16-04-09, 00:51
|
|
 Stage 5
|
E9 - <<<
2800 cs din 1969 inca nefunctional...lipsesc ceva parti de la interior mai are multa mecanica de inghitit da nu prea am avut timp de ea.si sincer nici bani si nici chef ca baietii buni au avut grija sa mi fure o masina...asa ca puneti va alarmeee..in fine masina 6 cilindrii 2800 cmc servo, 2 carburatoare,si geamuri el ...cam atat cu optiunile.nu mai are jantele din poze.le am vandut..acum are unele pe 14 urate rau si nu i fac poze cu ele....nu i perfecta dar e ok .nu i mai cazan decat alte masini.e pe acolo
Last edited by BMWUTU; 16-04-09 at 00:54.
|
|
|
16-04-09, 03:00
|
|
 Stage 5
|
Re: E9 - <<<
multa rabdare pt piesa asta de colectie ca o sa ai nevoie
|
|
|
16-04-09, 06:14
|
|
Stage 3
|
As putea spune ca se tine destul de bine pentru o masina de 40 de ani, pe o parte bine ca ai scapat de jantele alea, erau din alt peisaj, pe masina asta merge altceva, ceva mai clasic.
Intradevar cum spune si weedboy o sa-ti trebuiasca multa, multa rabdare pentru achizitionarea pieselor si mai ales a unora intr-o stare buna de functionare sau/si estetica. Din punct de vedere al motorului practic n-ar fi prea lenes ba din potriva are 170 cp, pentru anii in care s-a fabricat as putea spune ca e chiar vioi dar s-ar putea sa te incurce putin ca e pe carburator.
Masina asta e din alta clasa, intr-un fel e greu sa faci o masina "de curse" din ea, e foarte greu si e mai mult probabil sa iasa o masina de kitch, e mai bine sa mergi pe linia ei clasica, sa o pastrezi cat mai originala, eventual sa o inbunatatesti din punct de vedere tehnic, repet, estetic poti doar sa o aduci asa cum a iesit ea din fabrica poate usor modificata, dar usor. In rest ce sa zic... bafta cu masina sa ai grija de ea, este o masina destul de rara, s-au fabricat doar 30.546 E9 in toata lumea dintre care doar 6.283 cu motorul 2.800 CS avand in vedere ca din e30 s-au fabricat 2.339.248 exemplare. Bafta
Last edited by Ciocolata; 16-04-09 at 06:19.
|
|
|
16-04-09, 06:39
|
|
Stage 2
|
absolut superba :X ,ai grija de ea si vezi ccum o readuci pe sosea
|
|
|
16-04-09, 09:35
|
|
|
BMW Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Design Team] [Virtual Tuning] [BMW]
|
Superba, ar fi pacat sa ajunga la fier vechi.. Pe cat erau jantele din poze? Se gasesc piese pentru ea?
|
|
|
16-04-09, 14:17
|
|
 Stage 5
|
foarta faina masina  sa ai noroc de ea..
|
|
|
16-04-09, 14:27
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel] [BMW]
|
SUPERBA ...Tine bine de ea .....si pune-o inapoi pe strazi ...e piesa rara !  o asa masina nu merita sa ajunga DECAT pe strazi ...nu la remat !  Imi imaginez cum o arata cu totul original pe ea !DE VIS
Succes , multa rabdare si multi banii  )
|
|
|
16-04-09, 17:04
|
|
 Stage 5
|
arata mult mai bine in realitate . si da sunt de acord cu jante clasice.mega de acord. bafta florine poate mergi cu ea la mare ar fi super misto
|
|
|
16-04-09, 17:05
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Ciocolata
As putea spune ca se tine destul de bine pentru o masina de 40 de ani, pe o parte bine ca ai scapat de jantele alea, erau din alt peisaj, pe masina asta merge altceva, ceva mai clasic.
Intradevar cum spune si weedboy o sa-ti trebuiasca multa, multa rabdare pentru achizitionarea pieselor si mai ales a unora intr-o stare buna de functionare sau/si estetica. Din punct de vedere al motorului practic n-ar fi prea lenes ba din potriva are 170 cp, pentru anii in care s-a fabricat as putea spune ca e chiar vioi dar s-ar putea sa te incurce putin ca e pe carburator.
