![]() |
SuPeRbA masinutza asta :shock: :o
|
mie niciodata nu mi`a placut Camaro dar asta e chiar criminala
dar 6l si doar 400 de cai mi se pare o tampenie americanii arunca banii in rezervor cu furca.... |
super mishto masina. mustang, trage pe dreapta ca vine cel mai mare cosmar al tau. Apropo, numai mie mi se pare ca seamana un pic cu skyline-ul R34? daca as avea bani pt o casa, acu mi-as cumpara masina aia.
|
foarte tare, 2 chestii nu inteleg , de ce jantele-s ... leite cu cele dp rx8 , si ...
motorul e ... : 6l , LS2 V8 ? ce reprezinta LS2? masina e superba ... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
-------------City----Highway M3----------16-----24 Corvette---18-----28 Deci dupa cum vedeti,desi M3 are doar 343 CP si o curba de putere care se apropie de o linie verticala (dar are peste 100 CP/l,si stim cu totii ca asta conteaza cu adevarat :roll: ),consuma mai mult decat Corvette. LS2 e codul motorului,nu inseamna nimic special legat de tehnologie sau performante. |
consum sau nu mashina este superba din orice unghi ai privi-o....shi era de asteptat sa puna un V8 pe ea classic......oricum eu am avut mereu o slabiciune la muscle-car-uri.....shyi cu rervitalizarea asta ainecpute de ford cu mustang-ul totul poate sa meraga numai intr-o directzie............adica spre foarte bine.......bravo lor....:)
|
In dulcele stil american :twisted: ! I like it :wink:
|
Re: Chevrolet Camaro Concept
6 Attachment(s)
new pics ....
|
Super tare! Americanii cand aduc la viata ceva din trecut stiu cum sa o faca.
|
Mi se pare un pic de dodge charger?Exceptand botul ceea ce este ceva inedit pentru Chevrolet!Ma intreb o fi aerodinamic in fata?:lol:
|
SUPERBUS !!! :d
|
SINGURA MASINA AMERICANA CARE IMI PLACE :D
legat de consum : din ce am obs eu o masina consuma mult cand are putere mare, nu neaparat daca are capacitate cilindrica mare. cele mai bune exemple impreza si evo |
mi-ar placea o jucarie ca asta..:lol: :rolleyes2
|
Deshi e admirabila intentzia de a face remakuri la toate modele de muscle car faimoase din SUA eu tot prefer variantele originale....dar orikum rekunosk ka arata bine camaroul:)
|
3 Attachment(s)
misto masina.. da parca raman la aspectul oldschool al musclecar'urilor ... sau poate o combinatie ..intre vechi si nou ... cum ii mustang shelby sau minunatia asta de 69 camaro ss de la foose design
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning