![]() |
nush ma... cert e ca ma phut in gatu` alora ca blocau strada... i-as pune la volan intr-o masina si as sta in fata lor... sa vada cum e.... idioti ma nu ai ce sa zici.... idioti RAU de tot... eu unu acolo nu mai puteam de nervi , muream... oricum a fost frumos cat a fost... , era un roman tzin minte , in papuci, pantaloni scurti nergri... tricou alb.... cand ma uitam la el ERA PE sosea.... cred ca de al dreaq nu se dadea..., in locul lui florica luam un
AK-47 ma suiam in dacia aia :) si ma apucat sa-i phut pe toti de pe drum... glumesc... insa ce sa faci... in pwla mea asa-s romanii .... NU II DUCE CAPU`... NU gandesc si gata... *unii dintre ei* nu toti.... peace dudes |
Si eu am fost. Mi-a placut. Poate a fost putin prea scurt.
Am stricat cutia de viteza si nu am putut sa schimb pentru viteza doua cand concuream :( Acum nu merge viteza \"inainte\". Maine vin la service si ne vedem ce sa intimplat. Ghion :evil: O sa fie undeva rezumate? |
SAD-ule stii ce as fi vrut eu sa vad?
ABM vs SIERRA V12 (asta as fi vrut sa vad enorm de mult) SAD vs ABM SAD vs SIERRA V12 si M3-urile alea frate dar macar am vazut ABM vs TXA :D si era sa uit SIERRA V12 vs M3 :) |
aicade, poate vorbesc prostii, dar mie cel putin, mi se pare ca sierra v12 ala e cam \"praf si pulbere\" bai nene ! la prisma a fost 0, cantitate neglijabila !
Pai un motor V12 de 340 de cai (sau cati o avea) pus pe o coaja de caroserie de sierra de 20de ani ar trebui sa manance asfalt pe paine !!!!! Imi pare rau pt proprietar, dar am inteles ca masina aia este DOAR O MARE BATAIE DE CAP !!! Comparati motoru de 3500 pus pe TXA care rupe pamantu, cu motoru V12 de pe sierra ... imi vine sa rad .. poate sunt rau dar asta e adevarul .. :cry: sorry |
incep k la premilee MTV Awards :
Incep prin a multzumi lui CeReS : frate mancatzi`as cand m`am dat jos din mashina imi tremurau picioarele .. pfoooaiiii ... incredibiiillll nu e posibil asa ceva .... ok .. alte chestii in leg cu romanii care se bagau pe strada ... Asa suntem mah ROMANI n`avem ce face . organizarea a fost buna dar au venit romanii si ... au facut r@h#tu praf .... ... petru politzie nu am dect sa zic o mare MUUUUUUEEEEEEEE ... ptr k in lco sa incurajeze cursele legale ei fac invers ... dupa ce ne`am dat noi la grupa a .. au vrut sa ne scoata auto-colantele de pe numere .. sa ne vada numerele .. apoi ne`au zis .. oricum ne intalnim la ieshire si va lasam fara taloane .. NO COMMENT in rest :peace: |
cineva se lua de femei :
io am adus`o pe a mea dar a stat cuminte cu alte femei cat m`am dat eu ... si n`a fost mult k a fost doar o data .. dupa aia .. majoritatea tov. ziceau sa mergem .. dupa ce am plecat noi s`a spart gashka ... deci nu am pierdut cine stie ce ... pacat k nu s`a dat subaru cu subaru ... pentru k romanii nu gandesh k o mashina de 300 de cai cand pleaca mushka din asfalt si k in 2 sec e langa tine .. si e posibil ca , daca nu eshti pe faza sa te imprashtie cu a imprashtia mercedesu` ala ierupere la Le Mans |
o alta nemultzumire de`a mea .. de fapt era de asteptat .. e vechea poveste .. politzia ia numerele de la mashini .. e un cap de creta care ... stie sa scrie din toata aduantura aia d`acolo si ne noteaza numerele .. dar spre surprinderea mea .. au dat si de ceva tehnici moderne ... ai draq ne`au filmat ... si au dat dovada de prostie ... ne`au oprit k nu aveam numere k aveam autocolant peste numere si chestii d`atea .. of of .. multa minte iti trebe ... :lol: in rest pace .. hai k ma duk sa`ncerc sa dau la ratze k nu mai pot de rau ...
|
cursa de pe 2 mai
data viitoare tre sa facem rost de garduri !!! in rest a fost k
iar cu politia....a oprit cam toate masinile cu nr de concrs la iesirea dupa autostrada sa le verifice... |
Daca tot se tin cursele astea lunar hai dreaq sa facem o cheta si sa luam niste garduri si atunci nu o sa mai sara nimeni pe drum. Eu m-am chinuit sa stau lipit de garduletzu' ala cu inca vreo 2 inshi in spate si sa vezi mogaldanimea cum se repezea in fata.Iar pescarushul ala cu ochelari negrii impreuna cu robocop chior dadeau dintr-un deget. Sa-i f#2t si eu si cainii din statziune.Poate ar fi mai bine ca in fiecare oras sa se faca cate o filiala a NSL sau LR care sa se ocupe de eveniment cand ajunge in locatia respectiva.
|
ZMD.....
1: are cutie automata 2: e stricata... hondarul stie... 3: nu mai vorbi frate .... nu e frumos crezi ca daca omu` avea bani nu isi lua o manuala si atunci chiar ca rupea tot... vorba vine tot... ce naiba... dai tu 1000 si ceva de $ sa ii schimbe cutia... , ai fost in port cand a dat cerculetze? nu ai fo` o sa vezi filmarea.... a filmat bogdan... nush... eu unu la faza asta nu sunt de acord cu tine... |
ZMD ce masina ai?nu vreau sa spun mai mult cred ca sti ce vreau sa spun asa ca nu are rost sa ne certam,iar omul este un adevarat mecanic mie mi-a reglat masina in 5 minute iar altii se chinuie de 4 luni sa o faca,iar o masina \"hibrid sau mutant\"cum vrei tu sa-i spui i-ti ia foarte mult timp pana o pui la punct toata asa ca mai bine ai respecta munca omului si ai mai astepta sa vezi masina terminata,iar locul unde a dat cerculete in port (constantenii pot confirma)are un asfalt care in comparatie cu smilgherul este de cateva ori mai grav iar el a dat cercuri fara nici un efort ai sa vezi cand pun filmul deci masina poate dar mai sunt mici chestii de facut 8)
|
V`a tras`o bine x-teamu` cu constantenii :) , mi`a placut la nebunie KWX .... belea belea ...
|
EU NU INTELEG O TREABA MAH !!!!
CE S-A INTAMPLAT LA FINAL ??? DE CE NU A PUTUT ZICE CINEVA LA MICROFON DE CE S-A OPRIT CURSA ??? NOI STATEAM CA FRAIERII SI CONCURENTII LA COADA SI MAI SI... NU ESTE FRUMOS NENE... ORGANIZARE DE TOT CACATUL !!!!! SI NU MAI DATI FRATE VINA PE SPECTATORI, CA NU ESTE USOR SI NORMAL CA 5-10.000 DE OAMENI SA FACA CE ZIC 4-5. MAI USOR ESTE SA SE FACA INVERS. COLABORAREA LR CU POLITIA NU DA REZULTATE... |
asa e.. au trecut odata la mijto pe acolo.... nimik altceva... , bogdan ai dreptate... pe bune....
|
abm vs sierra v12 o sa fie odata siodata..doar am pus un pariu cu bogdan pe un suc...putina rabdare
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning