![]() |
Re: EP3 TypeR - 255 hp in RO
Quote:
|
cum se comporta masina? filmari, poze, detalii... Hai Akime, baga tata :D
|
Sincer...eu cred. Pentru a ajunge la asemenea putere dintr-un 2.0l VTEC. NUmai daca e Honda S2000 atunci e diferit. Pentru o masina cu tractiune pe fata asemenea putere este sinucidere. Si credema cand iti zic ca stiu ce vb. Sa mai pui si un turbo sau supercharger(compresor) atunci numai de copaci o sa o parcheze in curbe ...Asemenea putere la rotile din fata e buna numai in linie dreapta ....curbe mai in viteza ...nici sa nu te gandesti. Oricum, puterea e destul de mare ...nu stiu cat e de reala pana nu vad Dyno sheet-ul. Mult success in tot ce faceti.
|
man am condus-o si cu slick'uri kiar nu e asa haos ... la schimbarea 1 cu 2 trebuie sa ai grija dar e ok
o sa pun cat de curand Paul ;) ah ... si masina va primi 2 scaune din carbon care cantaresc 2.5 kg fiecare ;) |
|
Felicitari proprietarului, sa se bucure de ea! 8)
|
treaba...
|
cu sau fara killer cams,bye bye idle :) impresionant,250 cp dintr`un motor de 2.0 aspirat,aici trebuie recunoscuta adevarata valoare a tunerilor,cu turbo/compresor oricine poate adauga 50+cp...foarte tare,am sa urmaresc cu atentie topicul,multa bafta in continuare!
P.S. ECU e Hondata? |
auzi, da acum am observat, pe youtube scrie 300 hp. cati are pina la urma?
|
Hondata K-Pro da
idle'ul este asa din cauza clapetei de acceleratie marite si careia i s-a anulat senzorul de idle, dar se va rezolva asta cu o clapeta upgrade pt Mustang GT :D 255 sunt la roti ... la volanta sunt undeva pe la 290-300 |
aha, 300 e calculul teoretic la toate upgrade-urile
|
din ce am inteles exista si ceva fise de dyno care atesta lucrul asta
cum pun mana pe ele cum le pun aici ;) |
your the paparazzi ? :)
|
video/grafica dyno.....?¿
|
ah da' kiar. trebuie sa le iau si eu ca le-am uitat
motorul a fost dat jos, se pare ca a inceput sa aiba probleme la un piston. din ce stiu eu va fi reparat si pastrat, si se va monta inca un K20 cu JRSC :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning