![]() |
Re: Activare functii extra GOLF 4 & resoftare & adaptare computer bord, scanare VAG-C
Xpression pai ia legatura cu GL12ANB e si din oras cu tine el mi`a activat inchiderea usilor automat dupa 15km/h si ieri mi`a activat si ridicarea/coborarea geamurilor din cheie:X totul se face prin intermediul unui laptop si a unui cablu OBD2 sper sa nu gresesc dar in ori ce caz nu faceti astea singuri:)))
|
Re: Activare functii extra GOLF 4 & resoftare & adaptare computer bord, scanare VAG-C
In Timisoara face cineva asa ceva? M-ar interesa Range si eventual schimbarea limbii din Germana in Engleza.
|
In bucuresti se ocupa cineva de asa ceva?
|
Cei care stiti nu ne puteti spune si noua exact procedura de a activa aceste functii cu vag.com?Macar cea cu geamurile din telecomanda si cu inchiderea usilor.:D
Multumesc |
Daca te descurci cat de cat cu germana ai aici :
STG 35 (Komfortsystem ohne eFH) auswählen oder STG 46 (Komfortsystem mit eFH) auswählen STG Anpassung -> Funktion 10 -> Kanal 03 (Auto-Lock) Das Fahrzeug wird bei einer Geschwindigkeit von 15km/h verriegelt (0 = aus; 1 = ein). -> Kanal 04 (Auto-Unlock) Das Fahrzeug wird bei einer Geschwindigkeit von 15km/h verriegelt und nach abziehen des Zündschlüssels entriegelt (0 = aus; 1 = ein). PS Mecanicul tau ar trebui sa reuseasca si fara sa stie germana :) |
Intamplator mai inteleg ceva din germana asta:lol:.
Multumesc mult |
Trebuie activate ambele canale 03 si 04 altfel nu merge sistemul cum trebuie. :D
|
Quote:
imi poti spune te rog, pas cu pas unde trebuie intrat sa deschid geamurile din telecomanda? plz.. |
Din pacate Roll up (ridicarea geamurilor din telecomanda)- nu prea se face cu Vag Com-ul....Eu il fac cu cu interfata seriala si VDS pro, sau alt soft dedicat.
De asemenea - wellcome, iluminarea limbilor pe contact, Range-ul, schimbarea pictogramei din sedan in variant....toate se fac prin editarea dump-ului eepromului din cluster Legat de inchiderea/deschiderea usilor la 15 km/h Intri cu VCDS = VagCom - pe 46 - Convenienta, 10-Adaptations, si la canalele 03 si 04, introduci new value 1, la amandoua. Test - Save-Done - Go back....si cam asta e treaba |
sal. o intrebare.
am un golf 4 fara computer de bord Tdi 1.9 asz !! si mai am unul cu computer de bord(aceasta este avariat il tin de piese).ma intereseaza sai iau computeru de bord si sa-l pun pe al meu. . functioneaza pe masina . ca am pus baterie pe ea si a functionat computerul / alarma / geamuri..are si senzori de ploaie, clima si pilot. al meu nare. ce trebuie sa modific sa-mi functioneze. modulul de confort nu este la fel. difera mufele. ------------------------------------------- ms |
1. trebuie sa iei de pe masina avariata - clusterul, maneta cu butoanele de BC si mufa din ea.
Confectionezi cablajul de la maneta la mufa verde din spatele clusterului, il montezi, montezi maneta (trebuie dat jos airbag-ul, volanul si ce mai e pe coloana) si montezi clusterul nou. Dupa aia trebuie sa faci adaptarile de soft. In functie de ce an e masina, iti trebuie PIN ul clusterelor, ca sa le adaptezi pe masina si sa scrii cipurile la chei. ...cam toata treaba...in max 2-3 ore esti la gata. P.S. - ce an e masina avariata si asta buna, ca sa iti spun daca merg schimbate. |
masina avariataa (mk4) an 2000 (era 1.9 tdi 116 cai)
si masina buna (mk4) an 2003 (1.9 tdi 131 cai) cea avariata are si senzori de ploaie , tempomat , ecran BC mare . modulul confort nu este la fel ca l-am desfacut odata sa vad dak este la fel.. si nu se potrivesc mufele. |
din pacate nici swap-ul de clustere nu se poate face.
1. golf-ul din 2000 e posibil sa fie fara CAN plus ca e immo2 2. golf-ul din 2003 are Can si e immo3 Pe o masina care are Can si e immo2, merge cluster immo3 ,,,, invers nu. |
ok.. am inteles. o sa fac altfel.......
mai am si un passat din 2004 extra full. ........ dar ecranul BC de pe cea avariata merge loat si pus ? |
Quote:
am o bora din 2002,cu display comp bord mare |
| All times are GMT +2. The time now is 18:22. |
- Copyright 2026 4Tuning