Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Cea mai ieftină maşină pe care a văzut-o vreodată lumea se lansează astăzi (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/115524-ieftina-masina-vazut-vreodata-lumea-lanseaza.html)

Radoo_84 23-03-09 14:25

Re: Cea mai ieftină maşină pe care a văzut-o vreodată lumea se lansează astăzi

daca fac astia reducere vreo....1500 de dolari, as luao ca bicicleta cu motor la bunica-mea

KAY_ 23-03-09 15:06

radeti voi de masina asta , dar o sa va speriati de ce succes o sa aiba.deja cererea este de 4 ori mai mare decat pot produce, cat despre piata europeana , nici nu o sa i intereseze, la cata populatie este in india care inca merg cu caruta , "caterinca" asta de masina cum o numiti , pt ei este prajitura.

P.S. Noi romanii nici nu ar tebui sa comentam rautacios la adressa masinii , sa uitat ca Dacia a stat in fabricatie pana in 2004, un model copiat dupa renault din anii '60

david_makaidj 23-03-09 15:46

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2175292)
eram sigur ca se va gasi cineva care va cataloga din nou loganu ca fiind cea mai urata si proasta masina...nici nu se compara bai baieti cu trompeta asta facuta de indieni!;) nu sunt fan dacia, dupa cum vedeti si la avataru meu dar chiar sunteti culmea cu criticile astea la adresa unei masini care se vinde mai bine ca oricare alta la ora actuala ;)

se vinde se vinde dar pentru nu mult timp...si fraierii de germani acuma dau cu capul de pamant cand au vazut cat de naspa e loganul......si altfel pana acuma sau vandut cele mai multe bucati in romania si germania vai de ei...dar in alte tari daca vezi unul mare minune...in croatia abia sunt 10 bucati de dacii in toata tara....dar ei macar cumpara masini dar nu loganuri cu 70.000 de eur cum au smenat astia cu poliata... si acolo 100 la 100 cativa si-au umplut buzunarele

addicted2trance 23-03-09 16:07

stii tu ca asa fac nemtii :( bai cat imi doresc sa fiu si eu un d'asta care sa le stie pe toate :( da cum e treaba? iti apar ideile aste sub forma de viziuni sau primesti un e-mail de informare?

Revenind on-topic: in romania sigur nu va avea succes, aici toti vor masini cat mai mari si mai puternice, poate in tari ca olanda unde troneaza smartul si sparkul sa apara si tata nano :)

Sasha 23-03-09 16:33

si culmea iti mai trebuie si B-ul sa conduci asa ceva:lol::lol::lol:

SLV3 23-03-09 17:25

O masina ok din punctul meu de vedere dar doar pentru mersul prin oras de zi cu zi.

allexutzzu 23-03-09 17:29

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2175507)
se vinde se vinde dar pentru nu mult timp...si fraierii de germani acuma dau cu capul de pamant cand au vazut cat de naspa e loganul......si altfel pana acuma sau vandut cele mai multe bucati in romania si germania vai de ei...dar in alte tari daca vezi unul mare minune...in croatia abia sunt 10 bucati de dacii in toata tara....dar ei macar cumpara masini dar nu loganuri cu 70.000 de eur cum au smenat astia cu poliata... si acolo 100 la 100 cativa si-au umplut buzunarele

off: doamne, dar cum le stiu unii pe toate...tare as vrea sa fiu si eu asa! :rolleyes2 eu zic sa te informezi in ceea ce priveste parerea nemtilor despre logan si apoi sa vii sa postezi aici ca un adevarat atotstiutor ce esti!

askhy 23-03-09 17:41

Succes cu aceasta noua masina, chiar va fi masina omului sarac.
Doar ca la design parca ar fi un SmarTiz

srn_86 23-03-09 18:30

dintr-o declaratie mai veche a producatorului, spunea ca este un inlocuitor al scuterelor(daca nu ma inse), asa ca nu tre sa avem prea mari pretentii

Pardalian 23-03-09 18:47

Ma intreb daca cei de la Euro NCAP au de gand sa o puna la teste.....cum au facut cu fiat-ul 500 (impotriva unui Q7).....de curiozitate doar

BR-03-PMP 23-03-09 18:47

zici cai construciti din fiare vechi=)) ma intreb pe cat are jentile 11" cat draku=))

JohnnyX 23-03-09 19:33

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2175890)
Succes cu aceasta noua masina, chiar va fi masina omului sarac.
Doar ca la design parca ar fi un SmarTiz

Cred ca SmarTiz e cea mai buna si scurta definitie pentru masina asta.Felicitari pentru idee. :lol::lol::lol:

askhy 23-03-09 19:36

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2176345)
Cred ca SmarTiz e cea mai buna si scurta definitie pentru masina asta.Felicitari pentru idee. :lol::lol::lol:

Primesc vreun premiu? (glumeam) :D:D:D

JohnnyX 23-03-09 19:38

Dap ! Meriti un Smartiz ! :lol::lol::lol:

askhy 23-03-09 19:45

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 2176365)
Dap ! Meriti un Smartiz ! :lol::lol::lol:

Mersi, si dupa asta sa va spun cat de fiabil este ;)
sa vad cat pot sa il jaruesc si cat duce:D( just jocking)

All times are GMT +2. The time now is 20:26.

- Copyright 2026 4Tuning