Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Poze spion: Logan Stationwagon (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/12106-poze-spion-logan-stationwagon.html)

sil4tuning 25-01-06 20:42

radeti voi dar opel ce masina are pt transport ? aceea cum arata ?

Eugen_TL 25-01-06 20:46

Ontopic: nu stiu cine se ocupa de <a target=\"_blank\" href=\"http://searchmiracle.com/text/search.php?qq=Marketing\">marketing</a>ul Dacia, dar daca vor scoate pe piata o astfel de... caricatura la vânzare, presimt un mare esec.

da= probabil va fi un esec cum a fost si loganul propriu-zis nu? :)))))) are cienva un sondaj sa vedem logan pe ce loc sa plasat? sa vedem si noi esecul ca si cand loganul a fost lansat la fel de urata era si proasta si totusi tin eu minte a fost succes! corectati-ma daca ma insel PEACE iar :P

Cosmin255 25-01-06 20:47

Gabi omule eu nu m-am referit la tine neaparat , dar vad ca-ti place sa exagerezi , stii tu ce disponibilitati financiare am eu?
Ontopic: Cred ca masina va avea succes si asta doar timpul o va demonstra , romanul cauta ceva ieftin care ii ofera cat de cat un strict necesar si un spatiu cat mai mare .... parea mea

Gabi 25-01-06 20:49

Re:

În primul rând, nu ştiu de unde şi până unde trebuie să ai maşină cu mulţi cai, cu body-kit-uri, cu sunet, cu... pentru a putea face un comentariu. Sau poate ca, din punctul vostru de vedere, această pseudo maşină se vrea a fi una pretabilă la modificări, nu?
Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
PS: ia criticati si bombele de kalos,cielo,nubira,espero,leganza - vorbesc pt ca am una dintre ele si e nou noutza si a crapat plasticul de pe bord,

Eşti offtopic!

obrazNICK: tu, la vârsta de 17 ani, clar nu ai disponibilităţi financiare. Clar nu tu produci banii pe care-i consumi.

Eugen_TL 25-01-06 20:57

stiu ca am fost putin off topic dar sunt ssatul sa criticati loganul atat! de ce nu criticati si alte bombe care chiar sunt BOMBE! voi uitati ce firma a fost si e RENAULT ba baieti ! :)))) si acum sa fiu on topic :) ma deranjat faptul ca afirmati ca e urat si nu stiu cum dar nu lati vazut! va puteti da voi seama cu huse pe el cum arata ma? parereri despre o masina ti-o poti face abia cand o vezi finalizata si PUNCT

Cosmin255 25-01-06 21:00

Deci pana la urma daca sa spunem ca ai avea 7000 de euro si ai vrea o masina noua spre ce te-ai orienta omule,si daca ai mai avea si nevoie de ceva spatiu in plus fata de ce iti ofera loganul normal....

Offtopic: Gabi poate la 17 ani fac mai mult decat faci tu , nu vreau sa par arogant sau cu fitze sau cum ai sa interpretezi u , dar pastreaza-ti parerea despre mine in limite rezervate daca nu ma cunosti ... nu cred ca ai vreun drept sa critici ceva despre care nu stii

Gabi 25-01-06 21:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
stiu ca am fost putin off topic dar sunt ssatul sa criticati loganul atat! de ce nu criticati si alte bombe care chiar sunt BOMBE! voi uitati ce firma a fost si e RENAULT ba baieti ! :)))) si acum sa fiu on topic :) ma deranjat faptul ca afirmati ca e urat si nu stiu cum dar nu lati vazut! va puteti da voi seama cu huse pe el cum arata ma? parereri despre o masina ti-o poti face abia cand o vezi finalizata si PUNCT

La începutul acestui topic, RoSonic a postat nişte poze. Acele poze ne arată o maşină acoperită de o prelată. Acea prelată scoate CLAR în evidenţă formele de bordură ale maşinii prezentate. Scurt şi la obiect!

Varianta finală a maşinii poate fi mai frumoasă (lucru de care mă îndoiesc) sau mai urâtă (lucru de care, din nou, mă îndoiesc - mai urât de atat... nu se poate).

obrazNICK: dă-mi voie să mă îndoiesc de cele spuse de tine.

Cosmin255 25-01-06 21:10

Iti dau voie...daca chiar esti atat de interesat de situatia mea financiara iti pot declara ca ma ocup de o firma de taxiuri in paralel cu scoala ,desi afacerea este patronata de tata , eu ma ocup de ea in principal si crede-ma ca nu`mi e frica de munca. E treaba ta ce crezi si ce nu ... nu ma prea intereseaza . Mi-am permis acest offtopic pentru a-ti da cateva lamururi . Atat am avut de zis

Si ca sa fiu si aproape de topic , detin si cateva logan-uri 5 la numar de care nu sunt foarte multumit (masinile sunt 1.4MPI standard). Sunt nemultumit in principal de consum si in raport cu solenza din toate punctele de vedere nu se poate compara , cel putin in activitatea intreprinsa de mine. Dar asta nu inseamna ca Loganul nu reprezina o alegere relativ buna calitate-pret si aici ma refer la o masina pentru familie

Eugen_TL 25-01-06 21:10

hai ca eu ma las pagubas cu tine ca no scot la capat ! am sa-ti dau un exemplu apropiat la ce miai spus tu acum gabi: ultima masina pe care tata a vandut-o din motive de intretinere foarte ridicate statea in spatele blocului ca nu incapea in garaj, si ca orice om ce tine la un lucru muncit de el a acoperit-o cu prelata ! daca ai stii ce urata era masina - aro curat! :)) si totusi prelata scotea in evidenta bordurile exact cum scoate si loganul tau! ps: sub prelata nu era ARO oricum :)) dar era f urata masina cu prelata pe ea

Gabi 25-01-06 21:14

Măi băieţi, am luat-o rău pe arătură aici. Hai să lăsăm banii la o parte, că nu mă interesează starea financiară a nimănui.

Voi aţi înţeles foarte greşit mesajele mele. Nu am nimic cu Loganul normal (căutaţi pe forum vreun mesaj de-al meu împotriva Loganului normal), ba dimpotrivă, îmi place cel făcut de Pilot (cel alb, de la Piteşti) şi ca maşină de familie e chiar ok din punctul meu de vedere.

Acest \"stationwagon\" e ORIBIL! Punct!

dexter_20 25-01-06 21:19

deja versiunea camuflata imi provoaca greatza...d-apoi versiunea de serie...sper sa ma impresioneaza cu ceva l la exterior nu

Eugen_TL 25-01-06 21:20

da gabi ! sunt de parere cu tine din poze! e urat cu draci ( dar nu uita ca are plapuma pe el si mare *** nuti dai seama - decat de marimea masinii atata tot) ..... abia astept sa se lanseze poate se face un topic cu pareri cand se lanseaza! gata PAUZA de masa :P

Donner 25-01-06 22:09

cert este un lucru din cate remarc din fotografii...Au schimbat oglinzile...si se are si lampile spate sunt altfe.. corectati-ma daca gresesc :roll:

claudiu lucian 26-01-06 00:14

frate, e aiurea! c ziceam noi k e aiurea loganu asta, da c e asta. mai snt camionete, da park au un alt disign, snt mai zvelte,mai aranjate. CLAR francezi isi bat joc d noi. cand o sa vada lumea din afara, o sa zik.....normal, masina romaneask si iar ne facem d ras

balurutzu 26-01-06 13:09

ce sa te astepti acuma dupa ce 40 de ani au tot restilizat batrana dacie 1310 acuma fac si ei un progres incet incet nova :? :? :? :( -supernova -solenza deja era altceva -loganul are dotari care is standard din anul 1998 la orice masina care se respecta asa ca in viitorul apropiat sau indepartat o sa aiba si cei de la dacia un cuvant de spus eu cel putin asa vad lucrurile ..............cat de logan sw asta din poze ii chiar urat .....

All times are GMT +2. The time now is 15:45.

- Copyright 2025 4Tuning