Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Executive (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/114878-cielo-executive.html)

DJ88RBL 08-04-09 22:51

Re: Cielo Executive

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 2220791)
Eu zic ca in loc de triple sa pui ca prioritar un kit xenon si poate si un set de faruri clare, sa ai lumina noaptea. E diferenta mare, eu am pus bi-xenon de 5000k si isi merita toti banii, chiar vezi pe unde mergi :)
Daca tatal tau lucreaza la Daewoo (Ford) atunci ai ocazia sa o tii cat mai "tipla" pana iese din garantie. Spor la treaba cu ea.

La ce pret te-au ajuns xenoanele? 280 ron?cred ca am gasit un post de al tau cu pretul..astept confirmarea.

Geo_ZGA 09-04-09 07:27

Eu am cu faruri striate si focalizeaza bine... depinde cum sunt reglate farurile.
Sincer sa fiu, parca cam asa au fost, 280ron... dar le am de 1 an. Sunt luate de la Serban, are si un topic deschis, il recomand cu cea mai mare incredere. Tinand cont de perioada in care suntem, s-au scumpit, dar nu exagerat... si oricum isi merita banii, iar daca ai vreo problema ti le schimba.

ALX THE BEST 14-04-09 21:19

Frumoasa! Baga-i si u niste jenti si o folie pe geamuri si se schimba treaba.;)

DJ88RBL 15-04-09 02:37

Quote:

Originally Posted by ALX THE BEST (Post 2239017)
Frumoasa! Baga-i si u niste jenti si o folie pe geamuri si se schimba treaba.;)

merci.cand fac rost de bani asta am de gand sa fac ;;)

REPTYLE 18-06-09 13:49

arata foarte bine masina :)

niste poze mai recente nu pui si tu :D?

cata TCL 18-06-09 14:08

Frumos Cielo :D

DJ88RBL 18-06-09 17:23

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by REPTYLE (Post 2417775)
arata foarte bine masina :)

niste poze mai recente nu pui si tu :D?

Poze noi.

andi_cimpean 18-06-09 20:12

stii cat te risti cu alea de dupa plasa nu ?! :D...oricum cred ca face frumos...

DJ88RBL 19-06-09 08:20

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2418721)
stii cat te risti cu alea de dupa plasa nu ?! :D...oricum cred ca face frumos...

Sunt doar niste proiectoare.Nu le folosesc.Poate doar noaptea la drumuri in afara.:) ce mi se poate intampla?:)))

andi_cimpean 19-06-09 21:01

dupa cum arata si dupa cum le-ai pus...am zis ca sunt stroboscoape :lol:...

nu are ce sa ti se intample...atata vreme cat nu abuzezi de ele;)

sezione91_blue 02-07-09 15:12

tot stroboscoape credeam ca sunt :D
Foarte frumoasa masina. folie cand ii pui ?
Scoate-i tot ce e pe portbagaj ca sunt lipite. doar stema de la Daewoo e cu nit. p-aia las-o acolo. Daca iti raman urme dai cu umpic de benzina sau pasta de polish . O sa arate super bine.

Andutu TZH 02-07-09 20:41

Foarte frumoasa masina,lucru nou e lucru nou.Si acum sa incepem cu criticile,mie unu nu prea imi place masca neagra,parerea mea este ca arata mult mai bine cu ea gri asa de executive,si scrisul chinezesc dupa portbagaj parca ar fi un tatuaj urat.Dar stii cum se spune gusturile nu se discuta,bafta in continuare;)

DJ88RBL 04-07-09 17:37

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 2457113)
Foarte frumoasa masina,lucru nou e lucru nou.Si acum sa incepem cu criticile,mie unu nu prea imi place masca neagra,parerea mea este ca arata mult mai bine cu ea gri asa de executive,si scrisul chinezesc dupa portbagaj parca ar fi un tatuaj urat.Dar stii cum se spune gusturile nu se discuta,bafta in continuare;)

o sa urmeze niste pleoape negre ca sa ii dea continuitate la grila si niste tribale pe laterale.. ;) ms bafta si tie

sezione91_blue 04-07-09 17:40

Te roggg...nu-i pune tribalee.... o sa arate ca la tara... te rog... :))
vin-o la mine ca te scap eu de alea de pe portbagaj

DJ88RBL 04-07-09 17:41

:)) poate ne vedem duminica la meet si vorbim atunci.vin cu reptilica ;)

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning