovediti, sa vad cum o sa dovediti 192 :-D |
192 de unde? doar din soft? si lamureste-ne si pe noi odata, ce va fi: TURBO sau COMPRESOR?
|
ce intrebari pui si tu omule. cum 192 din soft? pt 192 de cai trebe si finala sport !
|
Poate chiar si un filtru :-? sau poate atunci ii da mai mult :D
|
doar soft si ax cu came se obtine 192, doar din soft se pot obtine maxim 170
dar este loc de multe modificari |
Quote:
|
Quote:
|
a precizat si AX CU CAME!!
|
1 Attachment(s)
STAGE 1
|
:lol: mihadiva :lol: hai sa nu ne mai prostim :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Eu unul sunt foarte curios cine scoate 20 de cai in plus la un motor aspirat numai din modificarea softului la masina... Superchips scoate in plus 12 cai la motor la masina ta de 147 de cai ... face 159 de cai... deci maxim 10 la roata... Cred ca si asta va fi cam greu ... Stiu ce zic pentru ca ne-am chinuit ieri cateva ore sa scoatem 6 cai in plus la un motor aspirat...
Zi-mi, deci, si mie... cine scoate aproape 30 de cai in plus la motor ... la un motor simplu aspirat? |
Quote:
- Puteti sa-mi puneti airbag-uri la Trabant? - Bineinteles-raspunde mecanicul. - Dar aer conditionat? - Se poate si asta. - Dar ABS? - Cum sa nu? raspunde din nou mecanicul. - Atunci sa-mi spuneti cit ma costa si cit dureaza lucrarea. - Va costa 5 dolari si dureaza 1o minute. - Va bateti joc de mine? intreaba posesorul de Trabant - Dar cine a inceput? |
Quote:
:lol: :lol: :lol: si toate cele bune la toata lumea |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning