![]() |
Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti. Ne vedem acolo...
Quote:
|
Re: Dacia Duster va fi prezentată astăzi, 23 martie, în Bucureşti. Ne vedem acolo...
Quote:
|
daca scriau "noul BMW x4" erati mai incantati ?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
E frumoasa , dar nu cred ca vreau sa cumpar asa masina , nici nu vreau sa ma gandesc ce capacitate va avea motorul sau cati cp si cine stie ce preturi astrominale o sa bage cei de la dacia.
Privind partea buna a lucrurilor , DACIA a avansat considerabil , ne mai comercializand acele masini care nu era de mirare sa auzi ca si frana este OPTIONALA. |
Quote:
|
arata destul de frumos conceptul, dar daca ar semana si masina de serie macar 40% din cum arata conceptul ar fi destul de bn
|
dacia e o masina buna la banii ei,chiar foarte buna as zice,numai ca desigur toata lumea se ia dupa unu care a avut o data probleme cu dacia lui si gata acuma nu mai sunt bune.O masina este o masina ,te tine cat e garantat motorul in kilometri daca schimbi la timp tot ce trebuie schimbat.Cum sta in curbe asta nu mai conteaza,chiar daca un wv sta mai bine in curbe ,nu o sa mearga cat o sa mearga o dacie daca o intretii cum trebuie,am condus si dacie ,am condus si wv, normal ca nu se compara dacia cu wv da macar te simiti mai in siguranta in ea decat in wv,si apropo de navara ,cu cat crezi tu ca iti iei un nissan navara? asa ca dacia pentru banii ei este o masina foarte buna si nu e chiar asa de greu de interinut pe cat zici tu david
|
parerea mea, in ultimii ani dacia a avnsat considerabil, iar ca sa faci diferenta intre 1310(tehnologie identica timp de cateva decenii), si un logan s.a.m.d e ironic
|
Quote:
|
Quote:
|
prietene..afla ca dacia si in special logan..da clasa la multe masini la multe capitole! adu tu audi a6/a4, bimmere ..passaturi ...si chiar si japoneze .. si hai sa le bagam pe o campie sau pe un teren accidentat, incarcate cu 200kg si sa le punem contra loganului! si te asigur ca.. ele si cu 100 kg vs 200 puse pe logan si tot vor claca!
|
andrei de ce compari tu un bmw cu o dacie,normal ca toti de aici ar alege bmw-ul ,dar sunt destui care ar alege dacia in loc de bmw ,si numai pentru simplu fapt ca bmw-ul este vechi,nimeni nepasionat de masini nu o sa isi ia o masina veche ,toti mizeaza pe una noua,si la banii ei dacia e o masina foarte buna si econiomica zic eu,daca parintii tai au e36 foarte bine,da iti garantez eu ca nu va tine cat va tine un logan,nu spune nimeni sa iti iei logan,iti iei ce iti place,eu doar incercam sa iti spun ca dacia e o masina destul de buna in europa si destul de ieftina
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning