![]() |
parerea mea este ca poti pune orice aproape orice motor pe aproape orice masina, important este sa existe bani si priceperea unor mecanici foarte buni.
|
Re:
Quote:
|
ontopic - Corrado datorita interiorului (karmann si-a facut datoria) imi place pozitia la volan, o senzatie sport care in golf cam lipseste .... (performante echivalente)
|
cine a castigat in cursa pusa de tine corrado ?
|
jmechera cursa de mai sus.....
corrado prefer si yo...mult mai sportiv,mult mai original apropo,la cat gasesti un corrado d-asta?? multumesc :) |
m-ar interesa daca Corrado are euro 2 ......... (din cate stiu eu da, dar vreau sa fiu sigur)
|
Are euro2 si eu am luat-o cu 14000 de marci acum aproape 5 ani. Fa o cautare pe mobile.de si vezi acolo cel mai sigur. In momentul de fata nu se poate inscrie, eventual o recarosare ceva...
|
Re: GOLF VR6 vs CORRADO VR6 (razboi in familie)
Aleg VW Golf VR6!Si sa fie obligatoriu COUPE!Corrado are un aspect invechit.Golfurile III chiar daca au multi ani de cand au iesit pe poarta fabricii arata mai bine si decat Opel Astra G(la "look" ma refer).
|
Aha. Si seria 3 limuzina arata mai bine decat M3.
|
Corrado pt ca este o masina mult mai agresiva si singurul VW care m-ar interesa.Golful e banal...
|
Quote:
Ai niste gusturi ... aleg corrado , am mers cu aman2 , corrado e mai stilata... mult mai golfu e ... o masina care daca e in mintile ei .... TRAGE RAU. .. corrado la fel, doar ca .. iti ofera mai multe |
Dadea bine acum 15 ani, acum, in prezent, da extraordinar...
|
votat corrado
|
votat corrado
|
"batalia" asta e ca intre scirocco si golf 6 gti. acelasi motor si totusi aceeasi platforma, dar majoritatea vor alege scirocco. pentru gusturi diferite.am ales corrado. va fi o clasica, pe cand golf 3 e... nu prea e.majoritatea le vezi cu toba de la bazar si numar de bulgaria.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:40. |
- Copyright 2026 4Tuning