![]() |
Re: E9 - <<<
Masini de colectie, bijuterii nu merita sa dai banii pe o masina ca asta sau sa detii una si sa o folosesti ca masina de zi cu zi, in primu rand ca au un consum de te doare sufletu sa apesi pe acceleratie si in al doilea rand, sunt masini vechi nu merita uzate pe strazile din Romania si mai ales sa te mai loveasca si un bolovan, si-a bagat picioarele in toata munca ta si in toti banii tai. Ai niste masini frumoase care valoreaza o avere atat din punct de vedere financiar cat si ca valoare sentimentala, e foarte greu sa renunti la asa ceva, e in sange, boala grea :) .
|
frumos cs este in cj unu inpecbil nou parca acum lau fabricat las cam sati arat o poza ..
bafta cu projectul8) |
baga poza.....mersi...nici eu nu vreau sa merg zilnic .daca e sa te loveasca........asta e
avere valoreaza doar din punct de vedere financiar si al muncii depuse...asa ca masina nu prea are pret in romania...valoreaza doar pt mine si cei care cunosc...pt altii e un cazan |
Mai da-ne detalii, ce ai mai facut la ea
|
cat de cat am mai pus o pe roti.nici nu prea merg cu ele
anu asta nu am mers deloc mai am sa i fac traseul de esapament sai deblochez franele ca s au blocat etrieri am luat garnituri noi le schimb si cam asta ar fi..in rest mai multe poze si detalii sunt la masina mea old school...am facut din greseala 2 topicuri..in 2 locuri diferite. |
merita sa bagi bani
e investitie sentimentala.. pacat ca tara asta nu incurajeaza asa ceva.... |
Quote:
Oricum... e superba masina!!!!!!!! Bafta;) |
3 Attachment(s)
mersi ma lupt pana o sa ma doboare...ca ei asta stiu sa te tina prost si sarac.nu ti vor binele
aceasi culoare insa seara se vede albastra |
te admir...superba bijuteria...nu vezi asa ceva in fiecare zi oriunde...te sustine...n-o sa te doboare:D bafta multa cu masina si ai grija de ea ca merita:D
|
te sustin*
|
ee a mea este de aia de hard work la ea.. am vazut si eu una impecabila prin oras este a unu i domn care mai aer 2 3 sl vechi de fel masini superbe si alea.....dar financiar nu cred cama voi putea compara cu el si nici nu voi visa sa am o mica parte din averea sa.si nici nu vreau
mie imi place sa le desfac le strci la fac la loc etc:P puzzle pasiune placere..placere de a le da viata placerea de le plimba cam rar ce i drept insa asta e momentan e nasol pt cei mai multi dintr e noi |
Felicitari...superba masina...si ff rara si impecabila
|
f rara da :P impecabila nu ...dar nici nu astept sa gasesc perfectiunea intr o masina din 1969 pt varsta ei este ca o doamna de 40 de ani frumoasa foc care arata ca o domnisoara de 20 :PP
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:57. |
- Copyright 2026 4Tuning