Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Tuning vizual (interior/exterior/muzica) vs. performanta (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/107909-tuning-vizual-interior-exterior-muzica-vs-performanta.html)

TheFasterMan 25-02-09 16:36

Re: Tuning vizual (interior/exterior/muzica) vs. performanta

am ales si votat performanta,pentru mine e cel mai important lucru....

aleks 25-02-09 17:47

Quote:

Originally Posted by tiby120 (Post 2099246)
daca chiar te intereseaza, il prefer mai mult pentru ca prefer mai bine putere decat placere vizuala. acum esti multumit? te-ai lamurit de ce prefer performanta?

ai mesaj privat, ar fi bine să-l citeşti şi să ţi-l însuşeşti...

laur_nsl 26-02-09 10:43

asta depinde de ce masina ai. daca ai una mai veche nu asa performanta normala ca incepi cu asta. daca ai un m3 sa spunem poti sa ii faci doar un tuning exterior(daca esti nebun ii daci si la motor). dar niciodata nu strica cativa caluti in plus asa ca am votat pt performanta.

cca_golf 13-03-09 16:00

un tuning exterior nu prea exagerat, interior putzin modificat , muzica si performanta bineînțeles. din fiecare :D

cipri4n 13-03-09 16:26

votat performanta pentru ca mi se pare mult mai tare sa ai o masina care arat stock si merge ca vantul:P decat una cu spoilere, muzica sau mai stiu eu ce si cu motor de 1.3.
din punctul meu de vedere stylingul a aparut din dorinta de a face masinile de curse mai aerodinamice, deci masini performante nu orice trompeta. pentru exterior mi se pare destul o folie pe geamuri si jante mai mari. nu spun ca nu arata bine un kit sau un eleron finut sau o capota mai speciala dar eu prima data m-as gandi la tuning.
ps: stiu pe cineva care avea o honda care arata criminal la exterior, dar avea motor de 1.3 75-80 cp(nu stiu exact) si asta mi s-a parut cam aiurea.

iamfamous 13-03-09 18:38

Am optat pentru optiunea "combinate", dat fiind faptul ca in primul si in primul rand conteaza aspectul exterior, astfel incat notiunea de tuning a aparut din dorinta de unicitate a masinii. Singura parte negativa a "stylingului" este ca risti sa ramai cu te miri ce intr-o groapa de pe o strada fantoma. Interiorul, dupa parerea mea este punctul forte al masinii pentru ca daca te simti bine in masina si iti face placere sa conduci, nu neaparat sa conduci ca nebunu ca tu esti mare si tare si apesi acceleratia ca bizonul, ci condus relaxat la o ora de varf in oras, atunci te afli automat intr-o stare de buna si esti binedispus cand te dai jos din masina, deci merita sa iti pui un scaun in care stai ca in pat, sa iti pui putina multimedia in masina, si putina muzica, putin pentru ca nu sunt un fan al muzicii date "blana".
Performanta nu o intalnesti chiar la fiecare masina "tunata", pentru ca in Romania (din cate am observat eu) ce zboara se si mananca, deci cum arata masina asa si merge. Pentru cei carora intradevar asfaltul este viata lor, conteaza in primul rand performanta si apoi aspectul masini.

vicelord 07-08-09 03:44

Am votat combinatie.
Prefer masina cu aspect standard care te lasa prost la semafor.
Plus ca placandumi condusul petrec foarte mult timp in masina deci un scaun ceva mai comod o tetiera reglabila si niste luminite (nu se vede scrumiera noapte) + muzica sa nu te plictisesti e tot ce ii trebuie la o masina

regards

CED 07-08-09 08:21

am votat "combinatie" desi eu am inceput cu styling si cu timide imbunatatiri tehnice iar la capitolul muzica la fel

ce conteaza cel mai mult este "personalizarea" masinii - scopul nu e sa atrag priviri sau sa provoc in trafic ci sa simt acea legatura cu masina - sa ma defineasca pe mine

stiu ca sint foarte multi cei care considera stylingul ruda saraca a tuningului - adica a performatelor tehnice dar un bodykit bine ales contribuie si el la performante - aerodinamicitate si flux de aer pt motor, frine, o suspensie buna contribuie si la tinuta de drum si la aspect ( aici nu iau in calcul problemele legate de starea drumurilor)

e usor sa dai retete despre etapele care ar trebui sa le parcurga o masina modificata dar pina la urma fiecare incepe cu ce ii e mai usor

bineinteles ca visez si eu la cresterea performantelor motorului si daca o sa reusesc sa particip la concursuri de viteza o sa o fac pentru a ma invinge "pe mine" nu pentru a demonstra ca sint mai grozava decit altii

am incepul cu styling pentru ca asta stiu sa fac si pentru ca e firesc ca inainte de a incepe ceva sa stapinesti domeniul respectiv - la motor inca mai am de invatat - si decit sa dau cuiva sa faca modificarile si eu sa nu inteleg nimic prefer sa mai astept

cei care prefera muzica se pricep la muzica - cei ce prefera performantele au avut ocazia sa invete ce inseamna, cei care prefera stylingul au simt estetic, dar pina la urma chiar daca sintem diferiti ne uneste pasiunea pentru masini

a3ds 08-08-09 19:16

Tuningul exterior vs tuningul performanta este cam ca un caniche vs un pitbull. Desigur, sa fie pitbullul curat,cu pedigree, sa nu fie scris cu markerul pe el, ofcorz prefer pitbull oricand :D

spiner 11-08-09 16:43

votez performantza.

poate as vota toate 3 dar raman la performantza..la volan simnt placere mai mare knd depasesc si am cu ce sa demarez decat sa ascult muzica la blana ca taranii

Livyooo 15-08-09 16:05

cum spunea si Nautilus nu poti sa obti cine stie ce de la un 1.4 sau cine stie ce motor de capacitate mica asa ca performanta e moarta da macar sa arate bine si sa se auda bine cum spune si melodia lu bug-40km poti sa mergi cu 40 da sa ai muzica tare si aspect pt ca pt mine aste conteaza prima oara.

sorin83 15-08-09 19:25

Votat combinate.
Ganditi-va totusi ca nu mergeti cu masina doar pe circuit pentru a avea nevoie numai de performanta. Atata vreme cat conducem masinile pe drum cred ca ar trebui sa ne simtim cat mai confortabil in ele.
Nu sunt adeptul modificarilor vizuale sau in materie de muzica extreme.

ka2alin 21-08-09 20:29

Mam uitat la multe emisiuni despre masini si deastea... Cand am vazut ce caroserii aveau am zis ce-i cu prafu asta de masina:)) dar cand te urci in ea si calci pedala atunci iti dai seama de tuningul adevarat .. bine nu pot sa zic ca numi place sa fie ceva tunat si la aspect dar totusi depinde mai mult de performanta de cp....etc. ;)

Ingerasul99 21-08-09 20:45

Am inceput cu performanta mai putin ma durut de aspect!

just_4_BMW 25-08-09 16:39

aspectul trebuie sa fie frumos din fabrica , daca nu n-are rost sa dai bani pe masina , modificarile la mecanica strica fiabilitatea si muzica in exxces creaza probleme cu structura masinii sau piese mici . maxim as pune roti faine la masina .

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning