![]() |
Re: De vânzare: Bugatti Veyron Pegaso
Quote:
|
Quote:
EXACT cubanez..asta vreau si eu sa spun... pana sa ajunga la produsul finit au cheltuit mult, dar MASINA IN SINE nu costa mai mult de 1 mil euro .. ei au vrut sa castige din vanzarea ei apoi, din reclama si altele |
Quote:
|
Buoss, buoss, la combinatzie cu o pisica 2.5 vanos nu vrea?
Dar sa mai dea si o diferentza :lol: |
Le era greu sa lase un numar de telefon, sau niste date de contact?? :?
|
probabil da , asa este , sunt in pierdere cu proiectul "veiron" au facuto sa arate cines baietii rai:) , dar nici un neamt niciodata in viata lui nu va produce ceva in pierdere asta e logic.Ideea e ca ori au avut sponsori f puternici ori un finantator sau un magnat care a vrut asa ceva ,si asa au combinat utilu cu placutul....
|
Aici nu e vorba de productie ... ca nu multi isi permit masini de 1.8 mil aici sta totul in smecherie :D au aratat celorlalti producatori ca sunt cei mai tari din parcare ... parerea mea :)
|
Quote:
|
cei de la porsche ai afirmat pretul
|
O Masina Superba.. Nu prea poti numii Veyronu Acesta a avea un pret de criza .. in locul arabului de a detinut-o as fii rulat mai mult o astfel de minunatie ... interiorul este exclusivist :X
|
ma,las lua io da nu am inca permis:D
|
1.8 mil :| ...pfff...cam mult pt 2 culori si niste caluti in plus
|
am vazut o emisiune pe discovery despre producerea seriei 6 de la bmw.. si ziceau ca ii costa foarte mult sa produca masina, si ca investesc milioanele de euro.. dar se refereau la costurile de a o aduce pe piata.. cu absolut tot ce inseamna asta..
adik teste peste teste, designeri, ingineri, publicitate, alea alea.. asa si la Bugatti.. poate primul model i-o fi costat 5 milioane, dar nu-i costa acum atat de mult sa-l produca.. |
mortal..
|
cine are bani da,nu sta ca noi la atatea discutii
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:56. |
- Copyright 2026 4Tuning