Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti (+ FOTO LIVE) (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/115515-dacia-duster-prezentata-23-martie-bucuresti-foto-live.html)

david_makaidj 23-03-09 15:51

Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti. Ne vedem acolo...

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2175282)
si la banii astia ia-ti u SUV nou...sa vedem ce-ti iei de 16-18.000 ;)

iti iei second un navara sau ceva dar totusi nu se compara cu o masina de unica folosinta....macar navara e stabil si nici piesele nu is scumpe......ca sa nu vorbim de logan un schimb de ulei si ceva chestii mici si cu o piesa din motor 7000 de lei da dal in colo pentru ca atata este revizia la un porsche cayenne turbo si totusi unde ii dacia pe langa porsche

david_makaidj 23-03-09 15:52

Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti. Ne vedem acolo...

Quote:

Originally Posted by andrey0293 (Post 2174689)
ori cat de bine ar arata tot o dacie ramane ( am vrut sa spun ca multi se feresc de firma DACIA )

100 la 100 dreptate

armand24 23-03-09 16:05

daca scriau "noul BMW x4" erati mai incantati ?

marian_tgv 23-03-09 16:25

Quote:

Originally Posted by andrey0293 (Post 2174689)
ori cat de bine ar arata tot o dacie ramane ( am vrut sa spun ca multi se feresc de firma DACIA )

Bai prietene abia ti-a dat mustata si te-ai gasit tu sa comentezi de dacia...nu te supara dar ce masina au parintii tai? doar de curiozitate...cine ii lasa pe astia sa posteze frate daca sunt minori? ce stiu ei legat de dacia?

dolb 23-03-09 16:28

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2175013)
masina pentru tarani....nu altceva

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2175517)
iti iei second un navara sau ceva dar totusi nu se compara cu o masina de unica folosinta....macar navara e stabil si nici piesele nu is scumpe......ca sa nu vorbim de logan un schimb de ulei si ceva chestii mici si cu o piesa din motor 7000 de lei da dal in colo pentru ca atata este revizia la un porsche cayenne turbo si totusi unde ii dacia pe langa porsche

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2175523)
100 la 100 dreptate

bai omule..du-te tata si fa ceva util pentru tara asta nu comenta tu ce si cum! cand o sa faci si tu un design asa frumos la o masina si sa iasa in top10 concepts of world ( a iesit pe locul 2 din 10 ) atunci vorbeste! pana atunci ia frate troleu-u

marian_tgv 23-03-09 16:30

Quote:

Originally Posted by david_makaidj (Post 2175013)
masina pentru tarani....nu altceva

uite alt "destept"...doamneee cata minte au si pustii astia...pun pariu ca nici permis nu ai si te-ai gasit tu sa comentezi de dacia, pot spune k am o berlina din '98 tinere...am 275.000 km cu ea, am vopsit-o de 2 ori pana acuma si cateva piese care se duc (bucsi,planetare,aripi,oale spate,praguri) in rest la motor nu am umblat deloc, acuma doar k nu mai am presiune la ulei si trebuie reparata...stai tu linistit k dacia isi merita banii. Cand plec cu dacia nu-mi fac griji k daca se strica nu ajung cu ea la destinatie...in schimb cu una straina e mai greu, o iei de acolo doar cu platforma ;)

Gyno86 23-03-09 17:29

E frumoasa , dar nu cred ca vreau sa cumpar asa masina , nici nu vreau sa ma gandesc ce capacitate va avea motorul sau cati cp si cine stie ce preturi astrominale o sa bage cei de la dacia.
Privind partea buna a lucrurilor , DACIA a avansat considerabil , ne mai comercializand acele masini care nu era de mirare sa auzi ca si frana este OPTIONALA.

Dripci 23-03-09 17:36

Quote:

E frumoasa , dar nu cred ca vreau sa cumpar asa masina , nici nu vreau sa ma gandesc ce capacitate va avea motorul sau cati cp si cine stie ce preturi astrominale o sa bage cei de la dacia.
Eh, bine ca NU ESTE DE VANZARE, astfel nu se va mai pune problema daca ai crede sau nu ca vrei sa achizitionezi asa ceva. Ai scapat de data asta de o alegere asa grea! Este echipata cu un 1.5 dci de 105 cai...cam putini, nu ? ntz ntz. Despre ceilalti insi care au comentat aiurea...nici nu ma mai obosesc sa vbesc.

askhy 23-03-09 17:39

arata destul de frumos conceptul, dar daca ar semana si masina de serie macar 40% din cum arata conceptul ar fi destul de bn

xbitbogdi 23-03-09 18:32

dacia e o masina buna la banii ei,chiar foarte buna as zice,numai ca desigur toata lumea se ia dupa unu care a avut o data probleme cu dacia lui si gata acuma nu mai sunt bune.O masina este o masina ,te tine cat e garantat motorul in kilometri daca schimbi la timp tot ce trebuie schimbat.Cum sta in curbe asta nu mai conteaza,chiar daca un wv sta mai bine in curbe ,nu o sa mearga cat o sa mearga o dacie daca o intretii cum trebuie,am condus si dacie ,am condus si wv, normal ca nu se compara dacia cu wv da macar te simiti mai in siguranta in ea decat in wv,si apropo de navara ,cu cat crezi tu ca iti iei un nissan navara? asa ca dacia pentru banii ei este o masina foarte buna si nu e chiar asa de greu de interinut pe cat zici tu david

srn_86 23-03-09 18:35

parerea mea, in ultimii ani dacia a avnsat considerabil, iar ca sa faci diferenta intre 1310(tehnologie identica timp de cateva decenii), si un logan s.a.m.d e ironic

askhy 23-03-09 18:37

Quote:

Originally Posted by xbitbogdi (Post 2176095)
dacia e o masina buna la banii ei,chiar foarte buna as zice,numai ca desigur toata lumea se ia dupa unu care a avut o data probleme cu dacia lui si gata acuma nu mai sunt bune.O masina este o masina ,te tine cat e garantat motorul in kilometri daca schimbi la timp tot ce trebuie schimbat.Cum sta in curbe asta nu mai conteaza,chiar daca un wv sta mai bine in curbe ,nu o sa mearga cat o sa mearga o dacie daca o intretii cum trebuie,am condus si dacie ,am condus si wv, normal ca nu se compara dacia cu wv da macar te simiti mai in siguranta in ea decat in wv,si apropo de navara ,cu cat crezi tu ca iti iei un nissan navara? asa ca dacia pentru banii ei este o masina foarte buna si nu e chiar asa de greu de interinut pe cat zici tu david

aici ai foarte mare dreptate, uitativa la vechile dacii care au fost si uitativa la noile dacii, sa faca peste noapte un BMW nu prea era posibil, au incercat si ei sa faca o masina pentru un om de rand. Pentru o famile care abia iese in oras sau iese in o plimbare pana la tara, sau mai stiu eu ce e o masina ideala, si la cat e de inalta, la gropile de la noi, e destul de buna zic eu. dar usor usor evolueaza si ei

andrey0293 23-03-09 18:45

Quote:

Originally Posted by marian_tgv (Post 2175638)
Bai prietene abia ti-a dat mustata si te-ai gasit tu sa comentezi de dacia...nu te supara dar ce masina au parintii tai? doar de curiozitate...cine ii lasa pe astia sa posteze frate daca sunt minori? ce stiu ei legat de dacia?

parinti mei au un BMW e36 si nu am vrut sa provoc atat scandal pe acest subiect dar mie si multor altii nu ne plac dacia . stiu ca firma dacia a progresat destul de mult dar asta sa intamplat pentru ca dacia e 90% renault

dolb 23-03-09 18:56

prietene..afla ca dacia si in special logan..da clasa la multe masini la multe capitole! adu tu audi a6/a4, bimmere ..passaturi ...si chiar si japoneze .. si hai sa le bagam pe o campie sau pe un teren accidentat, incarcate cu 200kg si sa le punem contra loganului! si te asigur ca.. ele si cu 100 kg vs 200 puse pe logan si tot vor claca!

xbitbogdi 23-03-09 18:58

andrei de ce compari tu un bmw cu o dacie,normal ca toti de aici ar alege bmw-ul ,dar sunt destui care ar alege dacia in loc de bmw ,si numai pentru simplu fapt ca bmw-ul este vechi,nimeni nepasionat de masini nu o sa isi ia o masina veche ,toti mizeaza pe una noua,si la banii ei dacia e o masina foarte buna si econiomica zic eu,daca parintii tai au e36 foarte bine,da iti garantez eu ca nu va tine cat va tine un logan,nu spune nimeni sa iti iei logan,iti iei ce iti place,eu doar incercam sa iti spun ca dacia e o masina destul de buna in europa si destul de ieftina

All times are GMT +2. The time now is 11:42.

- Copyright 2026 4Tuning