![]() |
Re: Turbina pe Solenza
exact ce ziceam :)
|
Ce sunt alea pistoane forjate si biele ?:D
|
pistoane & biele forjate = material mult mult mai bun mai usoare ...decat originalele...si rezistente...la temperaturi mari..:) :!:
|
Ms mult >:d<
|
NPC ;) :twisted::D
|
in concluzie... cat costa sa ceva si unde se poate face
|
pistoane forjate???......depinde pt ce masina...ce motor....exclus diesel...si depinde firma...care le face....oricum nu sunt ieftine...;) :!:
|
am cautat io pt un r19 16s si e setu 580lire...echivalentu a 17-18 :evil:miloane...
|
nu cred k merita, parerea mea
|
Quote:
Revenind la subiect, daca gasiti undeva soft-ul necesar montarii turbo pe motor de Solenza/Supernova/Logan dati un semn pe aici. Stiu ca se poate face si de la 0 dar as dori sa incerc o varianta deja testata... Numai bine! |
crazyfornove stii macar ce ii ala proces de forjare?
|
Quote:
|
voi stiti sa faceti diferenta dintre un piston normal..si unu forjat...si din cate stiu io...nu exista proces de forjare...ce sa ii faca mai gros ca material:))
|
Quote:
|
NU SE MERITA!
mai bine cumperi alta masina decat sa faci o coaja avion! bagi bani in piese, timp si sa te trezesti ca iti bubuie! pentru ce? 120 cp? imi vine sa rad! mai bine cumperi o alta masina cu un motor de 2 l , si 150 cp si stii ca te "tine" si NU TE DOARE CAPUL si nici nu te ustura... la buzunar! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning