![]() |
ce indemanare frate .. eshti cu capu` .. daca a mea e pregatita io sunt popa .. n`are cauciucuri si nici frana de mana ...
|
a vrut sa spuna ca e pregatita moral,cu toate ca nu o mai tine fizicul :lol:
|
Re:
Quote:
mai am sa`i bag si`n cutie si e gata de duca :)) |
Re:
Quote:
in masina sunt admisi numai cate 2 persoane ... deci poti sa vii cu prietena in masina ... si sa te inscrii la concurs ... si aici .. tot 200.000 lei vechi ... |
toti speram sa fie un traseu fara gropi si cat mai sicanat dar as dorii sa imi spuna MDN-ul de ce acte si aprobari este nevoie ptr organizarea unei curse si cam cat dureaza obtinerea lor si cat costa.numai bine si daca se poate,cam cat de greu este sa \"inchiriezi \"o sosea din cta ,mai la periferie ptr organizarea curselor ?
|
FullSpeed Racing Club Constanta
Da pana la urma tot nu ati mentionat locatia si ora exacta unde sa venim :( ...MDN pune si tu pe forum oki?
|
Locatia concursului de indemanare este urmatoarea : Platoul din Incinta PALATULUI COPIILOR situata cu intrarea dinspre str. SOVEJA vis a vis de biserica de lemn din Parcul Tabacariei. Accesul publicului este incepand cu ora 11:00.
|
Re: FullSpeed Racing Club Constanta
Quote:
|
Inchiriez masina pentru duminica la cursa cine nu are......dacia si peugeotul ....super pret ..sadisfactie garantata.....si cu putin noroc poate se mai si castiga.... :wink: :wink: :wink:
Taxele nu sunt mari deloc....nu este usor sa organizezi o cursa....implica multe chestii iar cei din exterior nu le vad ...dar lovindu-te de ele iti dai seama cat de greu si mai ales de costisitoe este ....Succes si ne vedem duminica .... |
nu pot sa zic decat felicitari ptr locatia gasita ,azi chiar am dus un client la palatul copiilor si chiar ma uitam la spatiul acela si imi venea in gand cursa de duminica ,nici nu-mi vine sa cred.bv voua si la mai mare
|
oricum prin postul asta va veti da seama ca nu prea sunt sanatos la cap .ma gandeam ca la final romanii vor face drifturi si nebunii cu masinile si ar fi de mare ajutor putin ulei ,credeti ca se va putea pune pe jos asa ceva sau deja este poluare si proprietarul zolnei sau paza nu va perimite asa ceva.daca se va putea spuneti de acum ,macar sa iasa ceva klumea.nu sariti la gatul meu acum,doar am intrebat :?
|
FullSpeed Racing Club Constanta
Super loku ala...bv X-Team ..ne vedem akolo :D pana atunci numai bine si sa speram ca va fii o vreme buna !!
|
Re:
Quote:
|
bravo x team !
ma inscriu si eu ! si-asa am planetarele praf cu riscu sa-mi sara vreuna ma inscriu :D ! ne vedem acolo baieti ! bafta !
|
ma puteti pune si pe mine la socoteala......abia astept...tre s aiasa cineva si pe ultimul loc :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
- Copyright 2026 4Tuning