![]() |
ati uitat de stopurile portocalii de bicicleta puse pe oglinzile de dacie care ar semana cu cele de mercedes ... o sa revin cu poze...
sau boxele de combina puse la \"vizor\"+ mileuri pe ele! |
re
Sa nu uitam de cei care isi pun in spoiler proiectoare care nu lumineaza mai departe de 2-3 metri si merg noapte doar cu ele aprinse si cu luminile de pozitie colorate :!:
|
Apropos de proiectoarele de ceata.... sunt PENTRU CEATA nu de mers \"la fitze\" cu ele aprinse...
|
Re: SFATURI DE TUNING
Quote:
deja in oradea m`au omorat astia cu \"capacele cu spinnere\" =)) ... shi cu beculetzele din stergatoare ... losseri ... :roll: |
Mai nou am vazut la un cielo un alt mod de a te face \"iubit\" de cel care circula in spatele tau ; omu isi montase pe capul de toba niste luminite care se aprindeau (in albastru) la apasarea pedalei de frana...un lucru extrem de enervant pe timp de noapte :evil:
|
si bineinteles volan cu semn de renault sau masca fata pe dacii dinastea \"tunate\"stopuri afumate,tetiere la bancheta din spate pe dacii 1300,beculete albastre la faruri...
|
asa este! totul se numeste stift! :))) dar intelegi ca nu toti au posibilitatea sa faca un tuning misto , asa ca sunt entuziasmati daca vad un beculetz ! ei se simt bine pt ca lumea se uita la ei cu toate ca numai cei mici spun\" ce misto\" restul spun\" porcarie mare\" ! :)) e noi sa fim sanatosi :P ! un beculet pe capota sau in toba nu are nimic daca masina e tunata misto; ps: oricum nu ma refeream la beculetele din bazar :P
|
Trebuie sa mentionez lucrul care ma distreaza in totdeauna semnul NIKE pe spate :wink: felicitari la baeti cu el.Tot respectu :paper: :weirdface :paper:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: da si in general sunt cat toata lumeata pe spate :shock:
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: Stai linistit ca sunt deja si cu dinastea :wink: tiau loato inainte cu imaginatia :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ok. sunt de acord cu majoritatea chestiilor pe care le ziceti voi aici, dar am vazut cateva chestii (gen tetiere la dacia 1300), si pe langa faptul ca nu vad care e problema, am fazut chestii de genul \"loseri\". si cred ca iti pozi exprima parerea si fara sa jignesti.
si chiar daca aveti 18 ani, nu stiu cati dintre voi aveti masini. va asigur eu, ca veti fi fericiti si daca veti primi o lada, asa ca nu mai faceti atata caz de faptul ca nu toti avem limuzine. |
Re:
Quote:
|
am vazut ca nu ai postat aici, deci nu imi dau seama de ce te bagi. dar na, daca tot ai scris, sa-ti si raspund, nu?
ma refeream la faptul ca un pustan de 15 ani zicea \"looseri\" de cineva, pt ca lui nu ii placeau gusturile acelui om. iar eu ziceam ca nu vad de ce i-ar jigni. gusturile nu se discuta, dar nici nu iti bati joc de oricine, numai pt ca nu iti place. chiar si kitch, fiind. acum intelegi? daca nu, scrie pe pm, ca nu intereseaza pe toata lumea |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning