![]() |
Re: Sezonul 2009
Se pare ca baietii de la Cluj s-au apucat de teste
http://www.antena1.ro/index.php?page...¤tPage=2 |
Quote:
|
Pai in mod normal ar trebui sa mearga de-alatu :D
|
Cine va alerga cu ea ? (mercedes)
|
Inca nu se stie sigur.
|
te rog mult sa nu dai detally sonny sau cn a postat cu mercedes-ul eu stiu dar te rog mult sa nu spui NIMIC sa nu se supere (FLORIN) :twisted::twisted::twisted::twisted:
|
Super initiativa,4tuning se implica in lumea raliurilor,e nevoie de mediatizare,fara ea e mult mai greu sa supravietuiesti.Sunt curios sa vad ce inseamna asta,asteptam :D .
|
Pai o sa incercam sa aducem raliuriurile in faza tuturor iubitorilor de masini.noi cei care santem obisnuiti cu rally urmarim cursele si evolutia probelor numai pe site-urile de specialitate.pe 4 tuning intra foarte multi pasionati de masini si curse care speram sa-i atragem si catre raliuri.in primul rand ca spectatorii,vor avea ocazia sa vada un adevarat show in cadru organizat si cu cei mai buni piloti din tara dar si ca participanti.sant multi care au bani de curse dar nu sant informati..
apoi mai sant si pilotii care ar fi avantajati sa se vada pe un site cu trafic ridicat,sa arate sponsorilor unde se vad..etc etc..noi speram sa facem o treaba cat mai buna si sa vedem cati mai multa lume la raliuri.. |
Pentru ca atmosfera a inceput sa se incalzeasca pentru noul sezon-vreau sa va prezint doua filmuletze de montaj FOTO-VIDEO realizate de mine in urma RALIULUI IASI 600 ultima etapa a CNR 2008 etapa la care am facut parte din organizare! https://www.trilulilu.ro/iasirally/2673761d2e9a1f - acesta este filmul care prezinta mai multi piloti . Iar al 2 lea este cu TITI AUR https://www.youtube.com/watch?v=WzO9_vQMisU Va doresc vizionare placuta!
Cu deosebit respect , Andrei POSTOLACHE |
Astept stickere 4rally ,sau tatuaje :D ?
|
pt tatuaje 4tuning tree sa fii prezent la toate etapele.si sa faci programre.
off topic la mine la salon treaba merge ca pe roate.nu se plnge nimeni de criza. |
Imi face placere sa va pastrez interesul pana la START cu 4 montaje foto-video ! :)
1. DANIEL ONORIU ono41.ro - SUPER SHOW la superspeciala RALIUL BRASOVULUI 2008 https://www.youtube.com/watch?v=58Q8uV0kvfk ; 2. HORATIU IONESCU CRISTEA - superspeciala RALIUL BRASOVULUI 2008 https://www.youtube.com/watch?v=2oF1AT1OP2s ; 3. MONTAJ >> RALIUL IASI 600 - oct 2008 ultima etapa a CNR montaj foto-video cu mai multi piloti - "final exploziv" https://www.trilulilu.ro/iasirally/2673761d2e9a1f ; 4.TITI AUR - RALIUL IASI 600 final caracteristic https://www.youtube.com/watch?v=WzO9_vQMisU ; Va doresc vizionare placuta ! Montajul si 98 % dintre fotografii imi apartin ( MULTUMESC GABI TOMESCU ! ) . . . Andrei POSTOLACHE |
parca vad ca anu acesta o sa fie un campionat cu buget low cost...si daca nu vin straini o sa fie iara anost...sper macar claudiu david sa gaseasca sponsori..
|
O sa fie la start si Jarkko Miettinen si Gergo Szabo. Sa vedem daca vreun roman va reusi anul acesta sa tina pasul cu finlandezul.
|
E posibil ca Porcisteanu sa fie cel mai aproape de cei 2 daca va avea buget consistent, restul pilotilor nu au bani pe criza asta dar asta nu e o scuza pentru ca anul trecut au avut dar au preferat sa tina banii in buzunar.
Iata cateva interviuri recente cu mai multi piloti: --------------------------------------------------------------------------------------- Vali Porcisteanu: Copilotul ramane acelasi, de la sponsori avem deocamdata doar promisiuni care speram sa se concretizeze cat mai repede, iar masina este cea cu care a alergat sezonul trecut Jarkko Miettinen-masina campioana de anul trecut. In ceea ce priveste asistenta tehnica vom colabora cu Colina Motors, care au pregatit masina si in sezonul trecut. Sincer sunt foarte increzator in sezonul care vine. Nu vreau sa dau pronosticuri, insa cred ca voi fi undeva in zona primelor trei locuri, dar mai multe vom vedea la fata locului. Prima etapa e ok, dar poate un pic cam scurta si foarte comasata ca si probe speciale, putini kilometri. Sa vedem cum va fi vremea, care a fost foarte schimbatoare in ultima perioada. Catalin Cismaru: Sunt intr-o incertitudine totala. Speram sa ajungem la prima etapa, nu stiu ce sa spun mai mult. Jean Tatu: Masina este aceeasi, Subaru Impreza N12, care se afla in revizie. Echipajul este acelasi. Sustinerea pentru intreg sezonul exista, ne descurcam. Mai asteptam anvelopele. Obiectivul este cat mai multe clasari in puncte si implicit imbunatatirea timpilor pe probele speciale. Formatul este OK. Pentru noi toate formatele sunt OK. Adi Raspopa: Ne aflam in faza de promisiuni ca vom primi bani pentru sezon. In functie de buget vom alinia la start o masina S2000 sau S1600. Echipajul ramane acelasi. Vrem ca de obicei locul 1. Imi doresc sa nu prind zapada, in rest e OK. Nu am concurat in astfel de conditii cu o astfel de masina. Ciprian Solomon: Pregatim o masina de grupa H pe platforma Mitsubishi. Suntem usor intarziati privind montajul, in cazul in care nu terminam in timp util, vom lua startul cu un Subaru N14 de grupa N. Prima etapa are un format care ne place. Cristian Toganel: Acelasi echipaj, Masina este un Subaru de grupa N, care se afla in faza de pregatire pentru start. Ne dorim o clasare in puncte la sfarsit de an. Formatul este OK. Este binevenit shakedownul, sper ca si ceilalti organizatori sa urmeze modelul. Zoltan Kohler, copilotul lui Gergo Szabo: Vom lua startul cu aceeasi masina, insa cu un nou motor. Vom fi in aceeasi echipa, impreuna cu Jarkko Miettinen. Ne vom bate pentru prima pozitie. Dupa ce am fost vicecampioni anul trecut, anul acesta vom incerca sa atacam titlul. Este un raliu scurt si cred ca ziua secunda va fi decisiva. Probele "Babarunca" sunt lungi si tehnice, toata lumea are masini apropiate si cred ca va fi o lupta stransa. Manuel Mihalache: Vom concura cu acelasi Mitsubishi Lancer Evo 9. In dreapta mea o sa il am tot pe Janos Soos. Sponsorii sunt o parte cei de anul trecut, iar acum astept un raspuns de la o firma din Brasov care doreste sa isi asocieze imaginea in lumea motorsportului cu cea a echipajului nostru. Ne dorim sa fim cat mai rapizi si tintim la o pozitie cat mai inalta in clasament. Insa acest lucru il putem face in limita bugetului si in limita riscului care suntem dispusi sa ni-l asumam. Eu cred ca organizatorul s-a gandit bine avand in vedere conditiile acestea de criza. Mai putini kilometrii de etapa inseamna un lucru bun. Nistor Duval: Ne aflam in aceasi faza in care ne aflam in noiembrie 2008. Prezenta la Brasov este sigura. Masina este aceeasi si navigatorul la fel. La fel ca in 2008: trebuie castigat. Nu pot sa raspund in acest moment la intrebarea legata de formatul etapei de debut pentru ca nu am apucat inca sa ma documentez legat de raliu. Cert este ca este incomoda configuratia sambata-duminica. Alex Mitroi: Ne pregatim sa ne batem la grupa A cu o Honda Civic Type-R. Cu siguranta ne vom afla la start la Brasov, masina este deocamdata in pregatiri. In ceea ce priveste copilotul, voi merge tot cu Sorin Colceriu, iar sponsorii lipsesc sub orice forma. Speram sa fie o lupta stransa la A, vreau sa merg cat mai tare. In ceea ce priveste prima etapa cred ca este normal, mi se pare o schimbare in bine, ceva original fata de configuratia obisnuita. Poiana la vale va fi cu siguranta un punct de atractie, care ii va incita pe fani. Bogdan Stanoiev: Ne aflam in stadiul de concepere a bugetului, asa ca nu stiu cu ce masina voi merge si nici macar daca voi fi la start in acest sezon. Formatul primei etape e OK. Jarkko Miettinen: Nu am facut nici un fel de pregatire, nu am facut teste, insa astept testele dinaintea startului de sezon, cand vom veni in Romania. Masina cu care alergam va fi tot un Mitsubishi Evo 9, altul decat anul trecut insa. Obiectivul este castigarea titlului. Etapa de la Brasov a fost una dificila si cred ca va fi una grea in conditii de zapada. Sper ca anul acesta sa alergam pe probele lungi, care au fost anulate anul trecut. Daniel Onoriu: Voi fi la toate etapele de raliu, insa in pozitia de spectator. In ceea ce priveste campionatul de coasta, ma voi bate la titlu cu aceeasi masina, care a trecut printr-o serie de modificari. Motorul e mai tare, iar stabilitatea a fost si ea imbunatatita. Andrei Cascaval: Pregatirile sunt intarziate, avem probleme cu bugetul, insa sper sa fim la start. Masina este aceeasi de anul trecut si copilotul este acelasi. Ne vom chinui in acest sezon, ca si alti competitiori, in lipsa bugetului. Claudiu David: ..In faza de criza. De anul trecut de cand nu am mai concurat, nu am facut pregatiri financiare pentru sezonul 2009, pentru ca am avut promisiunea unui buget pentru intreg sezonul. In luna ianuarie insa mi s-a spus ca bugetul nu mai e si ne-am vazut in pozitia de a strange fonduri intr-un timp foarte restrans, asa ca nu avem nici o certitudine. Masina ar fi cel mai probabil aceeasi de anul trecut, Mitsubishi Evo9 si vom colabora cu echipa Top Car din Ungaria. Sper sa ne aflam la start la Brasov. Daca luam startul, ne batem la victorie. In cazul in care suntem la start in toate etapele, ne batem la titlu. Daca nu, ne luptam pentru victorie in etapele in care vom lua startul. In situatia in care nu avem un buget pentru acest sezon nu m-am interesat de traseul primei etape. Tempesta: De cand s-a terminat campionatul ma pregatesc in continuu (participarea la sesiuni de teste si in Italia in Ronde Terra cu Skoda Fabia WRC). De altfel si in cele trei weekenduri pana la startul Tess Rally voi pilota: pe 1.03 la finala Rally Ronde Terra, de data aceasta cu Subaru Impreza WRC, iar pe 7.03 la Treviso, intr-un raliu de asfalt cu un Peugeot S2000, acelasi cu care voi face programul de asfalt din Campionatul National 2009. Cu aceasta masina pe 9 martie voi mai avea 150 km de teste in Romania. Pentru macadam in 2009 vom folosi un Subaru Impreza N15. Targetul anului acesta este castigarea titlului national. Formatul Tess Rally este OK si ma bucur ca este o competitie condensata, fiind pe placul meu. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning