Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Adio viitoarelor înmatriculări de maşini ale românilor în Bulgaria? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/114938-adio-viitoarelor-inmatriculari-masini-romanilor-bulgaria.html)

askhy 19-03-09 18:58

Re: Adio viitoarelor înmatriculări de maşini ale românilor în Bulgaria?

Quote:

Originally Posted by CIPxlz (Post 2164754)
Asta este o palma pe obrazul Uniunii care ne promitea o piata comuna si o legislatie UNIFORMA in toate statele. Nu ne dadeau politicienii cu praf in ochi, afiliindu-ne legislatia noastra cu cea europeana? Utopic proiect deocamdata, UE asta...

Ne promiteau, dar de la zis pana la facut, e un drum luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung cat o zi de post

bufucaca 19-03-09 19:52

Quote:

Originally Posted by GSI1987 (Post 2164308)
as vrea eu sa citeasca asta , ''Domnule ministru Nemirschi , esti un mare Bou ''. si acum sa argumentez :
cum poti vorbi de portitele pe care le gasesc romani daca voi puteti cere niste taxe exorbitante pt niste masini ; si opropo taxa pt masini cu norma mai slaba de euro3 nu este redusa , e tot triplata !
in caz ca nu a calculat nimeni pt un urs pe care de altfel il si detin 2500cmc , este doar '' 15.000 '' , de EURO , si lei erau multi .
deci cum sa nu circulam cu numere de toate tarile vecine numai de romania nu?

asa ca nu ne speriati mai tare de atat , pt ca nu aveti ce face , suntem in UE .

legat de afirmatia ta doar pt masinile sub 2000 cm3 sau redus taxele cele peste 2000 au ramas la fel offtopic , ontopic nu au cum sa taxeze alte autoturisme inmatriculate in alte state ale uniuni europene pentru ca ar incalca tratatul de aderare singura taxare pe care o pot face asupra autoturismele din alte state este rovignieta care in mod normal se percepe doar pentru drumurile superioare cum ar fi autostrazile doar la romani se aplica pentru orice drum national si aici mai este o ilegalitate pentru ca o este o dubla impozitare pentru ca mai platim tot aceias taxa de drum in pretul combustibilului. Ar fi in stare sa bage si taxa pe aer la cat de nesimtiti sunt prea "iubiti" nostri conducatori.

denver 19-03-09 20:10

Quote:

Originally Posted by bufucaca (Post 2165010)
, ontopic nu au cum sa taxeze alte autoturisme inmatriculate in alte state ale uniuni europene pentru ca ar incalca tratatul de aderare singura taxare pe care o pot face asupra autoturismele din alte state este rovignieta care in mod normal se percepe doar pentru drumurile superioare cum ar fi autostrazile doar la romani se aplica pentru orice drum national si aici mai este o ilegalitate pentru ca o este o dubla impozitare pentru ca mai platim tot aceias taxa de drum in pretul combustibilului. Ar fi in stare sa bage si taxa pe aer la cat de nesimtiti sunt prea "iubiti" nostri conducatori.

foarte bine zis , platim rovinieta in pretul combustibilului , platim tot felul de taxe , dar nu este nimeni mai presus de ei de partea noastra , sa scapam de jecmaneala asta...

tiby120 19-03-09 21:55

astia ar trebui dusi pe ghencea sau in stefan cel mare... sa-i mintim ca le dam bani daca se duc si stau pe teren....si pe urma sa ii mitraliam >:)

sinner-- 19-03-09 22:07

au bagat vrajala aia in mass media ca sa incerce sa mai temepreze romanii care inmatriculeaz masinile acolo.
Daca mai baga astia o taxa cu grad ridicat de aberatiune ne arunca astia afara din uniune.

marius3030 19-03-09 22:08

Quote:

Originally Posted by andrei_csmre (Post 2163747)
Ce bancuri frumoase spune d-nul ministru :))
Nu are cum sa introduca nici un fel de lege care sa interzica romanilor sa isi cumpere masini inmatricualte in Bg. Cea mai mare prostie care am auzit-o si probabil ca a fost spusacu gandul sa prosteasca romanii care intentioneaza sa fenteze taxa de prima inmatriculare. daca vrea sa scape de masini inmatriculate in Bg, sa scoata taxa si sa inaspreasca conditiile de la RAR. Asta e solutie nu taxe peste taxe...

asta asa este..si mie mi se pare cea mai mare tampenie vazuta vreodata.
NU ARE CUM SA INTERZICA ASTA

Mustang 19-03-09 22:35

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2163199)
Nu vor sa impoziteze masina bulgareasca aflata in Romania, vor sa impuna o taxa de "tranzitie" in tara de x euro pe saptamana.

Ceea ce vrea sa faca ordinarul de Nemirschi este sa adopte o idee asemanatoare cu deplasarea catre Germania... Treci prin tara X, platesti o taxa de tranzitie sau de stat in tara respectiva de 7 euro valabila o saptamana.
Cam asta vrea sa faca si aici... Masinile inmatriculate in Bulgaria care se afla pe teritoriul tarii noastre sa plateasca o suma de x lei/euro/dolari, care este valabila doar o saptamana. Daca vrea sa stea mai mult de o saptamana, va trebui sa plateasca inca o saptamana si tot asa... Practic, vrea sa descurajeze in mod grosolan importul de masini straine SH, pe motiv ca sunt poluante si cu asta basta. Dar imbecilul ala nu vrea sa intelega faptul ca taxa impusa de Guvern este exagerat de mare!

Cam la asta a spus domnul ministru (mult spus DOMN) la o emisiune televizata...
Deci, daca vrea... chiar poate sa faca ceva. Nu impoziteaza masina de BG, dar i se va pune alta taxa pe timpul pe care il petrece in tara... pe saptamana, luna, an... etc.

GJ 33 KOS 19-03-09 23:45

Quote:

Originally Posted by alex_pyf (Post 2164709)
cum au spus toti avem un guvern de cacat care nu stie cum sa mai stoarca niste bani de la roman,eu am dat 700 euro la o firma romano-bulgara cu sediul in bucuresti de am inmatriculat un bmw 320 e 36 in BG,iar in romania taxa era de 1900 euro pt ca jegosii de la rar mi-au scoso non euro,app.nu au cum sa bage taxa la masinile inmatriculate in bg este o minciuna gogonata.ROMANIA tara lui papura voda:lol::lol::lol::lol:

Acelasi lucru l-am facut si eu.... Tot atat m-a costat si pe mine, bani care eram dispus sa ii platesc si la noi in Romania... Daca ii ducea capul si pe maimutzoii aia de ministrii isi dadeau seama ca toti faceau la fel si la un numar de 1.000 de masini statul roman primea circa 700.000 E, bani pe care i-au incasat Bulgarii. Asta este un simplu calcul pe care acesti pacalici care ne conduc l-au neglijat!

Radoo_84 20-03-09 00:00

Quote:

Originally Posted by GJ 33 KOS (Post 2165990)
Acelasi lucru l-am facut si eu.... Tot atat m-a costat si pe mine, bani care eram dispus sa ii platesc si la noi in Romania... Daca ii ducea capul si pe maimutzoii aia de ministrii isi dadeau seama ca toti faceau la fel si la un numar de 1.000 de masini statul roman primea circa 700.000 E, bani pe care i-au incasat Bulgarii. Asta este un simplu calcul pe care acesti pacalici care ne conduc l-au neglijat!

bravo voua! asa le trebuie, merita!!! De ce nu isi pun impozit pe furturile care le fac daca tot vreau bani la stat

memec 20-03-09 08:42

eu am firma de 5 ani in Bulgaria si ma ocup cu inmatriculari asigurari.I T P dar asa ceva nu au cum sa faca ,am scapat de comunism si dam iara`si de ei vai de capul lor numai au banii sa manance de la noi !

devians 20-03-09 09:36

he hee.. ce bine`mi pare... Nu vor sa scoata taxa???Eee atunci lasa ca le dam bani la fratii bulgari.. Nenorocitii dracu.. nu se mai satura de bani,,

valihg 20-03-09 10:22

Hahahahahahahahahahhahaha :))))))))))))))))) LOOL Nu ma pot opri din ras. Auzi baaah sa puna taxa pe o anumita placutza....INCREDIBIL DOMNE....ce naiba ma am scapat de draq si am dat de tac-su ????

tzunny 20-03-09 10:31

Nu este nevoie sa interzica inmatricularea. Va face altceva: o sa puna o taxa pt masinile care tranziteaza Romania, de genul 1-2E/zi. Cei care tranziteaza Romania nu vor simti aceasta taxa si nu vor comenta, insa romanii cu masinile inmatriculate in BG vor fi nevoiti sa platesca cateva sute de euro pe an.

valihg 20-03-09 10:35

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 2166691)
Nu este nevoie sa interzica inmatricularea. Va face altceva: o sa puna o taxa pt masinile care tranziteaza Romania, de genul 1-2E/zi. Cei care tranziteaza Romania nu vor simti aceasta taxa si nu vor comenta, insa romanii cu masinile inmatriculate in BG vor fi nevoiti sa platesca cateva sute de euro pe an.

Pei si cu toti ceilalti care nu au apucat sa o inmatriculeze din franta, spania, germania, UK chiar si america...si asteapta la o minune sa scada taxa sau sa o scoata de tot...si ei tre sa plateasca aceasta taxa de tranzit ? Un mare bulshit!

Mustang 20-03-09 10:54

Quote:

Originally Posted by tzunny (Post 2166691)

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2163199)
Nu vor sa impoziteze masina bulgareasca aflata in Romania, vor sa impuna o taxa de "tranzitie" in tara de x euro pe saptamana.

Ceea ce vrea sa faca ordinarul de Nemirschi este sa adopte o idee asemanatoare cu deplasarea catre Germania... Treci prin tara X, platesti o taxa de tranzitie sau de stat in tara respectiva de 7 euro valabila o saptamana.
Cam asta vrea sa faca si aici... Masinile inmatriculate in Bulgaria care se afla pe teritoriul tarii noastre sa plateasca o suma de x lei/euro/dolari, care este valabila doar o saptamana. Daca vrea sa stea mai mult de o saptamana, va trebui sa plateasca inca o saptamana si tot asa... Practic, vrea sa descurajeze in mod grosolan importul de masini straine SH, pe motiv ca sunt poluante si cu asta basta. Dar imbecilul ala nu vrea sa intelega faptul ca taxa impusa de Guvern este exagerat de mare!

Eu ce am scris aici... de ce a fost nevoie sa se spuna inca o data acest lucru? :D

All times are GMT +2. The time now is 18:01.

- Copyright 2026 4Tuning