![]() |
Re: Folii auto omologate
vreau sa va felicit pt calitatea lucrariilor prestate, ma declar un client multumit pe deplin, inclusiv pt ajutorul dat cu acel HUD. Asa ca va urez afaceri prospere si cati mai multi clenti multumiti.
am pus La Clio, la Bora precum si la masina actuala si trecuta a lui tata, si ambii suntem foarte multumiti. |
3 Attachment(s)
Super seriosi ! Super profesionisti ! Super multumit!
RECOMAND !!!! |
La un opel vectra A cat costa toata masina omologata ?
|
Quote:
|
pt un seria 3?din 2003 - tot
|
Quote:
|
M-ar interesa si pe mn pt un Opel Corsa C in 2/3usi foliere pe toate geamurile(normal fara parbriz) Llumar negru...ce pret?
|
Quote:
|
Mar interesa pt un VW Golf 4 Variant(combi) fata+spate cat mai costa fata+spate si cat ar costa numa spatele...omologare se da pe geamurile din fatza?
|
Quote:
Montajul este profesionist, cu demontarea geamurilor si uscarea lor (nu se demonteaza cele lipite, in acest caz geamurile de caroserie si luneta). Pentru usile fata este omologata una singura, deschisa. |
Nu imi puteti spune un pret aproximativ cu folii care au garantie multa:lol: cu tot cu usile din fata. Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Ma intereseaza folii pe toate geamurile + trapa la un Fiat punto 4 usi. Si as vrea sa stiu cu ce sunt mai deosebite cele metalizate si daca din interior au culoare indigo foliile sau nu. Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning