Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce traznai faceam noi cand eram mici !! (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/1094-traznai-faceam-eram-mici.html)

B|shOp-VR6 05-05-04 23:11

Apropo de gagik ca mi-am adus aminte... eram la mare si tot usor ametit.. am plecat dintr-o discoteca cu prietena si eu credeam ca e langa mine si fara sa ma uit am luat-o de mana... surpriza... era alta :lol: :lol: :lol:

De liceu... pai nu am facut multe trasanai... decat am spart usa de la clasa ca ma inchisese unul inauntru... am dat la boboci de doua ori in fata cancelarie de au luat aia urmele cu lopata de acolo... spart geamul unei usi de pe culoar....

Altceva.... hm... cand eram mic mergeam la un prieten care statea la etaj si ii umpleam pe toti cu pungi cu apa... ii bagam unui vecin, care ne enerva, viermi in masina dupa ce ii fortam nitel geamul.... Tot aluia i-am facut o omleta in balcon... ne-am strans vreo 5 insi cu cate 3 oua fiecare si i le-am proiectat in balcon (statea la 2)....

Fiola cu miros imbatator de la Bruno (pt cunoscatori :P ) sparta pe culoarul liceului...

In generala am spart fisietul unei invatatoare ca nu gaseam creta si eram de servici in clasa....

Saream pe geam de la et 2 al scolii la et 1 ca sa intram pe geam in sala de sport cand era inchisa... apoi ne ascundeam in vestiare si cand venea profu si deschidea sala stateam chititi apoi ieseam linistiti ca niste elevi eminenti...

Si poate imi mai amintesc.... ca sigur sunt mai multe....

tekno 05-05-04 23:18

ok... hai sa va zic shi yo... pai cu smenel... cred ca v-am mai zis... pe mine m-a prins de doo ori, a doua oara nu am ami scapat... :lol: :lol: :lol:
alea vechi nu mi le mai amintesc da va zic recente ca am o gramada...

anu trecut de rev am facut o papusha, am cusut tenishi de pantaloni de geaca, un cap din-tro carpa shi o caciula in cap, cu manushi in capatu manilor shi umpluta cu haine vechi, pe cand era lumea pe geamuri shi pushca mai bine petarzi.... i-am facut vant pe geam shi un preten urlaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: in momentu' ala toata lumea s-0a oprit din aruncat de petarzi... :lol: :lol: :lol: can a cazut s-a rupt in foua... noroc ca a cazut in gardu viu shi nu se vedea... am luat partea cu picioarele shi am bagat-o sub o mashina... venea lumea... se uita... unu chiar o vrut sa cehme ambulantza :lol: :lol: :lol: :lol: tot in seara aia... deja era linshte, chefurile pe gatate... trece un cuplu de batrani... shi dintr-o data se aude de la noi cu boxele in blana... \"Auzi... ai avea ceva impotriva sa imi sugi ****??!!\" :lol: :lol: :lol: moamaaaa ce fatza au facut babetzii am ras de ne-am spart....

alex_maxx 05-05-04 23:19

..haha k mi-ai adus aminte ..stii ce marfa e sa spargi un plic dinala cu miros imbatator (de la Bruno) intr-o masina aglomerata (301-r.a.t.b)....nu mai rezistam nici noi ,ne tineam respiratia ,mirosea a ou stricat ...la prima statie a fost show k soferul nu stia ce se intampla in spate si mergea in continuare ...tot autobuzul era lesinat si la prima au coborat toti ...tare rau :D:D ..se uita soferul ..cred k se intreba..ce dracu se intampla de coboara toti ...si noi \"tule-o\"..k ne tarie lumea :D :peace:

tekno 05-05-04 23:25

*eeeh shcoala...c ate nu am facut shi acolo... pot scrie o carte va zic o faza mai veche... din calsa a 8-a... eam la mediatatzi la istorie... in laboratoru de chimie... shi profu o ieshi sa ishi ia de mancare... m-a apuc cu un coleg sa umblam pe la substantze... ne-am tot jucat cu amonicau de s-o fost facuta o ceatz ain clasa de te inecai shi itzi dadeau lacrimile... va datzi seama ca nu am mai stat sa vedem ce ne zice profu' :lol: :lol: :lol:
__________________________________________________ ___________

*ce imi placea mie sa fac iarna asta... era unu ce avea un citroe BX deala pe perne de aer... ce sta jos... imi placea sa ma sui pe el... ma dadeam de pe plafon... in jos pe luneta... ca pe derdelus :lol: :lol: :lol: tot i-am zgariat mashina cu bocancii...

*de 1 aprilie iam izolat usha la un prieten de la un capat la altu cu o fashie lata de hartie... shi am sunat... cand a ieshit ala nu vedea numa alb...

*tot la ala i-am mutat toate floorile de pe coridor in fatza ushii shi cand a ieshit pretenasa de la el a cazut peste ele...

alex_maxx 05-05-04 23:25

..alta faza tare ..probabil ati incercat-o si voi cand erati mai mici ..sa lipiti bani de asfalt..sau sa legati cu guta o hatrie de 500 lei( pe vreamea aia)..sa vedeti ce se aplecau romanii dupa ea ..si noi trageam ..ne pisam pe noi de ras ...:D:D..nu exista pe atunic melodia \"ce bine-mi pare k ai luat tzepa!!\" :D..dar se potrivea de minune!!

..si de la faza asta ne-am gandit ce-ar fi sa legam cu guta intra 2 copacei si isi rupeau romanii gatul :)..acum vreo luni era sa mi se intample si mie ..dar am vazut guta ..si m-am dus la pustiul ala care intinsese capcana...si i-am dat niste indicatii ..\"Cand faceam eu dastea..bai putza!!\"..:D:D :peace:

P.S:revin maine cu fortze noi ..Noapte buna!!..Doamne ce vremuri !!..nasol k au trecut!!

tekno 05-05-04 23:33

hmmm... ce sa va mai povestesc... *in clasa 9-a ma ceream in ore la baie.... shi mergeam la magazinu de langa shcoala sa iau apa minerala sa le stropim... cand iesheau din calsa varza le faceam... :lol: :lol: :lol:

*aaa shi de cate nu ori nu am intrat in magazinu de langa bloc cu mana in buzunar shi urland... mainile sus... asta e un jaf... (faza nasoala e ca vaznatoarele nu reactzionau in nici un fel...) iar dupa o vreme zicea un preten... un jaf de mashina afara...

*hmmm... ce sa va mai zic? curse da carucioare in profi... moaaaama rupere... sa ma fi vazut cum imi facema loc din carucior printre rafturi... shi venea ala de la paza dupa noi sa ne prinda... pana la urma ne-a ajuns la casa... shi zice, bah voi ce credetzi aici ii lco de curse, shi zic... nu am venit sa imi iau un pachet de gume... bineintzeles in ditamai carucioru trona un pachet de orbit :lol: :lol: :lol:

tekno 05-05-04 23:36

apropo de guta... sa va zic una tare...
am legat shi noi una la ieshirea din gangu de la mine de la bloc... shi vine una in fuga cu o paine in mana... se impedica de guta shi pwhaaaaaf... pe burta... painea la catziva metrii de ea... :lol: :lol: :lol: la faza aia am murit de ras...

sau se infundase canalu chiar de la ieshire din gang, shi langa canal e umpic de groapa, s-a umplut tot locu cu cacat dea-ala de canal shi apa de buda... am pus un carton peste sa nu se vada.... shi venea lumea shi calca in el... :lol: :lol: :lol:

sau una clasica: cacat invelit in ziar, dat foc in fatza ushi shi batut in usha.......

tekno 05-05-04 23:40

ce sa va mai zic... mai bagam cate o fumigena in lift de o ora nu umbla nimeni cu liftu de urat ce mirosea shi de fum, sau le aruncam in troleele care opreau in statzie... trageam cu pistoalele cu bile dupa becurile care iluminau strada... furma lubenitza shi pepeni de la tzigani... langa blocu meu erau nishte sere... intram in sere shi mergeam la furat de ghivecuri cu flori... de pashtile ungurilor ii jefuiam pe tzacii unguri, le luam ooale shi sprayurile :lol: :lol: (tampitzi ami puteam fi)
aaa.. la lucrari la istorie, deobicei stateam cu un coleg pana facea prezentza... apoi ne bagam sub banci shi jucam toata ora cartzi, partea buna era ca profu nu se plimba printrea banci... :lol: :lol: :lol:
hmmm am mai facut o gramada de tampenii shi cama recent... va mai zic shi maine ca-s mancat rau acuma... ma duc sa bag somn...

Psycho 05-05-04 23:43

hahaaha fratzilor .. manc`avash .. am facut p emine de ras .. pai multe din chestiile pe care le`am facut nu`mi mai aduk aminte ...

fazele cu bani lipitzi de asfalt ... geamuri sparte ... meshina intre copaci .. bani legatzi cu meshina .. aruncat cu corcodele din copaci .. si multe chestii dar ... cea mai tare ... faza care am facut`o iarna asta ... adik nu de mult timp ... eu avand 20 de ani care`i fac la vara ... pai .. mi`am luat catzi`va tov .. cu mashina ... si cu sanii si ne`am dat cu mashina si saniile vre`o 3 zile de ne`am plictisit ...

glume de 1 aprilie ... lipit usa de la lift cu super glue ... nush daca stiti faza cu .. uite mah pot sa intru in mashina fara sa o deschid ... ptr cei care nu o stiu o sa o spun acum : inca functioneaza :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

deci se ia un tip ... o mashina si inca un preten .. .. cel caruia vretzi sa`i facetzi gluma il tinetzi cu mainile la ochi .. sa nu vada...... inainte spunandu`i k puteti sa intratzi in mashina fara sa o deschidetzi ... mergetzi si luatzi de la tzeava de eshapament negreala aia ... apoi facetzi schimb cu tov. care`l tine la ochi ... si plin de negreala de la tzeava ii facetzi un face paint de toata frumuseatzea .. apoi cel care l`a tzinut la randul lui poa sa faca la fel ... si la urma ... ii zicetz k n`atzi reushit :D faza e super dura .. faci pe tine de rasss .. asa .. alte shottii

...... incerc sa`mi mai aduk aminte ... si va mai zic ...

tekno 05-05-04 23:47

looool
sa va zic una de genu asta... pedeapsa la cartzi... i-l pune unu pe un tovarash sa umble cu ochi inchishi, cu degetele pe curea... shi in timpu ala ii tzineam **** la gura :lol: :lol: :lol: sau tot pe ala l-au legat pe gearaje cu mainile roata unui stalp shi i-au desenat lunete pe ochelari... faza cu lunetele pe ochelari le-am mai facut-o shi prin clasa la colegi...

Psycho 05-05-04 23:52

aaa faza care s`antamplat vara trecuta .. mergeam cu tov mei perpedes .. k ma saturasem de mashina .. mergeam la o ShaWorma la Voiculescu` ( Constantzenii stiu de ce :D ) ... si pe drumul de intoarcere e super plictiseala ... faceam misto de femei ..unii de altzii .. si eu de plictiseala .. am inceput sa umblu prin gunoaie ... ( nu va ganditzi la prostii ) si am adunat capacele de la toate sticlele care le`am gasit ... pana la mine in carter am adunat 86 de capace .. si acum imi aduk aminte cu placere de acea zii ... belea .... si cate si mai cate .. bai facute noapte gol ... la mare .. apoi .. furat embleme de la mashini ... se stie :D ... dar cea mai tare chestie pe care mi`o aduk aminte si acum ... nu cred k ati facut`o vre`o data ...

ati injectat vre`o data vre`o pisica cu eter si piper .. sa vedetzi cum face :) v`o recomand cu , caldura :D :twisted: :twisted:

Psycho 06-05-04 00:01

hai sa va vad .. catzi dintre voi ati furat mashina d`acasa .. si sa va datzi cu ea prin orash ... aa hai hai .. sa va vad ... hai nu fiti timizi :D curaj ...
aa sunt de asemenea pasionat de vanatoare .. vreau sa`mi iau permis de port-arma ... dar .. ce`a mai tare faza a fost cand i`am aratat tov. mele ... k tot zicea cineva ... nishte urechi de caine ( cam sadic ) dar erau prada de lupta :D ... ati aruncat vre`o data pisici de la etaju 8 ..?? ....

ati dat vre`o data uni prieten sau coleg sa manance ciocolata d`aia laxativa .. sau cola cu ulei de ricin .. hai k am inceput sa`mi aduk aminte ... :D tre sa`i mai intreb p`astia prin cartier ce faceam cand eram mai mik k sigur isi aduk aminte ...

tekno 06-05-04 00:01

cu eter shi piper nuh... da mi-a povestit un prieten cum i-a bagat el benzina cu seringa in fund shi cum se tragea matzu pe cur :lol: :twisted: :twisted: :lol:

pzisici de la et 8 nuh yo... un preten a aruncat de la et 10.. shi inca nu i-a dat drumu in jos... ia dat shi un shpitz in cur sa mearga ins us apoi sa cada :lol: :lol: :lol: shi dupaia s-a dus cu o stical de apa sa vada daca ishi revine... :lol: :lol: :lol:

ce sa va mai zic de plimbari noaptea pe marginea blocului cu o cruce de fier in spate... :lol: :lol: :lol: sau ushi legate de balustrada cu shireturi shi shnururi din pantaloni :lol: :lol: :lol:

hai ca aucma chiar am duc sa ma culc.... :lol: :P

Psycho 06-05-04 00:08

hai sa va vad ... catzi au fost cu parintzi la metro .. sau selgros sau ce super marketuri avetzi ... si ati stat in cos .. cu picioarele afara .. si v`au impins parintzi .. ( ai mei au cam vre`o 40 de ani deci merg la glume d`astea ) ... tekno .. prinde o pisica si leaga`ti petarde de coada sa vezi ce te distrezi :D ... pfoooaii amintiri din copilarie .. mama cate prostii am facut .. dar mama ma considera si ma considera inca un copil cuminte ...

cati din voi nu ati dat muzica tare cand erati singuri acasa ... si au venit vecinii sau v`au batut in tzeava

batai cu aurolacii .. ce am mai facut ... multe ... multee .. tre sa`mi amintesk

X-Ray-Eyes 06-05-04 00:11

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

ASTA E DE CITIT SI DE PISHAT PE VOI DE RAS !!!!!

Am citit posturile voastre si .... suntetzi mici copii ... fara nici un fel de gluma ...
Cand eram ciutani si idioti faceam toate nemerniciile posibile :
Am aruncat de pe bloc cu 11 etaje : saci de plstic de 50 Kg cu apa cand trecea lumea , Pepeni ,BCA , Frigider FRAM , Ecrane de televizor , Tuburi de neon , Antene , pisici , etc.
Faceam concurs de boraturi . Ala care bora cel mai misto ... sau se caca cel mai \"impresionant\" ... cel mai tare a borat unu gogonele intregi cu spaghete si ii atarnau spaghetele la gura de parca erau viermi... iar altu a mancat struguri , a baut apa minerala si va dtzi seama cum l-a bushit diareea de am zis ca era furtun de pompieri ...nu dau nume ... URS ii stie , stie despre cine vorbesc... ( Nu sunt eu acela daca credeatzi asta...)
Mai aveam un exemplar care nu s-a linistit nici in ziua de azi ... Pentru 2 bomboane se dezbraca in **** goala cand venea troleul 43 in statie si facea genoflexiuni sa il vada lumea ...
Ne imbatam crunt si unul care acum e in armata la 13:00 ziua s-a asezat pe bordura strazii , cu spatele la sosea s-a dezbracat si s-a cacat pe strada ...
Alt exemplar cu inca 2 tovarashi a dat foc la toate postele dintr-o scara , l-a ridicat garda si cand l-au intrebat de ce a facut asta le-a raspuns \" Ca sa ma simt bine ! - Concluzia : 20 mil. amenda.
Legam parame de o creanga mai sanatoasa din copac , la capat ii faceam un nod cat bostanul de mare si ne dadeam drumul de acolo .. urmare ... s-au rupt vreo 4-5 parame cu 7-8 oameni pe ea ( incluziv URS si eu ) unul a ramas fara spranceana , capatzani sparte si coate si genunchi varza. Am fost datzi chiar la ziar !!!
Aruncam cu oo in troleu , cu pungi cu cacat si pishat , Ne urcam pe rolele de la troleu si trageam captatorii daca prindea troleul verde la semafor , faceam batai in tramvai cu lumea ...
Puneam pe mijlocul strazii cate 2 borduri si astea au o gaura in ele ca un cilindru si gaura aia o ungeam cu cacat si dupa aia ne ascundeam sa vedem ce se intampla ... au fost catziva care au luat in plin cate o bordura de si-au facut praf masina iar cei care coborau sa o dea la o parte bagau mana , o ridicau , o puneau pe margine si cand scoteau mana din gaura aia observau miracolul - erau manjiti de cacat proaspat pe maini ...
La liceu veneam iarna cu 2-3 butoaie in caruciorul de butelii si le turnam pe scarile de la liceu ... isi rupeau aia beregata a 2-a zi cand veneau la scoala ca eroii de la plevna ...
DAR CELE MAI TARI \" IURESURI\" PE CARE LE-AM FACUT AU FOST CU BOSCHETARII SI CU AUROLACII...Incingeam niste batai cu ei de se pishau sange dupa aia ... ca sa vezi 50 oameni cum rup in bataie un aurolac ... boschetarii nu prea ii iuresham ... multi dintre ei erau deja ruptzi cu bataia ... ii lasam sa se vindece si dupa aceea ... sincer pe la noi prin cartier nu mai treceau si aia care nu stiau de noi o luau de mancau cu paiu' in canal 2 luni... CU ANIMALELE NU AM AVUT NIMIK... Dementii de bosorogi ii otraveau si le dadeau chiftele cu bec pisat in ele ..
Am bagat sub lift 3 caini morti si va datzi seama cum candea vara dupa 3-4 zile cand se dezumflau ...
Spargeam becul de pe scara blocului si din lift si de firul de la fasung legam la nivelul capului cate un sobolan sau alta mortaciune .. sau bagam cainele mort in lift .. va datzi seama cand dadea omu cu mecla de el cum urla sau cand dadea cu piciorul si punea mana ...
Avem pe Valea portului vreo 10 catacombe la 25-30m sub pamant .. pe toate le stim pe dinafara ... :peace:
Am pus in liceu coroana mortuara la usa la o baba ... si i-am facut pe usa o cruce cu vopsea ...
Si in plus de astea multe altele de care momentan nu imi mai aduc aminte ... poate isi mai aduce aminte URS ....care nici asta nu prea avea tzigla pe casa ... mai tzi minte cand ai bagat mana la subratz , intre picior si coi, la p#l@ si dupa aia in cur si i-ai dat lu Tzest pe la gura ??? Ha ha ha !!!
Am fost o shleafta de dementzi ...

All times are GMT +2. The time now is 23:31.

- Copyright 2026 4Tuning