Masina asta e din alta clasa, intr-un fel e greu sa faci o masina "de curse" din ea, e foarte greu si e mai mult probabil sa iasa o masina de kitch, e mai bine sa mergi pe linia ei clasica, sa o pastrezi cat mai originala, eventual sa o inbunatatesti din punct de vedere tehnic, repet, estetic poti doar sa o aduci asa cum a iesit ea din fabrica poate usor modificata, dar usor. In rest ce sa zic... bafta cu masina sa ai grija de ea, este o masina destul de rara, s-au fabricat doar 30.546 E9 in toata lumea dintre care doar 6.283 cu motorul 2.800 CS avand in vedere ca din e30 s-au fabricat 2.339.248 exemplare. Bafta 
|
marfa treaba asta. destul de rara caruta.
|
|
|
16-04-09, 19:54
|
|
Stage 3
|
O astfel de masina face senzatie chiar daca uni cred ca senzatie poate face doar o Toyota Supra cu un body-kit impresionant, o toba zgomotoasa si neoane dedesubt, o astfel de masina atrage atentia prin simplitate si prin raritate (sincer sa fiu cred ca am vazut o singura masina de genu asta de cand ma stiu, si aia era un E3 cam aceeasi masina doar ca e in 4 usi, variata sedan deci un E9 nu am vazut niciodata live). Asta e o masina care in momentu de fata ar trebui sa mearga doar la expozitii, nu merita sa fie omorata in trafic zi de zi, sa te duci la hypermarket sau la serviciu. O sa fie putin mai greu cu reconditionatu, piese rare si totodata scumpe pentru ca ce e rar e si scump nu? dar daca ai voita, rabdare si mai ales bani o sa iasa ceva frumos daca vrei
Cam asa ar trebui sa arate masina asta:
http://upload.wikimedia.org/wikipedi.../BMW2800CS.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...800CS-rear.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...S-interior.jpg
... mai putin jantele care nu o reprezinta, nu o pun deloc in valoare, aici poate intervenii mica modificare pe care o poti face de cele originale, desi multi nu cred jantele sunt un detaliu destul de important adauga mult efect masinii, ar merge ceva de genu asta: http://lh5.ggpht.com/_79s-6VGodwQ/R7...t-glimmies.gif dar in loc de BBS sa fie sigla de la BMW si poate nu cromate dar daca ma gandesc putin ar cam merge pentru ca are si grilele si ornamentele cromate si ar avea cu ce sa se potriveasca, in fine... eu pot doar sa-mi dau cu parerea deciziile despre cum o sa faci masina depind de gusturile tale, de cum vrei tu si mai ales de ce bani o sa ai... bafta cu proiectu'  sa ne ti la curent si sa ne auzim de bine...
Last edited by Ciocolata; 16-04-09 at 20:03.
|
|
|
16-04-09, 20:59
|
|
 Stage 5
|
azi am muncit 1 zi intreaga sa fac conexiunile la fire pt pozitie faza scurta si lunga...este in trerupatr cu mai multe functii si cu firele alandala.....am reusit ceva ...dar am obosit...acum ma duc sa ma uit la wrestlemania....rotile alea mergeau asa de furat ochii ca erau cromata si masina are ceva crom
erau pe 18
rabdare am de 2 ani tot strang piese de pe e bay unele f scumpe unele mai ieftin.dar acum cum am ramas fara servici ....e cam groasa treaba. nu vreau sa fie nici o masina de fuga sau curse .clasica.i am cumparat de ep e bay un spoiler alpina :P ca parca ai trebuia....de fata ....in rest motorul este nou .carburatoarele in mintile lor.nu scoate fum nu balbaie nu nimic.merge beton .am luat reviziile la rar mai tre doar sa schimb amortiz fata spate sa curat franele ca s au ancrasat si cam atata ...cu interiorul trebuie rabdare si NOROC..pe langa bani .ca nu prea se gasesc piese.
|
|
|
16-04-09, 21:08
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
|
superba masina si foarte rara. cam pe la ce pret ajunge una ?
|
|
|
16-04-09, 21:29
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
superba masina si foarte rara. cam pe la ce pret ajunge una ?
|
Bate undeva pe la 8.000 - 10.000 euro intr-o stare foarte buna
http://cautare.mobile.ro/vehicule/sh...o&pageNumber=1
Imi cer scuze daca e reclama nu asta e intentia.
|
|
|
17-04-09, 15:07
|
|
 Stage 5
|
nu este reclama pt ca nu este topic pt vanzare....rotile de pe aia albastra sunt horror...nici sa nu le vad:P interioru arata beton..la mine pielea nu este asta bine intinsa pe scaune.. insa va fi retapitata ..dar poate la anu .ca anu asta am ramas fara servici si au cam stagnat investiittiile ca nu mai este cascaval.......depasec cu usurinta si 10 000 euro ...una dar csl era pe e bay la 130 000 e si mai era un csl la 69 000 si cateva undeva la 40 000 50000 dar csi uri ...
|
|
|
17-04-09, 15:08
|
|
 Stage 5
|
aia din poze aree si aer cond , a mea nu are.da nici nu mi trebuie
|
|