![]() |
Re: E92 - 320xD
Quote:
oricum , masina e superba , s-o stapanesti sanatos si fara incidente :P ai planuri cu ea ? |
Quote:
Quote:
Pentru cei care m-au intrebat daca am planuri cu ea: Planurile se rezuma la: a merge cat mai repede cu ea la munte (ca sa vad cum se comporta xDrive), a cumpara scaun pentru bebe si inca vreo cateva accesorii. Devenind insa serios, va spun ca am liniste in casa cu sotia, asa ca nu vad de ce m-as apuca de tuning. :D Quote:
|
Quote:
|
tot la bavaria am vazut si eu foarte multe produse pt intretinerea interiorului da o fuga pana acolo si vezi ce si cum
|
Nici macar un styling ? :)
|
cj90rzv si weedboy, multumesc pentru sugestii.
Quote:
|
Re: E90 - 320xD
2 Attachment(s)
Daca tot doresti niste idei uite cateva: Niste pleoape, niste faruri cu angel eyes mai smechere...eventual un mic eleron pe portbagaj, ar da mult mai bine cu alte jenti, tinand cont ca este o masine de familie nu trebuie un tuning exagerat, poate as mai lucra un pic la suspensie dar nu foarte mult, poate putin modificate spoiler fata, spate, ar fi cateva... e doar o idee... numai bine!
Ca idee ti-am pus o poza cum ar arata cu kit de la rieger, si cum ar da si cu eleronul de pe portbagaj... |
3 Attachment(s)
Quote:
Niste jante mai mari pentru vara, da. Ceva mai elegant si rezistent gen Style 162. |
in opinia mea cea mai rapida schimbare de look .. si cu relativ putini bani .. sunt niste jante pe 17 {sau 18 daca nu tii mila de ea} si sa ii vopsesti narile negre ... si desigur .. daca vrei geamuri fumurii... eu zic ca ar schimba look-ul masini destul de mult .. oricum e superba asa cum e ea .... sa ne spui si noua ce ai decis
|
Quote:
1. Nu vad de ce-as schimba farurile, imi plac foarte mult cele pe care le are. 2. Eleron... are "fundul" destul de mare deja. Ar ajuta la ceva? 3. Suspensia? De ce sa fie modificata? Ce castig? Ce pierd? 4. Spoilerele fata/spate putin modificate? Cu ce scop? 5. La schimbarea jantelor m-am gandit si eu. Planul este sa pastrez jantele de 16 pentru cauciurile de iarna, iar pentru cele de vara sa pun de 17. |
Quote:
In privinta jantelor, am spus mai sus. Ca tot ai pomenit de jante de 18, care ar fi problema cu ele? Geamuri fumurii? Hmm... cred ca sunt cam prea linistit pentru greamuri fumurii. |
Quote:
|
Quote:
2. eleron , doar de aspect , ar da ok cu unul in genul celui de M 3. suspensia ... nu are rost sa o schimbi ... ca nu cred ca ai luat masina pentru alergat ... ai luat-o pentru confort si sa te duca dintr-un loc in altul, nu are rost sa strici confortul pentru look. 4. spoilere doar pentru aspect .... 5. 17 " cred ca sunt cele mai potrivite pentru drumurile noastre ... singura chestie care as face-o la masina ... ar fi folia pe geamuri ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning